جمعه, ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ /
75481
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
4 بازدید
۰

اجرای طرح های آبرسانی به روستا ها در آذربایجان شرقی

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت طرح های آبرسانی به روستاها گفت: این طرح ها در راستای پیشگیری از مهاجرت روستائیان ضروری عنوان کرد. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی، محمد خانی در رابطه با […]



اجرای طرح های آبرسانی به روستا ها در آذربایجان شرقی
اجرای طرح های آبرسانی به روستا ها در آذربایجان شرقی

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت طرح های آبرسانی به روستاها گفت: این طرح ها در راستای پیشگیری از مهاجرت روستائیان ضروری عنوان کرد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی، محمد خانی در رابطه با طرح های جهاد آبرسانی گفت: طرح‌های جهاد آبرسانی نقش حیاتی در بهبود زندگی روستاییان دارند و می‌توانند از ابعاد مختلف اجتماعی و اقتصادی بر زندگی آنها تأثیر مثبت بگذارند. به همین دلیل، بهره‌برداری کامل و سریع از این طرح‌ها در اولویت برنامه‌های ما قرار دارد.

وی افزود: اجرای موفق این طرح‌ها می‌تواند از مهاجرت روستاییان جلوگیری کند. مشکلات و تنش‌های آبی یکی از دلایل اصلی ترک خانه و کاشانه توسط اهالی روستاهاست و ما با تأمین آب سالم و پایدار می‌خواهیم این روند را متوقف کنیم.

خانی با اشاره به مجتمع آبرسانی آلمالو، توضیح داد: این مجتمع در شهرستان هشترود قرار دارد و ۴۵ روستا را با جمعیتی بالغ بر ۷۱۷۴ نفر زیرپوشش آب سالم قرار خواهد داد. مجتمع آلمالو ۱۰۰درصد پیشرفت فیزیکی داشته و به زودی به بهره‌برداری کامل خواهد رسید.

وی جزئیات بیشتری درباره این پروژه ارائه کرد و گفت: این مجتمع شامل حفر و تجهیز سه حلقه چاه با ظرفیت ۴۰ لیتر بر ثانیه، ساخت ۴۳ مخزن با ظرفیت کلی ۷۰۰۰ مترمکعب، یک ایستگاه پمپاژ با ظرفیت ۱۰ لیتر بر ثانیه، اجرای ۱۲۰ کیلومتر خط انتقال و ۳۸ کیلومتر شبکه توزیع آب است.

مدیرعامل شرکت آبفای آذربایجان شرقی در پایان خاطرنشان کرد: این طرح یکی از پروژه‌های کلیدی استان است و با اتمام آن، گامی بزرگ در جهت توسعه زیرساخت‌های آبرسانی مناطق روستایی برداشته خواهد شد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 75481 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57390 بازدید ]
7 سال پيش [ 32699 بازدید ]
8 سال پيش [ 18049 بازدید ]
5 سال پيش [ 17657 بازدید ]
4 سال پيش [ 11372 بازدید ]
7 سال پيش [ 11094 بازدید ]
8 سال پيش [ 9995 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8264 بازدید ]
7 سال پيش [ 7185 بازدید ]
5 سال پيش [ 6738 بازدید ]
3 سال پيش [ 6627 بازدید ]
3 سال پيش [ 6091 بازدید ]
4 سال پيش [ 5404 بازدید ]
6 سال پيش [ 5387 بازدید ]
2 سال پيش [ 5375 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
4 سال پيش [ 5186 بازدید ]
3 سال پيش [ 5176 بازدید ]
3 سال پيش [ 5104 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 38 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 817 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 100 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 51 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 76 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1416 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1170 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 57 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 533 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 156 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 32 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 10 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید