یکشنبه, ۲۲ تیر ۱۴۰۴ /
7177
۱۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۳
359 بازدید
۰

سیمای عمرانی شهر تبریز دگرگون شده است/ توسعه فضای سبز، از اولویت‌های مدیریت استان

[ad_1] تبریز ما: استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: با پروژه‌های مهمی که توسط شهرداری تبریز اجرا شده، چهره کلی شهر، نسبت به چند سال گذشته، تفاوت چشمگیر یافته‌است. به گزارش تبریز ما، مجید خدابخش در حاشیه بازدید از خط ۱ پروژه مترو، خاطرنشان کرد: هنوز فرصت بازدید کامل از وضعیت عمرانی کلان‌شهر تبریز را نیافته‌ام، اما آن‌چه […]



[ad_1]


سیمای عمرانی شهر تبریز دگرگون شده است/ توسعه فضای سبز، از اولویت‌های مدیریت استان

تبریز ما: استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: با پروژه‌های مهمی که توسط شهرداری تبریز اجرا شده، چهره کلی شهر، نسبت به چند سال گذشته، تفاوت چشمگیر یافته‌است.

به گزارش تبریز ما، مجید خدابخش در حاشیه بازدید از خط ۱ پروژه مترو، خاطرنشان کرد: هنوز فرصت بازدید کامل از وضعیت عمرانی کلان‌شهر تبریز را نیافته‌ام، اما آن‌چه در یک نگاه کلی، از وضعیت شهر درمی‌یابم، دگرگونی سیمای عمرانی و وضعیت ساختاری شهر تبریز است.

وی اضافه کرد: باید در یکی از روزهای آتی به همراه شهردار و اعضای محترم شورا، فرصت مجزایی برای بازدید از پروژه‌های عمرانی شهرداری تبریز اختصاص دهیم تا با اشراف بیشتری بتوانیم در کنار شهرداری و شورای اسلامی شهر، برنامه‌های توسعه شهر را پیگیری کنیم.

استاندار آذربایجان‌شرقی، بهترین راهکار برای حل معضل ترافیک را تکمیل پروژه مترو خواند و افزود: این پروژه در صرفه‌جویی در وقت، مهار آلودگی، کاهش هزینه‌های عمومی و آرامش شهر، تحول‌آفرین است و به همین خاطر، از اولین بازدیدهای بنده در استان مربوط به این پروژه بوده است.

وی تصریح کرد: تاکنون ۲ هزار میلیارد تومان برای خط ۱ متروی تبریز، هزینه شده است و حدود ۶۰۰ میلیارد تومان نیز برای تکمیل این خط نیاز است؛ تمام سعی‌مان را برای پیگیری منابع داخلی و خارجی خط ۱ به کار خواهیم بست تا انشالله تا پایان سال آینده شاهد بهره‌برداری کامل از این خط باشیم.

خدابخش، صیانت از فضای سبز و پیشگیری از تغییر کاربری‌های این حوزه را از تصمیمات اساسی و زیربنایی دکتر جبارزاده استاندار سابق خواند و افزود: این همت و درایت، قطعاً زمینه‌ساز اتفاقات خوبی در فضای سبز شهر بوده‌است؛ با این حال، کاستی‌های فضای سبز، به خصوص در مواقع دید از ارتفاع، مشخص است که باید تقویت شود.

وی ادامه داد: توسعه فضای سبز، قطعاً از اولویت‌های مدیریت استان خواهد بود و در آستانه رویداد مهم تبریز ۲۰۱۸ و میزبانی گردشگران، تلاش می‌کنیم با اقدامات شهرداری و شورای شهر و همراهی فعالان این حوزه، فضای سبز را به نقطه مطلوب هدایت کنیم.

استاندار آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: نقش فضای سبز در محیط زیست و نشاط شهر بارز است و از این رو، حمایت از بسترهای قانونی و اجرایی توسعه فضای سبز، در برنامه‌های مدیریت استان با جدیت تمام، استمرار خواهد داشت.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7177 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58535 بازدید ]
8 سال پيش [ 33750 بازدید ]
8 سال پيش [ 19097 بازدید ]
5 سال پيش [ 18708 بازدید ]
5 سال پيش [ 12446 بازدید ]
8 سال پيش [ 12106 بازدید ]
8 سال پيش [ 11014 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9306 بازدید ]
7 سال پيش [ 8186 بازدید ]
5 سال پيش [ 7800 بازدید ]
4 سال پيش [ 7583 بازدید ]
4 سال پيش [ 7083 بازدید ]
5 سال پيش [ 6411 بازدید ]
6 سال پيش [ 6378 بازدید ]
2 سال پيش [ 6311 بازدید ]
4 سال پيش [ 6135 بازدید ]
4 سال پيش [ 6131 بازدید ]
4 سال پيش [ 6053 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 32 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 307 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 507 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 361 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 319 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 305 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 298 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 303 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 327 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 549 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 774 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 32 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 298 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 317 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 343 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 317 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید