جمعه, ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ /
64836
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
101 بازدید
۰

نیازهای اساسی شهر در بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری تبریز

شهروندان تبریزی با شرکت در نظرسنجی مرکز افکارسنجی جهاددانشگاهی استان آذربایجان شرقی ، اولویت های شهر را در بودجه سال آینده شهرداری بیان کردند.



شهروندان تبریزی با شرکت در نظرسنجی مرکز افکارسنجی جهاددانشگاهی استان آذربایجان شرقی ، اولویت های شهر را در بودجه سال آینده شهرداری بیان کردند.

به گزارش شهریار، با اجرای این نظرسنجی در موضوعات مختلف، یکی از آیتم های طرح سوال اولویت های شهر در بودجه سال آینده بود که توسط شهروندان به آن پاسخ داده شده است.

بر اساس نتایج به دست آمده، نخستین اولویت شهروندان در بودجه سال آینده شهرداری آسفالت کامل خیابان های اصلی، فرعی و محلات است که ۲۷.۸۹ درصد پاسخ دهندگان آن را بیان کرده اند.  

اولویت دوم شهر، ایجاد فضای سبز، پارک، مراکز تفریحی و نگهداری مناسب از آنها در سطح شهر است که ۱۹.۱۳ درصد شهروندان خواستار گنجاندن این آیتم در بودجه سال آتی شده اند.

مسیرگشایی و احداث پل های روگذر و زیرگذرسومین اولویتِ ۹.۳۲ درصد از شهروندان در بودجه سال آینده است.

چهارمین موردی که توسط شهروندان در این نظرسنجی درخواست شده، توجه به مشکلات ترافیکی و روان سازی ترافیک معابر شهری است که ۷.۹۸ درصد به این مهم رأی داده اند.

نیازهای اساسی شهر در بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری تبریز

دیگر موارد درخواست شهروندان، به ترتیب رسیدگی به معابر و بازسازی آنها با ۵.۸۶ درصد، زیباسازی، نورپردازی و روشنایی شهر با ۵.۰۹ درصد، رسیدگی به وضعیت محله ها به ویژه در نقاط کم برخوردار شهر با ۴.۳۲ درصد، رسیدگی به ساخت و سازها و بافت های فرسوده با ۳.۹۴ درصد و رسیدگی به وضعیت اتوبوسرانی و افزایش تعداد اتوبوس ها با ۳.۷۵ درصد می باشند.

همچنین در بخش دیگر این نظرسنجی نظافت شهر، ساماندهی سطل های زباله و تنظیف جوی ها و جداول به میزان ۲.۷۸ درصد، شهرسازی و اصلاح زیرساخت ها با ۱.۷۳ درصد، رسیدگی به فاضلاب ها با ۱.۶۳ درصد، توسعه امکانات ورزشی با ۱.۲۵ درصد، جمع آوری سدمعبر به میزان ۱.۱۵درصد، کاهش آلودگی هوا با ۱.۰۵درصد، توسعه فضاهای فرهنگی با ۱.۰۵، تکمیل پروژه مترو با ۰.۸۶ درصد، توسعه و ترویج گردشگری با ۰.۵۷ درصد، جمع آوری سگهای ولگرد با ۰.۲۸ و نصب دوربین های کنترل ترافیک با ۰.۲۸ درصد به ترتیب مورد درخواست شهروندان بوده اند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 64836 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58570 بازدید ]
8 سال پيش [ 33798 بازدید ]
8 سال پيش [ 19162 بازدید ]
5 سال پيش [ 18763 بازدید ]
5 سال پيش [ 12509 بازدید ]
8 سال پيش [ 12159 بازدید ]
8 سال پيش [ 11069 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9361 بازدید ]
7 سال پيش [ 8242 بازدید ]
5 سال پيش [ 7848 بازدید ]
4 سال پيش [ 7635 بازدید ]
4 سال پيش [ 7147 بازدید ]
5 سال پيش [ 6460 بازدید ]
6 سال پيش [ 6445 بازدید ]
2 سال پيش [ 6353 بازدید ]
5 سال پيش [ 6189 بازدید ]
4 سال پيش [ 6179 بازدید ]
4 سال پيش [ 6111 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 275 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 577 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 287 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 11 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 66 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 307 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 71 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 33 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 445 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 911 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 51 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 286 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 527 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 992 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 299 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 310 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 535 بازدید ]