چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
8022
۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۸:۱۱
458 بازدید
۰

مجسمه‌های شهری را باید به سمت آثار برنزی، سنگی و فلزی پیش ببریم

تبریز ما: رئیس کمیسیون خدمات شهری و اجرایی شورای اسلامی شهر تبریز گفت: هنر مجسمه‌سازی خوشبختانه در شهرمان در حال تقویت و تثبیت است اما باید سبک آثار حجمی را به سمت آثار برنزی، سنگی و فلزی سوق داده و حدالامکان، از آثار فایبرگلاسی دور شویم. به گزارش تبریز ما، عبداله تقی‌پور در اختتامیه دومین […]




مجسمه‌های شهری را باید به سمت آثار برنزی، سنگی و فلزی پیش ببریم

تبریز ما: رئیس کمیسیون خدمات شهری و اجرایی شورای اسلامی شهر تبریز گفت: هنر مجسمه‌سازی خوشبختانه در شهرمان در حال تقویت و تثبیت است اما باید سبک آثار حجمی را به سمت آثار برنزی، سنگی و فلزی سوق داده و حدالامکان، از آثار فایبرگلاسی دور شویم.

به گزارش تبریز ما، عبداله تقی‌پور در اختتامیه دومین دوره کارگاه ساخت پرتره مشاهیر تبریز افزود: ساخت پرتره مشاهیر تبریز، برنامه مهمی است که برای معرفی چهره‌های نامدار تبریز و آذربایجان به نسل‌های آتی اجرا شده و جای تقدیر دارد.

عضو شورای اسلامی شهر ادامه داد: حمایت از هنرمندان آثار تجسمی، شعر، نقاشی، گرافیک و سایر انواع هنری، از وظایف فرهنگی شهرداری است و شورا نیز قطعاً حامی این نقش حمایتی خواهد بود.

وی ادامه داد: آشنایی فعالان این عرصه با تجربه‌های بین‌المللی می‌تواند نقش تفکر، عشق و ایمان هنرمندان نامدار را در آثار بدیع و ماندگار نشان دهد؛ هر کاری که با عشق و ایمان توام باشد، قطعاً با روح و نشاط مضاعفی همراه خواهد داشت.

تقی‌پور با تاکید بر این‌که حلقه مفقوده دانشگاه با برنامه‌های اجرایی شهر را باید پایه‌گذاری و تقویت کنیم، خاطرنشان کرد: در غیر این صورت، اقدامات‌مان سلیقه‌ای و مقطعی خواهد بود؛ دانشگاه باید وارد حوزه معرفی و تبیین برنامه‌های گردشگری شده و نیازهای آموزشی این حوزه را برطرف کند.

عضو شورای اسلامی شهر اظهار داشت: ساخت پرتره مشاهیر تبریز، برنامه مهمی است که برای معرفی چهره‌های نامدار تبریز و آذربایجان به نسل‌های آتی اجرا شده و جای تقدیر دارد.

وی متذکر شد: ۲۰۱۸ نقطه آغاز توسعه گردشگری در شهر تبریز است که برای تاثیر ماندگار در توسعه و آبادانی شهرمان، باید تداوم داشته‌باشد.

رئیس کمیسیون خدمات شهری و اجرایی شورا یادآور شد: باید تجربه توریست‌درمانی سال ۲۰۱۶ را مد نظر داشته و با ایفای نقش بهینه در حوزه فرهنگی و مراودات اجتماعی، گردشگران را از مزیت‌های فرهنگی خود بهره‌مند کنیم.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 8022 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35760 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20614 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7842 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7438 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1963 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1501 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1936 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1528 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1417 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1200 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 464 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 482 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 536 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 536 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 694 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 717 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 451 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 476 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 402 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 478 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 572 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید