یکشنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۵ /
59791
۲۲ تیر ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
746 بازدید
۰

بودجه دهیاری‌های آذربایجان‌شرقی ۲۵ درصد افزایش یافته است

به گزارش تبریز ما، تقی کرمی شامگاه دوشنبه در آئین تجلیل از دهیاران نمونه هشترود اظهار داشت: دولت از سال ۹۲ تاکنون هزار و ۱۱۱ میلیارد و ۶۷۲ میلیون تومان به دهیاران استان کمک مالی کرده است. وی به یکی از مصادیق توجه دولت به مناطق روستایی اشاره و اضافه کرد: طی یکسال گذشته ۵۴ […]



به گزارش تبریز ما، تقی کرمی شامگاه دوشنبه در آئین تجلیل از دهیاران نمونه هشترود اظهار داشت: دولت از سال ۹۲ تاکنون هزار و ۱۱۱ میلیارد و ۶۷۲ میلیون تومان به دهیاران استان کمک مالی کرده است.

وی به یکی از مصادیق توجه دولت به مناطق روستایی اشاره و اضافه کرد: طی یکسال گذشته ۵۴ میلیارد تومان برای آسفالت‌ریزی در روستاهای استان هزینه شده که ۲ برابر سهمیه ایلاغی بوده است.

وی با بیان اینکه هزار و ۹۴۷ دهیار در استان وجود دارد،  اضافه کرد: در گذشته برای روستاهای فاقد دهیاری منابع تخصیص نمی‌یافت ولی در دولت تدبیر و امید برای نخستین‌بار به روستاهای فاقد دهیاری نیز منابع مالی تخصیص یافت و دهها و شاید صدها پروژه از این محل در روستاها و به خصوص مناطق محروم و دورافتاده اجرا شد.

آسفالت‌ریزی ۴ میلیون مترمکعبی بنیاد مسکن آذربایجان‌شرقی در معابر روستایی

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان‌شرقی نیز به آسفالت‌ریزی چهار میلیون مترمکعبی این نهاد در معابر روستایی استان اشاره کرد و اظهار داشت: توجه به توسعه روستایی با هدف حمایت از تولید در این مناطق مولد افزایش یافته است.

حافظ باباپور به افزایش ۲ برابری وام مسکن روستایی نیز اشاره و اضافه کرد: وام مسکن ۵۰ میلیون تومانی مسکن به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یافته و سهمیه امسال استان ساخت ۱۲ هزار واحد است.

وی ادامه داد: سال گذشته سه هزار مسکن محرومان در استان احداث شده و امسال هم برای هر واحد محروم ۳۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت می‌شود.

وی همچنین برخورد جدی دهیاران با ساخت و سازهای غیرمجاز در روستاها را خواستار شد و بیان کرد: کنترل و نظارت بر احداث هرگونه ساخت و ساز در داخل محدوده روستا بر عهده دهیاری‌هاست.

وی این را هم مورد تاکید قرار داد که سال گذشته اعتبار بنیاد مسکن آذربایجان‌شرقی از محل منابع ملی ۱۴۰ میلیارد تومان بود که امسال این مبلغ سه برابر شده است.

فرماندار هشترود توزیع عادلانه بودجه در روستاها را خواستار شد

فرماندار هشترود نیز توزیع عادلانه بودجه در روستاهای این شهرستان را خواستار شد و اظهار داشت: متاسفانه این بودجه عادلانه توزیع نمی‌شود.

امین امینیان اضافه کرد: ۶۰ روستای این شهرستان فاقد دهیاری است و برای کل دهیاران شهرستان ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار تخصیص یافته که این مبلغ فقط برای احداث راه یک روستا کفایت می‌کند.

وی ادامه داد: خوشبختانه پس از ۵۰ سال جمعیت این شهرستان رشد مثبتی داشته و این شهرستان که یکی از مهاجرفرست‌ترین شهرستان استان بود به یکی از شهرستان‌های مهاجرت‌پذیر تبدیل شده است.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=22495

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 59791 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60568 بازدید ]
9 سال پيش [ 35804 بازدید ]
9 سال پيش [ 21037 بازدید ]
6 سال پيش [ 20640 بازدید ]
6 سال پيش [ 14350 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12989 بازدید ]
6 سال پيش [ 11201 بازدید ]
8 سال پيش [ 10123 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9606 بازدید ]
5 سال پيش [ 9365 بازدید ]
5 سال پيش [ 8980 بازدید ]
6 سال پيش [ 8243 بازدید ]
5 سال پيش [ 8233 بازدید ]
7 سال پيش [ 8233 بازدید ]
3 سال پيش [ 8135 بازدید ]
5 سال پيش [ 7883 بازدید ]
5 سال پيش [ 7827 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 95 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1589 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1990 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2022 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1616 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1539 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1570 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1617 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1960 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1479 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1553 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1332 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1433 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1254 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 224 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 996 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 450 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 629 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 547 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 560 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 457 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 396 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 571 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 524 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 505 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 506 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 655 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 180 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 571 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 688 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 748 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 605 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 434 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 191 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید