سه شنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۵ /
56350
۳۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۵
512 بازدید
۰

تاکنون واردات واکسن کرونا از طریق بخش خصوصی نداشته‌ایم

کیانوش جهانپور: کد خبر : ۱۸۰۰۵ ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ – ۱۱:۱۷ سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: تاکنون موردی از واردات واکسن کرونا به طور مستقیم از طریق بخش خصوصی نداشته‌ایم و هیچ گزارشی نیز از نشت واکسن‌های وارد شده وزارت بهداشت در بازار آزاد وجود ندارد. به گزارش تبریز ما کیانوش جهانپور افزود: تا […]



کیانوش جهانپور:

  • کد خبر : ۱۸۰۰۵
  • ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ – ۱۱:۱۷
تاکنون واردات واکسن کرونا از طریق بخش خصوصی نداشته‌ایم

سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: تاکنون موردی از واردات واکسن کرونا به طور مستقیم از طریق بخش خصوصی نداشته‌ایم و هیچ گزارشی نیز از نشت واکسن‌های وارد شده وزارت بهداشت در بازار آزاد وجود ندارد.

به گزارش تبریز ما کیانوش جهانپور افزود: تا امروز هیچ موردی از نشت واکسن کرونا به بازار آزاد نداشته ایم. البته ممکن است موارد تخلفی بوده باشد که افرادی به بهانه های مختلف جایگزین افراد واجد شرایط تزریق واکسن شده باشند که با متخلفان برخورد می شود اما موردی از نشتی و خروج واکسن از وزارت بهداشت به بازار آزاد نداشته ایم.
وی درباره شائبه های مطرح شده درباره فروش واکسن کرونا به قیمت ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان در بازار آزاد گفت: از نظر وزارت بهداشت این نوع واکسن ها اگر در بازار آزاد وجود داشته باشد اصل بر جعلی، قاچاق و تقلبی بودن آنهاست، به علاوه اینکه در برخی کشورهای اطراف ایران ممکن است واکسن هایی از مجاری غیر رسمی وارد شده باشد در مورد این نوع واکسن ها، هم اصالت واکسن و هم رعایت زنجیره سرد آنها زیر سوال است.
سخنگوی سازمان غذا و دارو افزود: در مورد داروها نیز همیشه موضوع بازار سیاه را داشته ایم، در مورد واکسن هم همین طور است جعلی بودن، تقلبی بودن و قاچاق بودن آنها مساله دیگری است و ممکن است وجود داشته باشد اما نشت واکسن از وزارت بهداشت به هیچوجه تاکنون نبوده و با توجه به جمع آوری پوکه های واکسن و مشخص بودن اینکه هر کد ملی دریافت کننده کدام واحد واکسن را دریافت کرده، چنین مواردی در کشور به شدت کاهش پیدا کرده یا وجود ندارد. هر مورد تخلف احتمالی هم اگر وجود داشته باشد به راحتی قابل ردگیری است.
جهانپور درباره واردات واکسن کرونا از طریق بخش خصوصی نیز توضیح داد: واردات واکسن مستقیم از طریق بخش خصوصی تاکنون نداشته ایم. اما این مسیر با رعایت قانون و مصالح نظام سلامت برقرار است. ثبت سفارش واکسن از طریق بخش خصوصی نداشته ایم مواردی که بوده اظهار توانایی واردات برخی شرکت هاست ولی  اسناد فنی برای واردات از نظر سازمان غذا و دارو اتفاق نیفتاده است.
رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: بطور قطع با واردات واکسن از طریق بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی موافق هستیم به شرطی که موجب موازی کاری و مخدوش شدن اعتبار تجاری ایران نشود و پیشانی مذاکرات خرید واکسن در کشور که دستگاه دیپلماسی و وزارت خارجه است، زیر سوال نرود.
به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام وزارت بهداشت تاکنون دو میلیون و ۲۶۱ هزار و ۴۳۵ نفر با تست مثبت در ایران به طور قطعی به بیماری کووید۱۹ مبتلا شده اند و از این تعداد ۶۷ هزار و ۱۳۰ نفر جان خود را از دست داده اند.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=18005

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 56350 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60619 بازدید ]
9 سال پيش [ 35850 بازدید ]
9 سال پيش [ 21103 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14413 بازدید ]
9 سال پيش [ 14110 بازدید ]
9 سال پيش [ 13045 بازدید ]
7 سال پيش [ 11252 بازدید ]
8 سال پيش [ 10229 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9658 بازدید ]
5 سال پيش [ 9413 بازدید ]
5 سال پيش [ 9041 بازدید ]
6 سال پيش [ 8317 بازدید ]
5 سال پيش [ 8286 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8185 بازدید ]
5 سال پيش [ 7923 بازدید ]
6 سال پيش [ 7873 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1690 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1276 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 265 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 636 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 293 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 551 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 801 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 791 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 866 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 573 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 520 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 527 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 470 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 525 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 459 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 506 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 2762 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 946 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 491 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 385 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 269 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید