سه شنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۵ /
61268
۰۷ شهریور ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۲
623 بازدید
۰

واکسن نداریم ولی باید واکسن بزنید

بسیاری از کشورها از اجبار و تهدید نیز برای کشاندن مردم به مراکز واکسیناسیون استفاده کرده‌اند ولی تیر تهدید آخرین تیری است که در بسیاری از کشورها استفاده می‌شود. به گزارش تبریز ما، واکسیناسیون قطره چکانی بر علیه بیماری کرونا و همچنین بی‌برنامگی در توزیع و تزریق واکسن‌های مختلف و رنگارنگ اهدایی و خریداری شده […]



بسیاری از کشورها از اجبار و تهدید نیز برای کشاندن مردم به مراکز واکسیناسیون استفاده کرده‌اند ولی تیر تهدید آخرین تیری است که در بسیاری از کشورها استفاده می‌شود.
به گزارش تبریز ما، واکسیناسیون قطره چکانی بر علیه بیماری کرونا و همچنین بی‌برنامگی در توزیع و تزریق واکسن‌های مختلف و رنگارنگ اهدایی و خریداری شده در کشور به معضلی اساسی و تهدیدی جدی تبدیل شده است.
در چنین اوضاع و احوالی و در شرایطی که این روزها آمار مرگ و میر ناشی از کرونا افزایش چشمگیری داشته است، سخنی از وزیر بهداشت دولت جدید منتشر شد که با این روند واکسیناسیون و با این وضعیت بحرانی کشور و فوتی‌های زیاد، انتقاداتی در فضای مجازی در پی داشت.
عین‌اللهی وزیر جدید بهداشت در اولین روزهای کاری خود و با علم به کمبود واکسن در کشور، با تهدید کسانی که واکسن نزده اند و نخواهند زد گفته است که این افراد از بسیاری از خدمات عمومی در آینده محروم خواهد شد. این که برای جلوگیری از روند شیوع کرونا همه باید واکسن بزنند و تزریق واکسن امری اجتماعی است و نه فردی امری قابل قبول است چرا که افرادی که به دلخواه خود واکسینه نمی‌شوند امنیت سلامت جامعه را به خطر می‌اندازند. سخنان وزیر بهداشت را اگر جدای از مشکلات پیش‌روی واکسیناسیون در کشور مورد نقد قرار دهیم، بایستی گفت که در بسیاری از نقاط دنیا که به صورت منظم‌تر امر واکسیناسیون را پیش می‌برند و حتی به گروه سنی نوجوانان هم رسیده‌اند تهدید از محرومیت‌ها آخرین ابزار حکومت‌ها و سازمان‌ها برای واکسیناسیون اجباری است و بسیاری از این کشورها امر اقناع و پاداش را برای پیشبرد بهتر واکسیناسیون انتخاب کرده‌اند.
تشویق مردم برای دریافت واکسن توسط چهره‌های محبوب در ترکیه، استفاده از تابلوها و کلیپ‌های تبلیغاتی تاثیرگذار در کشورهایی چون روسیه و فرانسه، واکسیناسیون مردم در مراکز پر رفت و آمد چون مراکز خرید در روسیه و مساجد در الجزایر، پاداش نقدی، بلیط رایگان مسابقات بسکتبال، کمک هزینه تحصیلی و ایرپد مجانی در آمریکا، اهدای لوازم خانگی مجانی و نوشیدنی‌های مجانی و خدمات تخفیف‌دار در هند، بسته‌های مالی و سفرهای مجانی در مالزی، اعطای قطعه زمین مجانی به قید قرعه در فیلیپین و استفاده از وعده‌های غذایی رایگان و استخرهای شنای عمومی در کره‌جنوبی گوشه‌ای از سیاست‌های اقناعی و بسته‌های تشویقی کشورهای مختلف برای تشویق و اقناع شهروندان‌شان برای مشارکت در واکسیناسیون عمومی است.
البته بسیاری از کشورها از اجبار و تهدید نیز برای کشاندن مردم به مراکز واکسیناسیون استفاده کرده‌اند ولی تیر تهدید آخرین تیری است که در بسیاری از کشورها استفاده می‌شود که متاسفانه وزیر جدید بهداشت بدون آزمودن روش‌های اقناعی و تشویقی، با ادبیاتی دستوری و تهدیدی با این موضوع برخورد کرده است.
ای کاش مشاوران وزیر جدید به او متذکر شوند که در صورت رهایی از این بی‌نظمی در امر واکسیناسیون خصوصا در دوز دوم واکسن‌های خارجی، چنین سیاستی آن هم در امر بهداشت جامعه کارایی چندانی نخواهد داشت چرا که جریمه‌های میلیونی هم نتوانست مانع مسافرت‌ها و نادیده گرفتن پروتکل‌ها شود و امروز شاهد این حجم از فوتی‌های کرونایی در کشور هستیم.
نگارنده: رسول پورزمانی

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/131704

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61268 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60620 بازدید ]
9 سال پيش [ 35850 بازدید ]
9 سال پيش [ 21104 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14414 بازدید ]
9 سال پيش [ 14110 بازدید ]
9 سال پيش [ 13045 بازدید ]
7 سال پيش [ 11252 بازدید ]
8 سال پيش [ 10229 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9658 بازدید ]
5 سال پيش [ 9413 بازدید ]
5 سال پيش [ 9042 بازدید ]
6 سال پيش [ 8319 بازدید ]
5 سال پيش [ 8286 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8186 بازدید ]
5 سال پيش [ 7923 بازدید ]
6 سال پيش [ 7873 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1691 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1360 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1463 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 826 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 883 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 484 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 982 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 584 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 532 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 187 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 510 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 463 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 540 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 557 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 694 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 505 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 480 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1010 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 476 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 517 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 501 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 353 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید