پنجشنبه, ۷ اسفند ۱۴۰۴ /
3137
۱۰ تیر ۱۳۹۶ - ۷:۲۷
219 بازدید
۰

افزایش ۱۵ درصد میزان مصرف برق در تبریز

تبریز ما: مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق تبریز از افزایش ۱۵ درصدی میزان مصرف برق در این کلانشهر نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد. به گزارش تبریز ما، افرایش دمای هوا و به کار افتادن کولرهای گازی در کلانشهر تبریز میزان مصرف انرژی برق را حدود ۱۵ درصد افزایش داده است. […]




افزایش ۱۵ درصد میزان مصرف برق در تبریز

تبریز ما: مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق تبریز از افزایش ۱۵ درصدی میزان مصرف برق در این کلانشهر نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

به گزارش تبریز ما، افرایش دمای هوا و به کار افتادن کولرهای گازی در کلانشهر تبریز میزان مصرف انرژی برق را حدود ۱۵ درصد افزایش داده است.

وی در خصوص قطعی برق صورت گرفته در برخی مناطق کلانشهر تبریز اذعان داشت: قطعی برق در هیچکدام از مناطق به دلیل کمبود تولید انرژی نبوده بلکه دلایل متعددی دارد که از جمله آنها می توان به وقوع حوادث غیر مترقبه اشاره کرد.

وی ادامه داد: به منظور پیشگیری از وقوع حادثه برای پست های برق موجود در سطح شهر، کلیدهای ویژه ای تعبیه شده است که اگر میزان مصرف از حد مجاز فراتر رود به صورت اتوماتیک جریان برق را قطع می کنند.

کاظم پور در ادامه به برخی برنامه های مدیریت مصرف انرژی در تبریز اشاره کرد و افزود: با افزوده شدن میزان مصرف انرژی در جهان با توجه به میزان حجم سرمایه گذاری برای توسعه نیروگاه های تولید انرژی و ایجاد آلایندگی برای محیط زیست برنامه های مدیریت مصرف انرژی را به کار می گیرند که این اقدامات نیز در کلانشهر تبریز مدنظر قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: در مدیریت مصرف انرژی عوامل مختلفی دخیل هستند که از جمله آنها عدم استفاده از وسایل انرژی بر غیر استاندارد است.

وی ادامه داد: هم اکنون در اکثر کشورهای پیشرفته تولید انرژی به جای سوخت های فسیلی از سوخت های تجدید پذیر از جمله پنل های خورشیدی استفاده می شود که در کشورمان به دلیل بالا بودن قیمت این پنل ها هنوز فراگیر نشده است.

تاثیر تغییر ساعات کار ادارات دولتی در مصرف انرژی

 

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق تبریز در پاسخ به سئوالی در خصوص اثرات تغییر ساعات کار ادارات دولتی آذربایجان شرقی در میزان مصرف انرژی اظهار داشت: این تغییر به پیشنهاد شرکت توزیع برق استان عملیاتی شد و این اقدام به منظور تغییر ساعات پیک مصرف برق بود.

وی ادامه داد: با تغییر ساعات پیک مصرف قطعا میزان مصرف انرژی تغییر می کند همچنین به منظور مدیریت مصرف انرژی تلاش شده است با رایزنی هایی که با برخی کارخانجات صورت گرفته ساعات تعطیلی شان را تغییر دهند تا هم از تسهیلات ویژه برخوردار باشند و هم مدیریت مصرف انرژی عملیاتی شود.

در روزهای اخیر به دلایل مختلف برق برخی از مناطق تبریز با نوسان مواجه بوده که به گفته مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق تبریز همگی آنها در اسرع وقت رسیدگی و برطرف شده اند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 3137 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
3114
۱۰ تیر ۱۳۹۶ - ۵:۲۶
215 بازدید
۰

امتیاز تاکسی های فرسوده لغو می شود/ ۱۵ تیر آخرین مهلت

تبریز ما: سازمان تاکسیرانی تبریز با صدور بیانیه ای از دارندگان تاکسی های فرسوده درخواست کرد نسبت به نوسازی این خودروها اقدام کنند. به گزارش تبریز ما، در اطلاعیه سازمان تاکسی رانی تبریز آمده است: آخرین مهلت ثبت نام و آغاز فرایند نوسازی تاکسی های فرسوده ۱۵ تیرماه تعیین می شود و از این تاریخ […]




امتیاز تاکسی های فرسوده لغو می شود/ ۱۵ تیر آخرین مهلت

تبریز ما: سازمان تاکسیرانی تبریز با صدور بیانیه ای از دارندگان تاکسی های فرسوده درخواست کرد نسبت به نوسازی این خودروها اقدام کنند.

به گزارش تبریز ما، در اطلاعیه سازمان تاکسی رانی تبریز آمده است: آخرین مهلت ثبت نام و آغاز فرایند نوسازی تاکسی های فرسوده ۱۵ تیرماه تعیین می شود و از این تاریخ امتیاز تاکسی هایی که به سن فرسودگی رسیده اند لغو می شود.

در قسمت دیگر این اطلاعیه آمده است: به استناد تبصره ۳ماده ۲ اصلاحیه آیین نامه الحاق یک تبصره به ماده واحده قانون راجع به تمرکز امور مربوط به تاکسیرانی ، شهرداری های کلانشهرها موظفند امتیاز بهره برداری تاکسی هایی را که به سن فرسودگی رسیده و دارندگان آنها نسبت به نوسازی خودروهای مذکور اقدام ننموده اند لغو نمایند.

 در ادامه اطلاعیه خطاب به مالکین تاکسیهای فرسوده آمده است: در اجرای مصوبه فوق برای آخرین بارتا مورخه ۹۶/۴/۱۵ به مالکین آن دسته از تاکسی های فرسوده که فرایند نوسازی را شروع  نکرده اند مهلت داده می شود تا اقدام نمایند

بر اساس این اطلاعیه در صورت عدم اقدام مالکان این تاکسی های برای نوسازی خودروها پروانه فعالیت آنها ابطال و از فعالیت تاکسی های فرسوده جلوگیری خواهد شد.

 

 

 

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 3114 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60499 بازدید ]
8 سال پيش [ 35716 بازدید ]
9 سال پيش [ 20968 بازدید ]
6 سال پيش [ 20589 بازدید ]
5 سال پيش [ 14291 بازدید ]
8 سال پيش [ 14009 بازدید ]
9 سال پيش [ 12888 بازدید ]
6 سال پيش [ 11134 بازدید ]
8 سال پيش [ 10045 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9525 بازدید ]
4 سال پيش [ 9290 بازدید ]
4 سال پيش [ 8875 بازدید ]
7 سال پيش [ 8175 بازدید ]
5 سال پيش [ 8157 بازدید ]
4 سال پيش [ 8107 بازدید ]
3 سال پيش [ 8054 بازدید ]
4 سال پيش [ 7786 بازدید ]
5 سال پيش [ 7766 بازدید ]
4 سال پيش [ 7395 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1475 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1883 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1901 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1524 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1456 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1858 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1487 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1502 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1851 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1302 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1372 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1445 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1272 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1346 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1356 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1189 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1216 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1158 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 619 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 501 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 753 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 530 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 657 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 450 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 463 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 799 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 424 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 789 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 804 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 195 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 823 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1200 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 446 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید