جمعه, ۱۷ مهر ۱۴۰۵ /
13529
۰۱ تیر ۱۳۹۷ - ۸:۳۱
624 بازدید
۰

رفع تصرف ۹۵۹ هکتار از اراضی ملی

تبریز ما، دادستان تبریز با بیان این‌که در سال گذشته برابر با ۹۵۹ هکتار اراضی ملی به ارزش ریالی ۶۳۳ میلیارد تومان رفع تصرف شده است، گفت: ۳۶۵ هکتار ار مزارع و باغات تغییر کاربری داده شده نیز طی سال گذشته به حالت قبلی بازگشت داده شده‌اند. به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا، […]




رفع تصرف ۹۵۹ هکتار از اراضی ملی

تبریز ما، دادستان تبریز با بیان این‌که در سال گذشته برابر با ۹۵۹ هکتار اراضی ملی به ارزش ریالی ۶۳۳ میلیارد تومان رفع تصرف شده است، گفت: ۳۶۵ هکتار ار مزارع و باغات تغییر کاربری داده شده نیز طی سال گذشته به حالت قبلی بازگشت داده شده‌اند.

به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا، موسی خلیل‌اللهی در نشستی با اصحاب رسانه‌ی استان گفت: آذربایجان شرقی به عنوان استان امن در کشور و کلانشر تبریز نیز امن‌ترین بین کلانشهرها شناخته شده که در این رابطه “نبود جرایم خشن” مورد توجه قرار می‌گیرد که آمار آن در استان و در شهر تبریز در میزان حداقل قرار دارد.

وی با اشاره به ۱۰ اتهام اصلی در استان تاکید کرد: توهین به اشخاص عادی، ضرب و جرح عمدی، تصادفات رانندگی، تهدید، کلاهبرداری، سرقت، خیانت در امانت و نگهداری مواد مخدر به ترتیب از جمله‌ی این اتهامات است.

دادستان تبریز با اشاره به وقوع ۲۰ مورد قتل در استان و با تاکید بر این‌که چهار مورد قتل عمد شناخته نشده است، افزود: برای یک مورد از ۱۶ قتل عمد حکم قصاص صادر شده و ۱۰ پرونده نیز در دادگاه کیفری بوده و مابقی پرونده‌ها در دادسرا در دست بررسی است.

وی با بیان این‌که در سالجاری هشت مورد قتل عمد در استان داریم، گفت: سه مورد آدم‌ربایی نیز در استان به ثبت رسیده که در دادگاه کیفری در دست بررسی است.

خلیل‌اللهی  با بیان این‌که در سال گذشته دو مورد اسید پاشی در استان داشتیم، افزود: در سه ماهه اول سال‌جاری نیز دو پرونده در این رابطه به ثبت رسیده و اکنون مجموع پرونده‌های اسید پاشی در دادسرا در دست بررسی است.  

وی رسیدگی به جرایم خشن را از اولویت‌های دادگستری استان دانست و افزود: این پرونده‌ها به سرعت مورد بررسی قرار می‌گیرند و به همین جهت این جرایم در استان در حداقل قرار داشته و این موضوع آرامش شهروندان و همچنین اعتماد به سرمایه گذاری در استان را به دنبال دارد.

وی با تاکید بر صیانت از حقوق عامه‌ی مرد در بحث منابع آبی و پلمپ چاه‌های غیرمجاز، گفت: تاکنون ۵۵ حلقه چاه پر شده، ۱۷ چاه پلمپ شده و همچنین ۴۰ چاه غیرمجاز نیز در دست پلمپ است.

دادستان تبریز با اشاره به این‌که استانداردسازی آسانسورها نیز در دستور کار قرار گرفت و اکنون شاهد نتایج مثبت در این زمینه هستیم، افزود: ۱۳۴۴ مورد آسانسورهای مجتمع های مسکونی بازرسی شده و آسانسورهای ۴۹ مجتمع پلمپ شد. در بازرسی از ۶۱۶ مجتمع تجاری نیز آسانسور ۱۰ مجتمع پلمپ شد و همچنین در بازرسی از ۴۸۴ مجتمع پزشکی آسانسورهای ۴ مجتمع پلمپ شد.

وی از پاکسازی ویلاهای حریم مهرانه رود به طول چهار کیلومتر خبر داد و گفت: ویلاهای احداث شده در محدوده‌ی مجموعه تاریخی خلعت پوشان نیز به طول یک کیلومتر پاکسازی شده و این روند ادامه می‌یابد تا ویلاهای احداث شده در این مسیر به کلی پاکسازی شوند.

خلیل‌اللهی در رابطه با پرونده‌های ارتشاء و اختلاس نیز گفت: ۱۰ پرونده مهم ارتشا و اختلاس در دادسرای مرکز استان در حال بررسی است که ارزش ریالی این پرونده‌ها برابر با ۳۵۸ میلیارد تومان است. این موضوع صرفا در مرحله اتهام و بررسی قرار دارد و کیفرخواستی در این رابطه صادر نشده است.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 13529 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21148 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14449 بازدید ]
9 سال پيش [ 14137 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8354 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7898 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 6 روز پيش [ 42 بازدید ]
ادمین تبریز ما 15 روز پيش [ 67 بازدید ]
ادمین تبریز ما 22 روز پيش [ 61 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 55 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 57 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 63 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1694 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2110 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2181 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1755 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1562 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 438 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 804 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 573 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 682 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1680 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 628 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 651 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 505 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 659 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 674 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 598 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 718 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 605 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 612 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 578 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 939 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 478 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید