شنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۴ /
12365
۲۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۵:۱۵
281 بازدید
۰

آماده سازی اتوبوسهای گردشگری برای میزبانی از میهمانان نوروزی

تبریز ما: مدیر عامل اتوبوسرانی و تاکسیرانی شهرداری تبریز از آماده سازی اتوبوسهای گردشگری برای میزبانی از میهمانان نوروزی خبر داد. به گزارش تبریز ما به نقل از شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز وحومه،فرخ جلالی با اعلام این خبر افزود: خوشبختانه براساس سازمان دهی وبرنامه ریزیهای انجام یافته  ارائه خدمات رایگان تبریزگردی به مسافرین و گردشگران،  در […]




آماده سازی اتوبوسهای گردشگری برای میزبانی از میهمانان نوروزی

تبریز ما: مدیر عامل اتوبوسرانی و تاکسیرانی شهرداری تبریز از آماده سازی اتوبوسهای گردشگری برای میزبانی از میهمانان نوروزی خبر داد.

به گزارش تبریز ما به نقل از شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز وحومه،فرخ جلالی با اعلام این خبر افزود: خوشبختانه براساس سازمان دهی وبرنامه ریزیهای انجام یافته  ارائه خدمات رایگان تبریزگردی به مسافرین و گردشگران،  در عید نوروز انجام خواهد گرفت.

جلالی تصریح کرد: طبق تجربیات سالهای گذشته با اجرای طرح تور تبریزگردی  بصورت رایگان که با استقبال گسترده و رضایتمندی صددرصدی  مسافران ، میهمانان ، گردشگران و حتی شهروندان تبریزی از خدمات این سامانه گردشگری مواجه شد ، امسال نیز از سوم فروردین برای بازدید میهمانان گرامی از مراکز تفریحی و تاریخی شهر تبریز با آمادگی کامل پذیرای این عزیزان  خواهیم بود.

وی افزود: تعدادی از مجهزترین اتوبوسهای واحد گشت در دو شیفت کاری از ساعت  ۹صبح تا ۱۳ بعد از ظهر و ۱۶ تا ۱۹/۳۰بعد از ظهر به ارائه خدمات به مسافرین و میهمانان نوروزی و همچنین شهروندان عزیز خواهند پرداخت.

جلالی اضافه کرد: این اتوبوسها در منطقه گردشگری ائل گولی، چهارراه شهید بهشتی، میدان ساعت، پارک مسافر واقع در میدان استاد تبریز ما، پارک بانوی مهر واقع در خیابان رسالت و مقابل مرکز علمی کاربردی، خانه کارگر واقع در میدان پنج مرداد و همچنین در محل اسکانهای آموزش  پرورش  در آزادی و پاستور مستقر و به جابجایی میهمانان گرامی برای بازدید از مراکز تفریحی و تاریخی شهر تبریز  از جمله لاله پارک ، بازار تاریخی تبریز ، موزه ها ، تفرجگاه عینالی تبریز و … با همکاری سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز اقدام می نمایند.

وی تصریح کرد در کنار اتوبوسهای تبریز گردی یکی دیگر از خدمات ویژه در عرصه حمل و نقل عمومی برای مسافرین و میهمانان نوروزی راه اندازی تاکسهای از من بپرس می باشد که این  ین تاکسی ها با حضور در سطح شهر و در محدوده اماکن سیاحتی، تفریحی، تاریخی، باستانی، موزه ها، مراکز خرید، خانه های تاریخی، پارک ها و استقرار در این اماکن به راهنمایی مسافرین نوروزی خواهند پرداخت.

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی همچنین گفت : با توجه به میزبانی کلانشهرتبریز بعنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال ۲۰۱۸  و حضور میهمانان و گردشگران خارجی در نوروز ۹۷ یکی از مهمترین اقداماتی که امسال در حوزه خدمات گردشگری در عرصه حمل و نقل عمومی انجام گرفته است استفاده از راهنمایان گردشگری مسلط به زبان انگلیسی در اتوبوسهای تبریز گردی  و همچنین تاکسیرانان مسلط به زبان انگلیسی در تاکسهای از من بپرس جهت راهنمایی میهمانان خارجی می باشد می باشد که مسلما”  تاثیر بسزایی در نحوه خدمات رسانی و جلب رضایتمندی میهمانان  و گردشگران خارجی  نوروز  امسال خواهد داشت .

وی در پایان افزود:  اتوبوسرانی کلانشهر تبریز جزء اولین و پیشرو ترین ها، در خدمات رسانی و خلق ایده های نو در حوزه حمل ونقل عمومی بویژه درحوزه صنعت گردشگری می باشد و امیدواریم بتوانیم در رسیدن به هدف نهایی که همان جلب رضایت مسافرین و همشهریان عزیز می باشد دست یابیم.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 12365 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58529 بازدید ]
8 سال پيش [ 33749 بازدید ]
8 سال پيش [ 19092 بازدید ]
5 سال پيش [ 18703 بازدید ]
5 سال پيش [ 12441 بازدید ]
8 سال پيش [ 12102 بازدید ]
8 سال پيش [ 11011 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9304 بازدید ]
7 سال پيش [ 8183 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7582 بازدید ]
4 سال پيش [ 7080 بازدید ]
5 سال پيش [ 6411 بازدید ]
6 سال پيش [ 6375 بازدید ]
2 سال پيش [ 6309 بازدید ]
4 سال پيش [ 6132 بازدید ]
4 سال پيش [ 6129 بازدید ]
4 سال پيش [ 6046 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 23 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 345 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 390 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 398 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 889 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 398 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 453 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 307 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 149 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 59 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 26 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 287 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 350 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 44 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 439 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 321 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 318 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 660 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 269 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید