شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۵ /
80930
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
169 بازدید
۰

خرید ۵ دستگاه جاروب مکانیزه خدمات شهری/ آسفالت و ساخت المان ورودی غرب شهر آغاز می‌شود

شهردار تبریز از آغاز آسفالت و نصب المان ورودی غرب تبریز خبر داد و بر رفع نیازهای زیرساختی و فرهنگی این منطقه تاکید کرد.



شهردار تبریز از آغاز آسفالت و نصب المان ورودی غرب تبریز خبر داد و بر رفع نیازهای زیرساختی و فرهنگی این منطقه تاکید کرد.

به گزارش شهریار، یعقوب هوشیار در سومین قرار خدمت از دور هفتم قرارهای خدمت شهرداری با اشاره به اهمیت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و خدمت‌رسانی به شهروندان مناطق کم‌برخوردار گفت: در حوزه آسفالت، ورودی غرب تبریز از اولویت‌های شهرداری است و ثبت عملکرد در سامانه ساجا نیز با دقت دنبال می‌شود. همچنین المان ورودی غرب تبریز باید سریع‌تر تعیین تکلیف و عملیات اجرایی آن آغاز شود.

وی از پیگیری تکمیل پروژه‌های ۶۵ متری الوار و سنگفرش محور اصلی قراملک و شنب‌غازان خبر داد و گفت: در صورت موافقت اهالی، سنگفرش محور اصلی قراملک انجام خواهد شد.

هوشیار با اشاره به افتتاح چند پروژه ورزشی و پارک میوه در پارک صنعت، از مدیران مناطق خواست تا پایان شهریور ۲۰ مورد میادین میوه و تره‌بار را تکمیل کنند و در حوزه پارک‌های میوه و بازارچه‌ها نیز زمان‌بندی و مکان‌یابی دقیق انجام دهند.

وی با تاکید بر اهمیت تکمیل پارک بزرگ تبریز گفت: اگر سرمایه‌گذار جذب نشود، شهرداری خود اجرای این پروژه مهم را بر عهده خواهد گرفت.

شهردار تبریز با اشاره به اهمیت تجهیز ایستگاه آتش‌نشانی هفت‌ مهر، روشنایی آناخاتون، اتصال قراملک به اتوبان و توسعه خطوط مترو گفت: این اقدامات نتیجه نگاه انقلابی و جهادی شورای اسلامی شهر تبریز به محلات کم برخوردار شهر است.

هوشیار با اشاره به پروژه‌های مقاوم‌سازی پل‌های آسیب‌پذیر سطح شهر، تعریض پل مایان و اجرای پروژه‌های عمرانی ۳۵ متری و ۲۴ متری صنعتگران گفت: این پروژه‌ها به برنامه‌ریزی و هم‌افزایی بیشتر نیاز دارد تا در آینده نزدیک افتتاح شوند.

خرید ۵ دستگاه جاروب مکانیزه خدمات شهری/ آسفالت و ساخت المان ورودی غرب شهر آغاز می‌شود

وی با اشاره به تلاش شبانه‌روزی مدیران و کارکنان شهرداری به‌ویژه شهردار منطقه ۶ و همکاران وی گفت: تا شش دور قرار خدمت نزدیک به ۱۷۶ مصوبه در این منطقه داشتیم که ۱۷۰ مورد آن حل شده و موارد باقیمانده نیازمند همکاری سایر دستگاه‌ها است.

شهردار تبریز با تاکید بر لزوم توجه ویژه به کاهش آلودگی هوا در غرب تبریز و افزایش طرح‌های محیط‌زیستی گفت: تبریز پایتخت محیط‌زیست شهرهای آسیایی است و نباید بار دیگری بر دوش مردم این منطقه اضافه شود.

وی از ضرورت خرید حداقل پنج دستگاه جاروب مکانیزه خبر داد و گفت: برای پروژه رسوب‌گیر منطقه ۶ نیز باید زمان‌بندی دقیق ارائه شود.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 80930 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60563 بازدید ]
9 سال پيش [ 35804 بازدید ]
9 سال پيش [ 21036 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14349 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12988 بازدید ]
6 سال پيش [ 11199 بازدید ]
8 سال پيش [ 10122 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9605 بازدید ]
5 سال پيش [ 9364 بازدید ]
5 سال پيش [ 8977 بازدید ]
6 سال پيش [ 8241 بازدید ]
7 سال پيش [ 8231 بازدید ]
5 سال پيش [ 8230 بازدید ]
3 سال پيش [ 8133 بازدید ]
5 سال پيش [ 7880 بازدید ]
5 سال پيش [ 7826 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 90 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1588 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2020 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1614 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1537 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1986 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1568 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1613 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1959 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1552 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1331 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1433 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 769 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 325 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 534 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 7 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 229 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 149 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 473 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 723 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 517 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 1271 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 20 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 231 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 25 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 462 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 775 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 282 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 528 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 210 بازدید ]