چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
11704
۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۳:۱۱
737 بازدید
۰

اختتامیه المپیاد ورزشی کارمندان بانوان شهرداری کلانشهر تبریز برگزارشد

تبریز ما: اختتامیه  المپیاد کارکنان بانوان شهرداری کلانشهر شهرداری تبریز به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی در محل تالار سازمان ورزش شهرداری تبریز برگزار شد. به گزارش تبریز ما، قائم مقام سازمان در این مراسم گفت: سعی خواهیم کرد در بحث اوقات فراغت و فعالیت های فوق برنامه بانوان کارمند، برنامه های متنوعی داشته باشیم تا کارمندان […]




اختتامیه المپیاد ورزشی کارمندان بانوان شهرداری کلانشهر تبریز برگزارشد

تبریز ما: اختتامیه  المپیاد کارکنان بانوان شهرداری کلانشهر شهرداری تبریز به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی در محل تالار سازمان ورزش شهرداری تبریز برگزار شد.

به گزارش تبریز ما، قائم مقام سازمان در این مراسم گفت: سعی خواهیم کرد در بحث اوقات فراغت و فعالیت های فوق برنامه بانوان کارمند، برنامه های متنوعی داشته باشیم تا کارمندان بتوانند پس از حضور در محیط خانواده با فرزندان خود در فعالیت های ورزشی و فرهنگی و اجتماعی شرکت کنند .
عبدی، قائم مقام سازمان ورزش نیز در این مراسم ضمن تبریک پیروزی انقلاب اسلامی  ، در خصوص برگزاری مسابقات حوزه بانوان، گفت: امروزه برای داشتن جامعه ای با نشاط و سالم،  ورزش بهترین و کم هزینه ترین راه حل است و لازم است برای این کار برنامه ای منسجم داشته باشیم تا تمامی کارکنان زن شهرداری کلانشهر در برنامه های ورزشی مشارکت داشته باشند.  
وی در خصوص بحث ورزش کارمندی عنوان کرد: رویکرد سازمان ورزش، حمایت از ورزش  کارمندی است  و با تنوع بخشی در رشته های مختلف و طرح های قالب و مشوق های لازم، کارمندان را به این سمت سوق دهیم.

عبدی در خصوص برنامه های مختلف سازمان یادآور شد: در محیط های کاری در بخش ارگونومی ، فعالیت خواهیم کرد تا کارمندان بتوانند نحوه ورزش در محیط  های کاری و نشستن  صحیح در صندلی های خود را آموزش ببینند.  
وی دربخش دیگری از اهداف سازمان در خصوص ورزش کارمندی افزود: سعی خواهیم کرد در بحث اوقات فراغت و فعالیت های فوق برنامه  بانوان کارمند، برنامه های متنوعی داشته باشیم  تا کارمندان بتوانند پس از حضور در محیط خانواده با فرزندان  خود در فعالیت های ورزشی  و فرهنگی و اجتماعی  شرکت کنند .
وی در پایان، ضمن تبریک مجدد بابت موفقیت های کسب شده  بر تداوم این موفقیت ها تاکید کرد و گفت: امیدواریم با بهبود روند فعلی، شاهد حضورپرقدرتمند بانوان کارمند شهرداری در مسابقات کلانشهرها باشیم . 

در این مراسم که با حضور عبدی قائم مقام سازمان، خانم خبازیان مدیرفرهنگی شهرداری کلانشهر تبریز و خانم درخشان مسئول ورزش بانوان سازمان و ورزشکاران شرکت کننده  برگزار شد. خانم درخشان  ضمن تبریک دهه فجر  انقلاب اسلامی  با اشاره به لزوم حضور پرشور بانوان در عرصه های ورزشی اظهار کرد : بابت حضور فعال بانوان کارمند در این مسابقات تشکر می کنم و امیدواریم که در مسابقات آتی حضور پرشوری در  مسابقات داشته باشند و تلاش می کنیم که از طریق سازمان ورزش مذاکراتی با سازمان ها و مناطق مختلف شهرداری داشته باشیم تا بانوان بتوانند در تمامی مسابقات ورزشی و فرهنگی و اجتماعی شهرداری حضور مستمری داشته باشند .

گفتنی است در این مراسم که اختتامیه رشته های دارت، آمادگی جسمانی و شطرنج بود، به نفرات منتخب لوح و جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 11704 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11170 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9326 بازدید ]
5 سال پيش [ 8915 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8167 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1491 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 942 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 314 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 405 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 713 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 24 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 453 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 515 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 524 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 410 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 594 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 762 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 720 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 732 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 452 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 497 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 498 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 498 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید