پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
11675
۲۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۹:۳۲
517 بازدید
۰

اجرای فضاسازی‌های محیطی، با پیش‌بینی سازه‌های جایگزین ایمن و استاندارد

تبریز ما: مدیرکل روابط‌عمومی و بین‌الملل شهرداری تبریز با اشاره به این‌که فضاسازی و تبلیغات در مناسبت‌های ملی و مذهبی، از وظایف اداره‌کل روابط‌عمومی و بین‌الملل شهرداری است، گفت: با توجه به مصوبه شورای اسلامی شهر در مورد ممنوعیت نصب بنرهای داربستی، برنامه‌های محیطی شهر در دهه فجر امسال، با پیش‌بینی سازه‌های جایگزین، ایمن و […]




اجرای فضاسازی‌های محیطی، با پیش‌بینی سازه‌های جایگزین ایمن و استاندارد

تبریز ما: مدیرکل روابط‌عمومی و بین‌الملل شهرداری تبریز با اشاره به این‌که فضاسازی و تبلیغات در مناسبت‌های ملی و مذهبی، از وظایف اداره‌کل روابط‌عمومی و بین‌الملل شهرداری است، گفت: با توجه به مصوبه شورای اسلامی شهر در مورد ممنوعیت نصب بنرهای داربستی، برنامه‌های محیطی شهر در دهه فجر امسال، با پیش‌بینی سازه‌های جایگزین، ایمن و استاندارد اجرا شد.

به گزارش تبریز ما، سعید حاجی‌زاده در شورای مدیران شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: ، استفاده از طرح‌های یکدست در تبلیغات محیطی دهه فجر امسال، با جذابیت بیشتری همراه بود و بازخوردهای مثبتی نیز داشت و موجب شد، برنامه‌های محیطی، حتی پررنگ‌تر از سال‌های گذشته نیز باشد.
وی با اشاره به برخی شائبه‌ها در مورد محدودیت فضاسازی در سطح شهر، گفت: در برخی محافل، این طور تلقی می‌شد که نصب بنر، ممنوع است؛ اما همان‌طور که در اطلاع‌رسانی های بعدی، موضوع شفاف شد، مصوبه شورای محترم به «ممنوعیت بنرهای داربستی» اشاره دارد.
مدیرکل روابط‌عمومی و بین‌الملل شهرداری تبریز تصریح کرد: مطابق ابلاغیه شهردار محترم، هیچ‌گونه محدودیتی برای نصب بنر در مناسب‌های مختلف ملی و مذهبی، نیست و محدودیت داربست نیز صرفاً به منظور ایمن‌سازی و استاندارسازی تبلیغات شهری در نظر گرفته شده و در عین حال، اسپیس، به عنوان سازه جایگزین، پیشنهاد شده است.
حاجی‌زاده ادامه داد: با توجه به محدودیت نصب داربست، استفاده از ظرفیت کیوسک‌های مطبوعاتی، لایت‌باکس‌ها و بیلبوردهای بخش خصوصی در دستور کار قرار گرفت و با همکاری سازمان سیما و منظر، بسیج شهرداری و معاونت خدمات شهری، ۲۰۰ بنر در ابعاد مختلف، در سطح شهر نصب شده‌است.
وی با اشاره به اتفاقات ماه گذشته و برخی جسارت‌ها به پرچم مقدس کشورمان ، اظهار داشت: در دهه فجر امسال، سعی شد تا پرچم، شاکله اصلی در سطح شهر باشد؛ به همین منظور، یک هزار پرچم در طرح‌ها و اندازه‌های متنوع، در سطح شهر نصب شده است.
مدیرکل روابط‌عمومی و بین‌الملل شهرداری تبریز اجرای نمایشگاه‌های شعارهای دوران انقلاب، روزشمار انقلاب و دستاوردهای انقلاب اسلامی را از ابتکارات برنامه‌های دهه فجر امسال خواند که حال و هوای آن دوران را به خصوص در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن برجسته کرد.
حاجی‌زاده ادامه داد: روابط‌عمومی شهرداری تبریز، با توجه به ایام فاطمیه(س) و ایام‌الله دهه فجر، سازه‌های لازم را به صورت رایگان در اختیار هیئات و مساجد قرار داده‌است.
وی مشارکت در برنامه‌های فرهنگی را از اهم  اقدامات روابط‌عمومی شهرداری خواند و افزود: مشارکت در ۱۰ عنوان یادواره‌ شهدا و حمایت از نمایشگاه‌ «شهرک آسمانی» ویژه ایام‌ فاطمیه، با در اختیارگذاشتن فرصت تبلیغات سازه‌ای، در دستور کار روابط‌عمومی شهرداری است.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 11675 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35760 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20614 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7842 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7438 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1964 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1501 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1936 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1200 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 488 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 530 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 773 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 493 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 530 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 470 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 468 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 42 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 195 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 25 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 594 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 230 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 481 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 234 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 139 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 672 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید