به گزارش تبریز ما، مسعود برزگر جلالی با با بیان این مطلب افزود: مدیریت هزینه ها و دقت در عقد قراردادها با پیمانکاران و سرمایه گذاران در حوزه خدمات شهری موجب بیشترین بهره مندی به نفع شهروندان و تبریز می شود.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر روزانه یک هزار و ۱۰۰ تن زباله در تبریز جمع آوری می شود، افزود: کاهش دفعات جمع آوری از پنج موعد به یک موعد و مشارکت عمومی شهروندان در ساماندهی رویه های تنظیف شهری میزان قابل توجهی از هزینه ها را کاهش می دهد.
برزگر جلالی تصریح کرد: تغییر رویه در اجرای عملیات زمستانی و جایگزینی محلول نمک، تاثیر مثبتی از حیث کاهش هزینه های خدماتی و تبعات زیست محیطی داشته است و مصمم هستیم این روند را در دیگر بخش های عملیاتی خدمات شهری ادامه دهیم.
وی متذکر شد: در حال حاضر صد در صد عملیات محلول سازی توسط معاونت خدمات شهرداری تبریز اجرا می شود و این امر مبلغ قابل توجهی از هزینه های اجرای عملیات زمستانی کاسته است.
معاون خدمات شهری شهردار تبریز با اعلام اینکه جلسات متعددی با پیمانکاران طرف قرارداد با هدف اصلاح عملیات تنظیف شهری برگزار شده است، اظهار داشت: طی هشتاد روز از اجرای طرح “گوزل تبریزیم” پیمانکاران موظف به بهسازی تجهیزاتی شده اند.
وی ادامه داد: پیگیری ها وتعاملات مختلفی که با رسانه ها، گروه های مردم نهاد زیست محیطی، شهروندان، “ان جی او” های فعال داشته ایم موارد مطروحه به پیمانکاران جهت رفع مشکل منتقل شده است.