پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۴۰۴ /
11098
۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۶
436 بازدید
۰

تبریز باید با اتکابه هویت خود پیشتاز باشد /سران ۱۱ کشور، میهمان ویژه «نوروز ۹۷» و «تبریز ۲۰۱۸»

[ad_1] تبریز ما: نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: به عنوان نماینده مردم، با افراد شاخص و مسئولان ملی و نمایندگان گروه‌های مردم‌نهاد در حال رایزنی هستیم تا بتوانیم بهترین بستر را برای توسعه شهر به ویژه در حوزه گردشگری ایجاد کنیم. به گزارش تبریز ما، دکتر مسعود پزشکیان در برنامه تلویزیونی آی ایشیغیندای شبکه […]



[ad_1]

تبریز ما: نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: به عنوان نماینده مردم، با افراد شاخص و مسئولان ملی و نمایندگان گروه‌های مردم‌نهاد در حال رایزنی هستیم تا بتوانیم بهترین بستر را برای توسعه شهر به ویژه در حوزه گردشگری ایجاد کنیم.

به گزارش تبریز ما، دکتر مسعود پزشکیان در برنامه تلویزیونی آی ایشیغیندای شبکه جهانی سحر خاطرنشان کرد: انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال ۲۰۱۸ میلادی، بر اساس شاخص‌های مهم گردشگری صورت گرفته‌است. باید این فرصت را قدر بدانیم و با بهترین تدارک، از این رویداد مهم استقبال کنیم.

وی با اشاره به این‌که تبریز شهر اولین‌هاست و در بسیاری از حوزه‌های توسعه و آبادانی همواره پیشتاز بوده است، افزود:  ۴۵۰ سال پیش در سرخاب تبریز، شهر دانشگاهی ربع رشیدی تبریز، با هفت زبان زنده جهان، پذیرای دانشجویان و اساتید حوزه طب بود. داروهایی که در تبریز ساخته می‌شد از هند تا اسپانیا فراگیر بود. بر اساس مطالعات بنده، تبریز آن دوران شرایطی مشابه بهترین دانشگاه‌های امروز جهان را داشت و این امر، در اقتصاد و اشتغال شهر، نقش موثر داشت.

پزشکیان  متذکر شد: با مطالعه چنین پیشینه‌ای، باید از خود بپرسیم که بوده‌ایم و باید چه مسیری را طی کنیم؟

وی با بیان این که نوروز، در اکثر کشورها به عنوان سنتی ارزشمند بین جوامع و ملل مختلف مطرح است، افزود:  بر این اساس، جشن جهانی نوروز امسال با حضور سران کشورهای مزبور و همچنین نماینگان استان‌های مختلف کشورمان در تبریز برگزار می‌شود.

تبریز باید با اتکابه هویت خود پیشتاز باشد /سران ۱۱ کشور، میهمان ویژه «نوروز ۹۷» و «تبریز ۲۰۱۸»

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: سران ۱۱ کشور در نوروز ۹۷ در تبریز حضور خواهند داشت؛ از این رو، باید مرزهای خود را به سمت ملل بگشاییم. اقشار مختلف ورزشکاران، هنرمندان، دانشگاهیان و فعالان اقتصادی و فرهنگی، باید در این فرآیند نقش فعال داشته باشند.

پزشکیان خاطرنشان کرد: در روزگاران قدیم، بازار، حوزه و دانشگاه، محور ارتباطات و تجارب تبریز بوده و این شهر را در منطقه پیش انداخته است. معتقدیم می توانیم همچون گذشته با اتکا به ارتباطات فرهنگی خود، مشکلات خود را مرتفع کنیم.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتخاب باکو به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال ۲۰۱۹ افزود: عنوان مشابه تبریز ۲۰۱۸ سال آینده در شهر باکو برگزار خواهد شد و این فرصت مهمی است که با اشتراک برنامه‌های فرهنگی و هنری و رویدادهای ورزشی، روابط خود را گسترش دهیم.

وی با تاکید بر این که نباید منتظر تاثیرگذاری عوامل بیرونی باشیم، اظهار داشت: زمانی شهرمان سربلندترین شهر کشور بود و امروز نیز باید با اتکا به توان خود، تلاش کنیم تا در شاخص‌های مختلف علمی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، هویت خود را بازیابی کنیم.

پزشکیان با اشاره به این که سربلندی تبریز، به  معنی توقف دیگر کشورها نیست، گفت: اگر تبریز، اصفهان و خوزستان و سایر شهرهای کشور، هر یک با تکیه بر تاریخ و هویت خود، پیش بیفتند، شاهد شکوفایی و اعتلای کشورمان خواهیم بود.

آبدار مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دیگر مهمان برنامه تلویزیونی آی ایشیغیندا از شبکه جهانی سحر بود.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 11098 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58515 بازدید ]
8 سال پيش [ 33738 بازدید ]
8 سال پيش [ 19071 بازدید ]
5 سال پيش [ 18687 بازدید ]
5 سال پيش [ 12430 بازدید ]
8 سال پيش [ 12087 بازدید ]
8 سال پيش [ 10994 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9288 بازدید ]
7 سال پيش [ 8167 بازدید ]
5 سال پيش [ 7789 بازدید ]
4 سال پيش [ 7572 بازدید ]
4 سال پيش [ 7062 بازدید ]
5 سال پيش [ 6398 بازدید ]
6 سال پيش [ 6360 بازدید ]
2 سال پيش [ 6297 بازدید ]
4 سال پيش [ 6118 بازدید ]
4 سال پيش [ 6113 بازدید ]
4 سال پيش [ 6028 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 631 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 24 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 403 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 327 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 363 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 248 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 312 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 716 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 314 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 301 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 278 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 317 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 286 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 428 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 313 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید