پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
11037
۰۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۸:۱۴
482 بازدید
۰

بودجه ستاد تبریز ۲۰۱۸ چهار برابر می شود

[ad_1] تبریز ما: عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: ردیف بودجه در نظر گرفته شده برای ستاد تبریز ۲۰۱۸ بسیار کم است و درخواست ۴برابر شدن این مبلغ در انتظار تصویب کمیسیون تلفیق است. به گزارش تبریز ما، برنامه ” گفت و گوی فرهنگی ” رادیو گفت و گو با موضوع تبریز پایتخت فرهنگی جهان اسلام […]



[ad_1]


بودجه ستاد تبریز ۲۰۱۸ چهار برابر می شود

تبریز ما: عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: ردیف بودجه در نظر گرفته شده برای ستاد تبریز ۲۰۱۸ بسیار کم است و درخواست ۴برابر شدن این مبلغ در انتظار تصویب کمیسیون تلفیق است.

به گزارش تبریز ما، برنامه ” گفت و گوی فرهنگی ” رادیو گفت و گو با موضوع تبریز پایتخت فرهنگی جهان اسلام ۲۰۱۸ با حضور دکتر رقیه شجاع ، فعال در پژوهشکده گردشگری در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی، گردشگری و نماینده گردشگری در ستاد برگزاری ۲۰۱۸ تبریز و محمد اسماعیل سعیدی ، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس روانه آنتن شد.

در آغاز شجاع با بیان اینکه مسیر گردشگردی در ایران یک میانبر توسعه ای محسوب می شود ، عنوان کرد : این صنعت می تواند جایگزین مناسبی برای اقتصاد نفتی ما باشد.از این رو برای هرچه بهتر بودن برنامه تبریز ۲۰۱۸ تمام دستگاه ها و ارگان ها در تلاش هستند.

وی افزود : کارهای پژوهشی بسیار زیادی برای این حوزه صورت گرفته است و جلسات مدونی به صورت استانی و ملی شکل گرفته است.همچنین در خصوص گردشگری سلامت و روستایی تحقیقات بسیار زیادی صورت گرفته است.

این پژوهشگر گردشگری به جاذبه های فرهنگی و تاریخی غنی تبریز اشاره کرد و گفت : تمام این ظرفیت ها معیاری برای انتخاب تبریز بوده است.

در ادامه سعیدی در ارتباط تلفنی با رادیو گفت و گو عنوان کرد : این رویداد ، یک فرصت برای کل کشور است که در آن تبریز به عنوان یک ویترین برای جذب گردشگر مطرح می شود.در واقع ما باید از این رویداد حداکثر بهره برداری را برای معرفی دیگر شهرها به کار بگیریم.

وی به فعالیت کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در این خصوص اشاره کرد و گفت : اعضا به تبریز سفر کردند تا کمیسیون از نزدیک در جریان عملکرد ستاد تبریز ۲۰۱۸ قرار بگیرد . در همین راستا تصمیماتی گرفته شد.

عضو کمیسیون فرهنگی در خصوص اعتبار و بودجه تخصیص یافته به این رویداد ، اظهار کرد : در لایحه بودجه در حدود ۱۰میلیارد تومان به این موضوع اختصاص داده شده بود که با توجه به گستردگی برنامه ها بسیار اندک بود.لذا با همکاری سازمان برنامه و بودجه پیشنهاد افزایش منابع مالی مطرح شد.

سعیدی ادامه داد : در حال حاضر بودجه ۴۰ میلیاردی برای این رویداد به تصویب رسیده است و امید است کمیسیون تلفیق نیز موافقت لازم را به دست آورد .

وی خاطرنشان کرد : افزایش اعتبار صرف برخی از پروژه های نیمه کاره می شود که باید تا پیش از برگزاری مراسم به پایان برسد .همچنین برخی از آمادگی ها مانند تبلیغات و آموزش نیازمند بودجه و منابع مالی است.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 11037 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35760 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20614 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7842 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7438 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1964 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1501 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1936 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1528 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1200 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 630 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 514 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 506 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 991 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 700 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 434 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 491 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 431 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 940 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 853 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 265 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 739 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 547 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 527 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 569 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 469 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید