پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۴۰۴ /
10636
۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۹
331 بازدید
۰

پیگیری همکاری‌های شهرداری تبریز و بانک شهر در حوزه‌های عمران، حمل‌ونقل و خدمات عمومی

[ad_1] تبریز ما: شهردار تبریز بر لزوم تداوم همکاری‌ها با بانک شهر تاکید و خاطرنشان کرد: شهرداری تبریز، یکی از سهامداران بانک شهر است که در کنار بحث سهامداری، از مشتریان موفق این بانک نیز به شمار می‌رود. به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر در دیدار با مدیرعامل بانک شهر و جمعی از مدیران […]



[ad_1]

تبریز ما: شهردار تبریز بر لزوم تداوم همکاری‌ها با بانک شهر تاکید و خاطرنشان کرد: شهرداری تبریز، یکی از سهامداران بانک شهر است که در کنار بحث سهامداری، از مشتریان موفق این بانک نیز به شمار می‌رود.

به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر در دیدار با مدیرعامل بانک شهر و جمعی از مدیران ارشد این بانک، با بیان این مطلب اظهار داشت: بخشی از پروژه‌های عمرانی سال‌های اخیر تبریز، دستاورد ارزشمند همکاری متقابل شهرداری و بانک شهر بوده و تسهیل ترافیکی شهر و رضایت شهروندان را در پی داشته‌است.

وی یادآور شد: طبق گزارش‌ها شهرداری تبریز در بحث برخورداری از تسهیلات و همچنین روند بازپرداخت تسهیلات، از بهترین مشتریان بانک شهر است.

شهردار تبریز ادامه داد:  شهرداری تبریز در راستای اهداف سازمانی خود روابط موثر و مهمی در سال‌های اخیر با بانک شهر داشته‌است؛ با این پشتوانه ارزشمند، امیدواریم کماکان همکاری‌های خود را در برنامه‌های حوزه عمران، حمل‌ونقل و خدمات عمومی گسترش دهیم.

پیگیری همکاری‌های شهرداری تبریز و بانک شهر در حوزه‌های عمران، حمل‌ونقل و خدمات عمومی

دکتر حسین محمد پورزرندی، مدیرعامل بانک شهر نیز در این دیدار با با بیان این‌که شهرداری تبریز، همواره پشتیبان بانک شهر بوده‌ و تمام‌قد اهداف این بانک را یاری کرده‌است، افزود: در سایه همین پشتیانی، بانک شهر توانسته در موضوعات مهمی در کلان‌شهر تبریز نقش‌آفرینی کند.

 پورزرندی با اشاره به این‌که پروژه آیسان از دغدغه‌های مهم شهرداری تبریز است، متذکر شد: پشتیبانی از این پروژه از مهم‌ترین برنامه‌های بانک شهر در تبریز است.

وی اضافه کرد: پروژه آیسان هم‌اکنون در حد فندانسیون است و مقرر شده با تامین مصالح و مشخص‌شدن صورت‌وضعیت ساخت، عقب‌ماندگی‌های پروژه، هر چه سریع‌تر جبران شود.

مدیرعامل بانک شهر تاکید کرد: مصمم هستیم با همکاری دو طرف، شتاب اجرایی پروژه را افزایش داده و به مرحله بهره‌برداری نزدیک کنیم.

وی کیف پول الکترونیکی را از دیگر طرح‌های بانک شهر در تبریز خواند و افزود: استفاده از  خدمات حمل‌‌ونقل عمومی کلان‌شهرهای کشور، با فراگیرشدن این کیف پول میسر خواهد شد.

پورزرندی تصریح کرد:  ویژگی مهم کیف پول الکترونیکی این است که می تواند قیمت تمام‌شده را کاهش، و کیفیت و ماندگاری خدمات را افزایش دهد.

وی با بیان این که متاسفانه علی‌رغم جلسات و پیگیری‌های مداوم، این طرح، هنوز عملیاتی نشده است، افزود: امیدواریم موانع کوچکی که در مسیر اجرای این طرح وجود دارد، با حمایت شهردار محترم، هر چه سریع‌تر برداشته شود.

مدیرعامل بانک شهر همچنین از اعلام آمادگی بانک شهر برای پشتیبانی از برنامه‌های نوسازی و تجهیز ناوگان اتوبوس‌رانی خبر داد.

پیگیری همکاری‌های شهرداری تبریز و بانک شهر در حوزه‌های عمران، حمل‌ونقل و خدمات عمومی

گفتنی است در دیدار شهردار تبریز با مدیرعامل بانک شهر و جمعی از مدیران ارشد این بانک، جزئیات و هماهنگی‌های فنی، خدماتی و مالی در مورد اجرای کیف ‌بلیط الکترونیکی مورد بررسی و توافق طرفین قرار گرفت.

ضرورت همکاری در مورد پروژه‌های عمرانی آینده، از دیگر محورهای دیدار شهردار تبریز با مدیرعامل بانک شهر بود.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10636 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58512 بازدید ]
8 سال پيش [ 33735 بازدید ]
8 سال پيش [ 19063 بازدید ]
5 سال پيش [ 18686 بازدید ]
5 سال پيش [ 12427 بازدید ]
8 سال پيش [ 12084 بازدید ]
8 سال پيش [ 10993 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9284 بازدید ]
7 سال پيش [ 8164 بازدید ]
5 سال پيش [ 7785 بازدید ]
4 سال پيش [ 7571 بازدید ]
4 سال پيش [ 7058 بازدید ]
5 سال پيش [ 6395 بازدید ]
6 سال پيش [ 6358 بازدید ]
2 سال پيش [ 6297 بازدید ]
4 سال پيش [ 6114 بازدید ]
4 سال پيش [ 6111 بازدید ]
4 سال پيش [ 6026 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 26 دقيقه پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 26 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 27 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 27 دقيقه پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 39 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 39 دقيقه پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 39 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 39 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 39 دقيقه پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 40 دقيقه پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 40 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 40 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 40 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 40 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 41 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 41 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 41 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 41 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 41 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 42 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 512 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 558 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 25 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 745 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 348 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 426 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 724 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 36 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 449 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 76 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 647 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 2195 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 536 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 336 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 315 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 287 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 354 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 603 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید