جمعه, ۲۳ آبان ۱۴۰۴ /
32962
۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۲
2927 بازدید
۱

مهندس عیسی عبدلی مدیریت شرکت فولادسازان عصر تاوریژ: در سال جهش تولید تمام تلاش خود را در جهت بالا بردن ظرفیت تولید به کار خواهیم بست

مهندس عیسی عبدلی مدیریت شرکت فولادسازان عصر تاوریژ نیز در گفتگو با خبرنگار نشریه کاریران ابراز داشت: تعصب به منطقه و اشتغال و کارآفرینی برای جوانان این خطه از ایران اسلامی باعث سرمایه‌گذاری بنده در این شرکت شده است. ایشان با بیان این مطلب افزودند: طی ۲۵ سال گذشته در تامین قطعات و قراضه های […]



مهندس عیسی عبدلی مدیریت شرکت فولادسازان عصر تاوریژ نیز در گفتگو با خبرنگار نشریه کاریران ابراز داشت:
تعصب به منطقه و اشتغال و کارآفرینی برای جوانان این خطه از ایران اسلامی باعث سرمایه‌گذاری بنده در این شرکت شده است. ایشان با بیان این مطلب افزودند:
طی ۲۵ سال گذشته در تامین قطعات و قراضه های شرکت های بزرگ ایرانی فعالیت داشته و در سال گذشته در آستانه ورشکستگی شرکت فولاد سازان عصر تاوریژ اقدام به خرید سهام و سرمایه گذاری در آن نمودیم تا بتوانیم با حمایت های لازمه از این شرکت گامی موثر در راستای صنعت ریخته گری منطقه برداریم.
مهندس عبدلی ادامه دادند: طی شش ماه گذشته توانستیم چرخ این شرکت را به حرکت درآورده و برنامه‌های توسعه‌ای نیز برای آینده ترسیم نموده ایم و هدف آن را داریم در سال جهش تولید با یاری و حمایت های دولت تمام تلاش خود را در جهت بالا بردن ظرفیت تولید به کار برده و افزایش تولید را به حدی برسانیم که به سمت صادرات گام برداریم.
مدیریت این شرکت افزودند: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب سال جهش تولید نامگذاری گردیده است و جهش تولید یعنی تقویت تولید و تقویت تولید عاملی است که وابستگی به بیگانگان نداشته باشیم و الحمدلله این شرکت با توجه به امکانات و پرسنل مجری که دارد می‌تواند در این خصوص نقش موثری را ایفا نماید.
مهندس عبدلی در ادامه یادآور شدند:
شرکت فولاد سازان عصر تاوریژ قبل از روی کار آمدن مالکین جدید اشخاص حقیقی و پرسنل بدهی های فراوانی داشت که به لطف الهی توانستیم ۸۰% معوقات پرسنلی و برخی از طلبکاران را حل نماییم و در نظر داریم با تقویت ظریفت تولید در سال جهش تولید تمامی طلب، طلبکاران را تسویه نموده و با فراغ بال به آینده بنگریم.
این مدیر لایق در ادامه افزودند:با شرکت های شیرهای صنعتی اردبیل و پتروشیمی اصفهان در حال عقد قرارداد در روزهای آتی هستیم که انشالله بتوانیم در کنار اینکه برای شرکت آروین (واگن سازی تبریز) چندین مدل واگن را تولید می کنیم با بالا بردن ظرفیت تولید و عقد قراردادهای جدید، این شرکت را پس از ماشین سازی و تراکتور سازی در صنعت ریخته گری به سومین قطب منطقه تبدیل کنیم.
ایشان در ادامه به کیفیت بالای قطعات تولیدی این شرکت نسبت به سایر رقبا اشاره نموده و افزودند:کیفیت هدف نیست بلکه یک مسئولیت است و هر قدر بتوانیم پیروز شویم باز به هدف نهایی نمیرسیم و به لطف الهی اکنون با استفاده از سیستم نوین مدیریت کیفیت توانستیم کیفیت قطعات خود را بالا ببریم.
ایشان با اشاره به وجود صنایع پتروشیمی و صنایع مربوط به فولادهای ضد سایش و ضدخوردگی و نیاز به قطعات متعدد در این راستا، افزایش ظرفیت ریخته گری استان را از ضروریات عنوان نموده و حمایت مالی ویژه دولت محترم را خواستار گردیدند
مهندس عبدلی یادآور شدند: دولت محترم می تواند با ارائه تنفس در معوقات بانکی و ارائه تسهیلات جدید راه را برای جهش تولید فراهم سازد و با پایین آوردن تعرفه مواد وارداتی راه را برای حضور صنعتگران در عرصه رقابت با رقبای خارجی در عرصه صادرات هموار تر نماید.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32962 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59588 بازدید ]
8 سال پيش [ 34760 بازدید ]
8 سال پيش [ 20064 بازدید ]
6 سال پيش [ 19648 بازدید ]
5 سال پيش [ 13378 بازدید ]
8 سال پيش [ 13123 بازدید ]
8 سال پيش [ 11967 بازدید ]
6 سال پيش [ 10256 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9116 بازدید ]
6 سال پيش [ 8724 بازدید ]
4 سال پيش [ 8462 بازدید ]
4 سال پيش [ 7996 بازدید ]
5 سال پيش [ 7358 بازدید ]
7 سال پيش [ 7334 بازدید ]
3 سال پيش [ 7184 بازدید ]
4 سال پيش [ 7024 بازدید ]
4 سال پيش [ 6992 بازدید ]
5 سال پيش [ 6988 بازدید ]
3 سال پيش [ 5929 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 274 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 356 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 333 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 279 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 284 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 348 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 269 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 275 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 333 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 214 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 248 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 236 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 214 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 265 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 247 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 218 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 227 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 230 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 226 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 125 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 84 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1557 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1003 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1230 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 102 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1359 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 501 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 504 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1959 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1742 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 654 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 2533 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 753 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 726 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1793 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 83 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 733 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1251 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 2699 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 76 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

تعداد نظرات منتشر شده: 1
  • Jawad
    ۲۲ / اردیبهشت / ۱۳۹۹

    پایان دادن به ممنوعیت ایران در استفاده از رایانه های غول پیکر چینی . جنگ ها توسط رایانه های غول پیکر اجرا می شوند .محاصره می تواند از رایانه های غول پیکر برداشته شود..و چین اجازه می دهد تا ایران را به استفاده از قدرت محاسبات چینی.