دوشنبه, ۱۰ آذر ۱۴۰۴ /
32962
۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۲
2938 بازدید
۱

مهندس عیسی عبدلی مدیریت شرکت فولادسازان عصر تاوریژ: در سال جهش تولید تمام تلاش خود را در جهت بالا بردن ظرفیت تولید به کار خواهیم بست

مهندس عیسی عبدلی مدیریت شرکت فولادسازان عصر تاوریژ نیز در گفتگو با خبرنگار نشریه کاریران ابراز داشت: تعصب به منطقه و اشتغال و کارآفرینی برای جوانان این خطه از ایران اسلامی باعث سرمایه‌گذاری بنده در این شرکت شده است. ایشان با بیان این مطلب افزودند: طی ۲۵ سال گذشته در تامین قطعات و قراضه های […]



مهندس عیسی عبدلی مدیریت شرکت فولادسازان عصر تاوریژ نیز در گفتگو با خبرنگار نشریه کاریران ابراز داشت:
تعصب به منطقه و اشتغال و کارآفرینی برای جوانان این خطه از ایران اسلامی باعث سرمایه‌گذاری بنده در این شرکت شده است. ایشان با بیان این مطلب افزودند:
طی ۲۵ سال گذشته در تامین قطعات و قراضه های شرکت های بزرگ ایرانی فعالیت داشته و در سال گذشته در آستانه ورشکستگی شرکت فولاد سازان عصر تاوریژ اقدام به خرید سهام و سرمایه گذاری در آن نمودیم تا بتوانیم با حمایت های لازمه از این شرکت گامی موثر در راستای صنعت ریخته گری منطقه برداریم.
مهندس عبدلی ادامه دادند: طی شش ماه گذشته توانستیم چرخ این شرکت را به حرکت درآورده و برنامه‌های توسعه‌ای نیز برای آینده ترسیم نموده ایم و هدف آن را داریم در سال جهش تولید با یاری و حمایت های دولت تمام تلاش خود را در جهت بالا بردن ظرفیت تولید به کار برده و افزایش تولید را به حدی برسانیم که به سمت صادرات گام برداریم.
مدیریت این شرکت افزودند: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب سال جهش تولید نامگذاری گردیده است و جهش تولید یعنی تقویت تولید و تقویت تولید عاملی است که وابستگی به بیگانگان نداشته باشیم و الحمدلله این شرکت با توجه به امکانات و پرسنل مجری که دارد می‌تواند در این خصوص نقش موثری را ایفا نماید.
مهندس عبدلی در ادامه یادآور شدند:
شرکت فولاد سازان عصر تاوریژ قبل از روی کار آمدن مالکین جدید اشخاص حقیقی و پرسنل بدهی های فراوانی داشت که به لطف الهی توانستیم ۸۰% معوقات پرسنلی و برخی از طلبکاران را حل نماییم و در نظر داریم با تقویت ظریفت تولید در سال جهش تولید تمامی طلب، طلبکاران را تسویه نموده و با فراغ بال به آینده بنگریم.
این مدیر لایق در ادامه افزودند:با شرکت های شیرهای صنعتی اردبیل و پتروشیمی اصفهان در حال عقد قرارداد در روزهای آتی هستیم که انشالله بتوانیم در کنار اینکه برای شرکت آروین (واگن سازی تبریز) چندین مدل واگن را تولید می کنیم با بالا بردن ظرفیت تولید و عقد قراردادهای جدید، این شرکت را پس از ماشین سازی و تراکتور سازی در صنعت ریخته گری به سومین قطب منطقه تبدیل کنیم.
ایشان در ادامه به کیفیت بالای قطعات تولیدی این شرکت نسبت به سایر رقبا اشاره نموده و افزودند:کیفیت هدف نیست بلکه یک مسئولیت است و هر قدر بتوانیم پیروز شویم باز به هدف نهایی نمیرسیم و به لطف الهی اکنون با استفاده از سیستم نوین مدیریت کیفیت توانستیم کیفیت قطعات خود را بالا ببریم.
ایشان با اشاره به وجود صنایع پتروشیمی و صنایع مربوط به فولادهای ضد سایش و ضدخوردگی و نیاز به قطعات متعدد در این راستا، افزایش ظرفیت ریخته گری استان را از ضروریات عنوان نموده و حمایت مالی ویژه دولت محترم را خواستار گردیدند
مهندس عبدلی یادآور شدند: دولت محترم می تواند با ارائه تنفس در معوقات بانکی و ارائه تسهیلات جدید راه را برای جهش تولید فراهم سازد و با پایین آوردن تعرفه مواد وارداتی راه را برای حضور صنعتگران در عرصه رقابت با رقبای خارجی در عرصه صادرات هموار تر نماید.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32962 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59765 بازدید ]
8 سال پيش [ 34954 بازدید ]
8 سال پيش [ 20271 بازدید ]
6 سال پيش [ 19844 بازدید ]
5 سال پيش [ 13543 بازدید ]
8 سال پيش [ 13283 بازدید ]
8 سال پيش [ 12177 بازدید ]
6 سال پيش [ 10444 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9303 بازدید ]
6 سال پيش [ 8904 بازدید ]
4 سال پيش [ 8646 بازدید ]
4 سال پيش [ 8189 بازدید ]
5 سال پيش [ 7539 بازدید ]
7 سال پيش [ 7518 بازدید ]
3 سال پيش [ 7378 بازدید ]
4 سال پيش [ 7197 بازدید ]
4 سال پيش [ 7149 بازدید ]
5 سال پيش [ 7135 بازدید ]
3 سال پيش [ 6252 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 527 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 648 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 673 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 534 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 537 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 669 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 516 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 496 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 656 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 453 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 461 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 488 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 409 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 479 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 482 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 423 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 427 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 419 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 405 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 202 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 936 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1105 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 862 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 667 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 901 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1264 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 586 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 479 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1558 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 571 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 637 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 617 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 805 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 2359 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 533 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1134 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1811 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 520 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 586 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 4190 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

تعداد نظرات منتشر شده: 1
  • Jawad
    ۲۲ / اردیبهشت / ۱۳۹۹

    پایان دادن به ممنوعیت ایران در استفاده از رایانه های غول پیکر چینی . جنگ ها توسط رایانه های غول پیکر اجرا می شوند .محاصره می تواند از رایانه های غول پیکر برداشته شود..و چین اجازه می دهد تا ایران را به استفاده از قدرت محاسبات چینی.