شنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۴ /
6673
۰۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۷
308 بازدید
۰

۲۵۰ محله وخیابان شهرداری منطقه پنج ساماندهی شد

تبریز ما: شهردار منطقه ۵ تبریز گفت: ساماندهی وآسفالت محلات علاوه برآنکه از دغدغه های اصلی مدیران شهرداری است به خواسته وانتظار مهم شهروندان نیزتبدیل شده است. به گزارش تبریز ما به نقل از شهرداری منطقه ۵ تبریز، یعقوب هوشیار افزود: تبریز و شهروندانش دیماه امسال میزبان رویداد بزرگ تبریز۲۰۱۸ هستند وساماندهی معابر با آسفالت […]



تبریز ما: شهردار منطقه ۵ تبریز گفت: ساماندهی وآسفالت محلات علاوه برآنکه از دغدغه های اصلی مدیران شهرداری است به خواسته وانتظار مهم شهروندان نیزتبدیل شده است.

به گزارش تبریز ما به نقل از شهرداری منطقه ۵ تبریز، یعقوب هوشیار افزود: تبریز و شهروندانش دیماه امسال میزبان رویداد بزرگ تبریز۲۰۱۸ هستند وساماندهی معابر با آسفالت ریزی اساسی یکی از اصلی ترین مواردی است که برای آماده سازی شهر پیش بینی شده است .

وی اضافه کرد:  شهرداری منطقه پنج تبریز که شهرک های جدید الاحداث این کلانشهر را در خود جای داده علاوه بر اجرای پروژه های بزرگ عمرانی در قالب طرح خدمات محله ای و با رعایت استانداردهای لازم فنی ومهندسی امسال با اقدامی جهادی آسفالت ریزی محلات راطبق زمانبندی انجام و تا پایان نیمه اول سال به پایان رسانیده است. این منطقه علاوه برشهرکهای جدید ، محلاتی همچون کرکج ، بارنج ، آخر عباسی وکوی بهشتی را نیز تحت پوشش می دهد که از نظر وسعت دومین منطقه کلانشهرتبریز محسوب می شود.

هوشیار ادامه داد: شهروندان در کنار احداث پارک ، تقاطع غیرهمسطح وبزرگراه انتظار به حقی همچون نظارت بر وضعیت آسفالت محلات و معابر را نیز دارند. وی در ادامه همچنین معتقد است که اداره ونگهداری کیفیت آسفالت باتوجه به زمستان بسیار سرد که درتبریزحاکم وماندگار می شود مقوله ای پیچیده است.

هوشیار خاطرنشان کرد: امسال دربسیاری ازمحلات ومعابر به منظور افزایش مدت زمان کارایی وعمر آسفالت اقدام به زیرسازی اساسی کرده ایم .

شهردارمنطقه پنج درادامه بابیان اینکه درشش ماهه اول امسال بالغ بر۱۰۰میلیارد ریال برای آسفالت معابرهزینه شده است خاطرنشان کرد: تا این مدت از سال۲۵۰محله وخیابان از خدمات محله ای آسفالت ریزی برخوردار شده اند.

هوشیارحجم تناژ آسفالت توزیع شده را۵۰هزارتن اعلام کرد و افزود: حجم آسفالت ریزی انجام شده معادل۴۰کیلومتراست.

وی ازمهمترین معابر اصلی که در این مدت آسفالت ریزی شده را ورودی شرق تبریز ومسیر آرپادره سی به طول ۷ کیلومتر برشمرد و گفت: در انتخاب محل هایی که نیاز به آسفالت ریزی دارند علاوه بربازدیدهای به عمل آمده ، ارسال گزارش روابط عمومی به معاونت فنی وعمرانی ، ارایه پیشنهاد شهروندان درملاقاتهای هفتگی که داریم نیز موثر هستند.

 شایان ذکر است به گفته وی این خدمات محله ای تازمانیکه شرایط جوی مساعد باشد وتا پایان سال تداوم خواهد داشت.

 

۲۵۰ محله وخیابان شهرداری منطقه پنج ساماندهی شد

 
۲۵۰ محله وخیابان شهرداری منطقه پنج ساماندهی شد

۲۵۰ محله وخیابان شهرداری منطقه پنج ساماندهی شد

۲۵۰ محله وخیابان شهرداری منطقه پنج ساماندهی شد

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 6673 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58529 بازدید ]
8 سال پيش [ 33748 بازدید ]
8 سال پيش [ 19091 بازدید ]
5 سال پيش [ 18702 بازدید ]
5 سال پيش [ 12440 بازدید ]
8 سال پيش [ 12099 بازدید ]
8 سال پيش [ 11009 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9304 بازدید ]
7 سال پيش [ 8181 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7581 بازدید ]
4 سال پيش [ 7078 بازدید ]
5 سال پيش [ 6411 بازدید ]
6 سال پيش [ 6370 بازدید ]
2 سال پيش [ 6309 بازدید ]
4 سال پيش [ 6131 بازدید ]
4 سال پيش [ 6127 بازدید ]
4 سال پيش [ 6043 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 10 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 46 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 41 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 251 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 50 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 298 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 544 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 293 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 269 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 280 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 257 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 299 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 708 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 69 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 40 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 44 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 62 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید