پنجشنبه, ۱۷ مهر ۱۴۰۴ /
9815
۲۹ آذر ۱۳۹۶ - ۶:۳۶
334 بازدید
۰

یادداشت/ پاکبانان را در روزهای آلوده هوای تبریز دریابیم

[ad_1] تبریز ما: طی هفته ای که گذشت اکثر قریب به اتفاق گروه های تلگرامی خبر های تعطیلی مدارس منتشر کرده اند که کلیه مدارس در تمامی مقاطع تحصیلی به دلیل آلودگی شدید هوا تعطیل است و گاها اوضاع چنان وخیم شد که بعضا پیشنهادی نیز مبنی بر تعطیلی ادارات مطرح شد. در این میان […]



[ad_1]


یادداشت/ پاکبانان را در روزهای آلوده هوای تبریز دریابیم

تبریز ما: طی هفته ای که گذشت اکثر قریب به اتفاق گروه های تلگرامی خبر های تعطیلی مدارس منتشر کرده اند که کلیه مدارس در تمامی مقاطع تحصیلی به دلیل آلودگی شدید هوا تعطیل است و گاها اوضاع چنان وخیم شد که بعضا پیشنهادی نیز مبنی بر تعطیلی ادارات مطرح شد.

در این میان چیزی که کاملا مبرهن بود و به راحتی می شد در چهره شهر در اوج آلودگی دید، انسان های شریفی بودند که از ساعت ۵ صبح مشغول بکار شده اند و در راستای جمع و دفع زباله و رفت و روب معابر و تجهیزات شهری در راستای کاهش آلودگی در این هوای آلوده شهر نفس کشیدند و سعی کردند تا لااقل فضای شهری را تمیز نگه دارند و در این بین ما گاها با بی توجهی به فداکاری و وجدان کاری آنان با استفاده از وسایل حمل و نقل خودمان و بدتر از آن با عدم رعایت نظافت شهری کار آنان را سخت تر کردیم.

طی هفته گذشته مطمنا با کمی برخورد منصفانه در استفاده از حمل و نقل شهری و رعایت نکات نظافت شهری بیشتر از این می توانستیم در این هوای آلوده، باری از دوش پارکبان که قشری مظلوم و پرکار محسوب می شوند، برداریم آنان را زودتر از فضای آزاد شهری آلوده برهانیم.

یکی از آموزش‌هایی که از کودکی به کودکان این مرز و بوم ارائه می‌شود، این است که شهر خود را مثل خانه خود بدانیم و چنان در بهداشت مادی و معنوی شهر بکوشیم که در محیط خانه تلاش می‌کنیم؛ هر چند با وجود تلاش بسیار برای جا انداختن فرهنگ توجه به پاکیزگی شهر در طی سال های گذشته این فرهنگ نهادینه شده است اما هستیم تعدادی هرچند اندک که به مفهوم آن نمی‌اندیشیم یا اگر فکر کرده‌ ایم آن را به کار نمی‌بندیم و کارمان باعث چندین برابر شدن فعالیت های قشر زحمت کش پاکبان علی الخصوص در وضعیت کنونی آلودگی شدید هوا می شود.

یکی از شاخص‌های زیبایی شهر، پاک بودن شهر از آلاینده‌های مختلف است. برخلاف سایر شاخص‌های زیبایی و به طور کلی دیگر مسئولیت‌های شهری، جلوگیری از ایجاد زباله و حفظ سلامت محیط زیست، کاری نیست که بشود تنها آن را به دوش متولی این امر یعنی شهرداری‌ها گذاشت. در این مورد، تک‌ تک شهروندان شهر مسئول تلقی می‌شوند .

در مورد آلاینده‌ها این خود شهروندان هستند که می‌توانند کنترل امر را بر عهده بگیرند . از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند و زباله‌های کمتری تولید کنند و زباله های تولیدی را در فضای شهری رها نکنند.

هر یک از ما روزانه مقادیر عظیمی زباله تولید می‌کنیم، از بطری‌های آب معدنی گرفته تا آلودگی صوتی و آلودگی هوا در نتیجه استفاده از وسایل حمل‌ و نقل خصوصی که در صورت کنترل آنها قطعا با آرامش و آسایش بیشتری در شهر زندگی خواهیم کرد. شهری که نه تنها بر کیفیت زندگی ما تاثیرگذار است بلکه می‌تواند بر کمیت آن نیز تعیین‌کننده باشد و بر طول عمر ما بیفزاید یا از آن بکاهد.

هر روز، فعالیت پاکبانان از صبح زود در سطح شهر تبریز کاملا مشهود است. با اقدام کارهای کوچک ولی مهم در زمینه حفظ نظافت شهری بیایید در این هوای آلوده زمستانی باری از دوش آنان برداریم لااقل اگر نمی توانیم از میزان الودگی هوا بکاهیم ، با رعایت نکاتی می توانیم پاکبانان را زودتر از آلودگی فضای بیرون شهری خلاصی دهیم.

 

 

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9815 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59192 بازدید ]
8 سال پيش [ 34344 بازدید ]
8 سال پيش [ 19672 بازدید ]
6 سال پيش [ 19276 بازدید ]
5 سال پيش [ 12983 بازدید ]
8 سال پيش [ 12762 بازدید ]
8 سال پيش [ 11569 بازدید ]
6 سال پيش [ 9862 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8740 بازدید ]
6 سال پيش [ 8360 بازدید ]
4 سال پيش [ 8099 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
7 سال پيش [ 6960 بازدید ]
5 سال پيش [ 6955 بازدید ]
3 سال پيش [ 6826 بازدید ]
4 سال پيش [ 6651 بازدید ]
5 سال پيش [ 6637 بازدید ]
4 سال پيش [ 6634 بازدید ]
3 سال پيش [ 5341 بازدید ]
عصر تبریز 18 دقيقه پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 582 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 355 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 414 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 359 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 400 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1229 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 337 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 181 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 506 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 446 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 402 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 563 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 359 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 436 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید