شنبه, ۱ آذر ۱۴۰۴ /
10981
۳۰ دی ۱۳۹۶ - ۳:۵۲
384 بازدید
۰

پیشگیری از پخش ۵۰ هزار تن نمک به محیط‌زیست شهر/ موفقیت خدمات زمستانی، نیازمند مشارکت شهروندان

تبریز ما: شهردار تبریز با اشاره به اینکه بارش برف و باران یک نعمت الهی است، اظهار کرد: شهرداری تلاش می‌کند زمان بارش، معابر را برای شهروندان باز کند، اما قرار نیست برای بازگشایی معابر، به محیط زیست آسیب برسانیم. به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر افزود: در سال های گذشته سالانه نزدیک به […]




پیشگیری از پخش ۵۰ هزار تن نمک به محیط‌زیست شهر/ موفقیت خدمات زمستانی، نیازمند مشارکت شهروندان

تبریز ما: شهردار تبریز با اشاره به اینکه بارش برف و باران یک نعمت الهی است، اظهار کرد: شهرداری تلاش می‌کند زمان بارش، معابر را برای شهروندان باز کند، اما قرار نیست برای بازگشایی معابر، به محیط زیست آسیب برسانیم.

به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر افزود: در سال های گذشته سالانه نزدیک به ۵۰ هزار تن نمک در خیابان ها ریخته شده که این رویّه، به نوبه خود، آلودگی زیست محیطی قابل‌توجهی به شمار می‌رود.

شهردار تبریز خاطرنشان کرد: نمک پاشی در معابر و خیابان ها باعث آسیب به درختان، جداول و کلیه عناصری که در معرض این نمک پاشی هستند، شده است.

وی با اشاره به تاثیرات مخرب نمک پاشی برای ریه انسان ها و ایجاد امراض مختلف تصریح کرد: همه نگران خشکی دریاچه ارومیه هستند که طوفان نمک به دنبال خواهد داشت ولی این موضوع را فراموش کرده ایم که همه ساله نزدیک به ۵۰ هزار تن نمک با دست خود در معابر و خیابان ها می ریزیم. 

شهین باهر ادامه داد: در شهر فقط شهرداری نمی تواند مشکلات را حل کند و لزوم موفقیت برنامه های خدمات زمستانی مشارکت همه آحاد از جمله شهروندان است و باید دست به دست هم داده و مشکلات را حل کنیم. 

شهردار تبریز ابراز کرد: در زمان های قدیم مردم بودند که شهر را تمیز نگه می داشتند و هر کسی روزانه کوچه و مقابل ورودی منزل خود را تمیز می کرد.

وی با تاکید بر استفاده از لاستیک های یخ شکن در زمان بارش افزود: تنها با نمک پاشی و محلول پاشی نمی توان معابر را بازگشایی کرد و البته شهروندان نیز در مواقع بارش حدالامکان از تردد غیرضروزی خودداری کنند. 

شهین باهر تصریح کرد: مشارکت و تشویق مردم در زمان بارش می تواند باعث کاهش استفاده از نمک در معابر شود زیرا استفاده از نمک خطرناک است.

شهردار تبریز افزود: با مشارکت مردمی در زمان بارش می توان از طریق محلول پاشی و مواردی که ضرر کمتری دارد، اقدام به بازگشایی معابر کرد تا شهر تبریز بیش از این با مشکلات زیست محیطی روبه رو نشود.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10981 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59670 بازدید ]
8 سال پيش [ 34851 بازدید ]
8 سال پيش [ 20157 بازدید ]
6 سال پيش [ 19741 بازدید ]
5 سال پيش [ 13462 بازدید ]
8 سال پيش [ 13198 بازدید ]
8 سال پيش [ 12074 بازدید ]
6 سال پيش [ 10357 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9210 بازدید ]
6 سال پيش [ 8812 بازدید ]
4 سال پيش [ 8550 بازدید ]
4 سال پيش [ 8088 بازدید ]
5 سال پيش [ 7444 بازدید ]
7 سال پيش [ 7414 بازدید ]
3 سال پيش [ 7280 بازدید ]
4 سال پيش [ 7100 بازدید ]
4 سال پيش [ 7076 بازدید ]
5 سال پيش [ 7053 بازدید ]
3 سال پيش [ 6079 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 401 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 504 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 486 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 389 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 393 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 503 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 392 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 381 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 497 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 323 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 362 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 349 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 309 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 349 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 358 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 319 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 322 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 318 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 309 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 164 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 868 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 389 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 591 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 422 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 69 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 369 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 377 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1212 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 407 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 472 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 338 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 357 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 190 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 430 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 390 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 46 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 396 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید