سه شنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۵ /
58735
۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۳:۵۱
441 بازدید
۰

پیروزی شیرین ایران برابر بحرین

به گزارش تبریز ما، دیدار برگشت تیم‌های ملی فوتبال ایران و بحرین با تصمیم مغرضانه کنفدراسیون فوتبال آسیا برای دومین بار در منامه برگزار شد که این دیدار با برتری ۳ بر صفر ایران به پایان رسید. سردار آزمون ۵۴ و ۶۱ و مهدی طارمی ۷۹ برای ایران گل زدند. در این بازی که شامگاه […]



به گزارش تبریز ما، دیدار برگشت تیم‌های ملی فوتبال ایران و بحرین با تصمیم مغرضانه کنفدراسیون فوتبال آسیا برای دومین بار در منامه برگزار شد که این دیدار با برتری ۳ بر صفر ایران به پایان رسید. سردار آزمون ۵۴ و ۶۱ و مهدی طارمی ۷۹ برای ایران گل زدند.
در این بازی که شامگاه امروز دوشنبه و از ساعت ۲۱ به وقت تهران آغاز شد تیم ملی ایران با ترکیب علیرضا بیرانوند، صادق محرمی، احسان حاجی‌صفی، شجاع خلیل‌زاده، میلاد محمدی(۴۶ سامان قدوس)، مهدی طارمی، وحید امیری(۶۶ سعید عزت‌اللهی) ، محمد حسین کنعانی‌زادگان(۸۳ مرتضی پورعلی گنجی)، احمد نورالهی، علی قلی‌زاده(۸۳ مهدی قایدی) و سردار آزمون(۷۳ مهدی ترابی) به میدان رفت.

دو تیم در شرایطی به مصاف هم رفتند که سه امتیاز این دیدار می‌تواند شانس صعود تیم برنده را تا حدود زیادی بالا ببرد. البته این اهمیت برای تیم ملی ایران که سه امتیاز از حریفش کمتر داشت دو چندان است.
به همین خاطر ملی‌پوشان کشورمان بازی را هجومی آغاز کردند و در دقیقه ۱۰ تا آستانه باز کردن دروازه حریف پیش رفتند اما ضربه سر مهدی طارمی را دروازه‌بان بحرین به آرامی در اختیار گرفت. چند دقیقه بعد باز هم ایران می‌توانست به گل دست پیدا کند اما بازهم دروازه‌بان حریف اجازه این کار را نداد.
در بیست دقیقه ابتدایی این دیدار، برتری با تیم ملی ایران بود. هر چند بحرین هم در چند موقعیت تا نزدیکی دروازه بیرانوند پیش رفت اما نتوانست موقعیت خطرناکی را روی دروازه ایران ایجاد کند.
در دقیقه ۳۰ این دیدار وحید امیری پاس زیبایی را در عمق برای مهدی طارمی ارسال کرد که ضربه این بازیکن را دروازه‌بان حریف گرفت. در دقیقه ۳۱ مدافع حریف روی طارمی مرتکب خطا شد که یک کارت زرد برای بازیکن بحرین داشت و ایران صاحب یک ضربه ایستگاهی شد که ایستگاهی طارمی به خط دفاعی بحرین برخورد کرد.
در دقیقه ۴۰ بحرینی‌ها در یکی از معدود موقعیت‌هایی که داشتند تا آستانه باز کردن دروازه بیرانوند پیش رفتند اما بازیکن حریف درون محوطه شش قدم تعادلش را از دست داد و نتوانست ضربه دقیقی به توپ بزند و بیرانوند توپ را مهار کرد.
در دقیقه ۴۵ این دیدار کنعانی‌زادگان که قصد داشت توپ را با تکلی بلند از زیرپای بازیکن حریف دور کند مرتکب خطا شد و از داور مسابقه کارت زرد دریافت کرد.

شروع نیمه دوم با حملات تاثیرگذارتر ایران همراه بود چرا که سامان قدوس به جای محمدی وارد زمین شد تا در مرکز زمین کمک حال هافبک‌ها برای طراحی حملات باشد. این تدبیر کادر فنی خیلی زود جواب داد و تیم ملی ایران در دقیقه ۵۴ روی حرکت وحید امیری و پاس او به طارمی پشت محوطه جریمه صاحب موقعیت شد که پاس طارمی برای سردار را شماره ۲۰ ایران به گل اول تبدیل کرد.
در ادامه ایران فشار حملات را روی دروازه حریف حفظ کرد و همین امر سبب شد در دقیقه ۶۱ به گل دوم برسد. در این صحنه هم مهدی طارمی پاس در عمقی را برای سردار آزمون ارسال کرد که این بازیکن گل دوم را به ثمر رساند.

پس از این گل وحید امیری به دلیل مصدومیت جایش را به سعید عزت‌اللهی داد تا کمربند میانی ایران در فاز دفاعی محکم‌تر شود. از دقیقه ۷۰ به بعد ایران تا حدودی به لاک دفاعی رفت و این بحرین بود که سعی داشت به گل برسد.
با وجود این که بحرین تلاش می‌کرد خود را به دروازه ایران نزدیک کند اما این شاگردان اسکوچیچ بودند که در ضد حملات خطرناک ظاهرا شدند و به حریف اجازه ندادند به محوطه جریمه نزدیک شوند.
در دقیقه ۷۹ این دیدار مهدی ترابی که نیمه دوم به زمین آمده بود روی توپ تاثیرگذار ظاهر شد تا احمد نورالهی توپ را برای طارمی ارسال کند و او با ستون کردن بدنش مقابل مدافع بحرین به دروازه نزدیک شود و با ضربه‌ای دقیق سومین گل ایران را وارد دروازه میزبان کند.

در دقیقه ۸۲ ایران می‌توانست به گل چهارم دست پیدا کند اما ضربه سر سعید عزت‌اللهی که روی ارسال علی قلی‌زاده به دست آمده بود از کنار دروازه به بیرون رفت تا یک موقعیت عالی برای گلزنی از دست برود.
در دقیقه ۸۸ مهدی قایدی که اواخر بازی به میدان آمده بود می‌توانست گل چهارم را برای تیم ملی ایران به ثمر برساند که ضربه او با اختلاف کمی از کنار دروازه به بیرون رفت.
در ادامه بحرینی‌ها تلاش زیادی کردند تا بتوانند یکی از گل‌های خورده را جبران کنند اما دفاع خوب و کم اشتباه ایران اجازه این کار را نداد تا شاگردان اسکوچیچ دومین فینال حساس برای گرفتن ۱۲ امتیاز از چهار بازی را با پیروزی پشت سر بگذارند.
تیم ملی ایران با این پیروزی ۱۲ امتیازی شد و در کنار بحرین که همین تعداد امتیاز را کسب کرده است باید در دو دیدار باقی مانده به مصاف کامبوج و عراق بود تا تکلیفش برای صعود به مرحله بعدی مقدماتی جام جهانی مشخص شود. در این گروه تیم ملی عراق با ۱۴ امتیاز صدرنشین است.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/129273

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58735 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60618 بازدید ]
9 سال پيش [ 35850 بازدید ]
9 سال پيش [ 21103 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14413 بازدید ]
9 سال پيش [ 14110 بازدید ]
9 سال پيش [ 13044 بازدید ]
7 سال پيش [ 11251 بازدید ]
8 سال پيش [ 10228 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9658 بازدید ]
5 سال پيش [ 9413 بازدید ]
5 سال پيش [ 9041 بازدید ]
6 سال پيش [ 8316 بازدید ]
5 سال پيش [ 8286 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8185 بازدید ]
5 سال پيش [ 7923 بازدید ]
6 سال پيش [ 7873 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1690 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1276 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1485 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 546 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1220 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 440 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 703 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 531 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 641 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 651 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 553 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 649 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 524 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1390 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 482 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 446 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 539 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 586 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 824 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 943 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 478 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 565 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید