چهارشنبه, ۶ اسفند ۱۴۰۴ /
13687
۰۹ تیر ۱۳۹۷ - ۷:۰۵
512 بازدید
۰

مردم را با آمارهای غلط فریب ندهیم

تبریز ما:عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی تبریز گفت:امیدواریم در کارها به صورت کارشناسی جلو رفته و با مردم شفاف باشیم و مردم را با آمارهای غلط مخصوصا در فضای کسب و کار فریب ندهیم. به گزارش تبریز ما،جمشید برزگر اظهار کرد: مردم در کنار دولت و دولت در کنار مردم یک واقعیت انکار‌ناپذیری است. عضو […]




مردم را با آمارهای غلط فریب ندهیم

تبریز ما:عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی تبریز گفت:امیدواریم در کارها به صورت کارشناسی جلو رفته و با مردم شفاف باشیم و مردم را با آمارهای غلط مخصوصا در فضای کسب و کار فریب ندهیم.

به گزارش تبریز ما،جمشید برزگر اظهار کرد: مردم در کنار دولت و دولت در کنار مردم یک واقعیت انکار‌ناپذیری است.

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی تبریز افزود: منافع ملی را نباید نادیده گرفت ،مردم را با آمارهای غلط فریب ندهیم. 

وی خاطرنشان کرد: این نگاه که در استان آذربایجان‌شرقی ۷ یا ۸ هزار واحد تولیدی وجود دارد، اشتباه است زیرا تبریز در آمایش کشوری ششمین شهر شده است.

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی تبریز افزود: ما نتوانستیم از مسوولان خود حق و حقوق آذربایجان و شهر تبریز را مطالبه کنیم و امروز اگر به عنوان شهر ششم انتخاب شده‌ایم، باید از این خبر غمناک تاسف بخوریم.

برزگر با تاکید به اینکه ایراد اصلی استان و شهر تبریز ارائه آمارهای غلط است، ادامه داد: مسوولان نرخ بیکاری استان آذربایجان‌شرقی را پنج درصد اعلام می‌کنند و به گونه‌ای اعلام کرده‌اند که اصلا بیکاری در این استان وجود ندارد در حالیکه خود نمایندگان مجلس به صراحت می‌گویند که بیشترین مراجعه‌کننده به آنها جوانان بیکار است.

این عضو اتاق بازرگانی تبریز با بیان اینکه آمار بیکاری در کشور کاملا مشخص است، توضیح داد: با مولفه‌ای که یک فرد را بیکار می‌دانند، می‌توان گفت که ایران دارای ۱۲ میلیون بیکار است ولی آمار مرکز آمار ایران بین ۴ تا ۶ میلیون بیکار اعلام شده است.

وی با اشاره به اینکه شفافیت آماری در کشور وجود ندارد، تصریح کرد: در اعلام نرخ بیکاری، مرکز آمار یک آماری ارائه می‌دهد و سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی یک آمار متفاوت‌ ارائه می‌دهند.

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی تبریز ادامه داد: لااقل رسانه‌ها وارد عمل شوند و آماری را که منطبق با واقعیت‌های جامعه است، اعلام کنند.

وی با تاکید به اینکه هیچ‌کسی در استان نمی‌تواند تعداد واحدهای تعطیل شده، نیمه تعطیل و غیره را به صورت دقیق اعلام کند، تصریح کرد: نه سازمان صنعت و معدن و تجارت و نه استانداری آذربایجان‌شرقی نمی‌توانند آمار دقیقی اعلام کنند چراکه واقعا هیچ رصدی نشده است.

برزگر ابراز کرد: امیدواریم در کارها به صورت کارشناسی جلو رفته و با مردم شفاف باشیم و مردم را با آمارهای غلط مخصوصا در فضای کسب و کار فریب ندهیم.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 13687 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60492 بازدید ]
8 سال پيش [ 35705 بازدید ]
9 سال پيش [ 20959 بازدید ]
6 سال پيش [ 20576 بازدید ]
5 سال پيش [ 14273 بازدید ]
8 سال پيش [ 13995 بازدید ]
9 سال پيش [ 12882 بازدید ]
6 سال پيش [ 11126 بازدید ]
8 سال پيش [ 10036 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9517 بازدید ]
4 سال پيش [ 9280 بازدید ]
4 سال پيش [ 8864 بازدید ]
7 سال پيش [ 8166 بازدید ]
5 سال پيش [ 8151 بازدید ]
4 سال پيش [ 8092 بازدید ]
3 سال پيش [ 8049 بازدید ]
4 سال پيش [ 7780 بازدید ]
5 سال پيش [ 7756 بازدید ]
4 سال پيش [ 7376 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1457 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1858 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1887 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1512 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1440 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1840 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1473 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1491 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1832 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1292 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1361 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1261 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1337 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1340 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1246 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1181 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1205 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1146 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 606 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 518 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 376 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 24 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 410 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 806 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 5 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 706 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 536 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 471 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 471 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 216 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 523 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 535 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10036 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 488 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 607 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 577 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 452 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 989 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید