چهارشنبه, ۱۶ مهر ۱۴۰۴ /
7399
۲۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۶
398 بازدید
۰

ضرورت اجرای فازهای تکمیلی مرکز همایش‌ها طبق زمان‌بندی /شاخص‌های فنی پروژه، نباید فدای سرعت شود

تبریز ما: شهردار منتخب تبریز در ادامه بازدیدهای خود از پروژه‌های اصلی شهر، در مرکز همایش‌های بین‌المللی تبریز حضور یافته و در جریان اجرای فازهای تکمیلی این پروژه کم‌نظیر قرار گرفت. به گزارش تبریز ما، دکتر ایرج شهین‌باهر در این بازدید، از سالن‌ اصلی، سالن فرعی، پارکینگ، محوطه، بخش‌های کارگاهی و امکانات جنبی پروژه بازدید کرد. […]



تبریز ما: شهردار منتخب تبریز در ادامه بازدیدهای خود از پروژه‌های اصلی شهر، در مرکز همایش‌های بین‌المللی تبریز حضور یافته و در جریان اجرای فازهای تکمیلی این پروژه کم‌نظیر قرار گرفت.

به گزارش تبریز ما، دکتر ایرج شهین‌باهر در این بازدید، از سالن‌ اصلی، سالن فرعی، پارکینگ، محوطه، بخش‌های کارگاهی و امکانات جنبی پروژه بازدید کرد.

وی در حاشیه این بازدید با قدردانی از عوامل مدیریتی،اجرایی و فنی پروژه اظهار داشت: مرکز همایش‌های بین‌المللی، تامین‌کننده اهداف مهم ملی و بین‌المللی گردشگری در شهرمان خواهد بود و چشم‌انداز آن، تاثیر ماندگار در ارتقای جایگاه اجتماعی و فرهنگی شهر خواهد داشت.

شهردار منتخب تبریز، بر لزوم زمان‌بندی در اجرای بخش‌های باقی‌مانده تاکید کرد و افزود: تمرکز عوامل فنی و اجرایی بر روی فازهای اولویت‌دار، باعث سرعت گرفتن پروژه با حداکثر کیفیت فنی خواهد شد.

ضرورت اجرای فازهای تکمیلی مرکز همایش‌ها طبق زمان‌بندی /شاخص‌های فنی پروژه، نباید فدای سرعت شود

شهین‌باهر ادامه داد: پروژه‌ای با این زیبایی و وسعت، شاید تا سال‌ها و دهه‌های متمادی، قابلیت اجرا در شهر نداشته باشد؛ بنابراین باید تمام تلاش خود را برای تکمیل پروژه با بهترین شاخص‌های فنی و تجهیزاتی انجام دهیم.

وی با تاکید بر این‌که نباید کیفیت تجهیزات پروژه، فدای زمان تکمیل شود، اظهار داشت: بخش‌های تجهیزاتی پروژه باید مطابق آخرین استاندارها و یافته‌های فنی و مهندسی، به نقطه مطلوب برسد؛ ممکن است این رویکرد، نیازمند مدت زمان بیشتری باشد، اما در هر حالت پروژه باید شامل مجموعه‌ای از بهترین شاخص‌های معماری، فنی، ایمنی و تجهیزاتی شود.

ضرورت اجرای فازهای تکمیلی مرکز همایش‌ها طبق زمان‌بندی /شاخص‌های فنی پروژه، نباید فدای سرعت شود

شهین‌باهر با اشاره به این که طبق تاکیدات اعضای محترم شورا، سعی خواهد شد سه پروژه اصلی شهر که تاثیر مستقیم در مباحث ترافیکی، فرهنگی و گردشگری «تبریز ۲۰۱۸» دارند، با شتاب و تمرکز بیشتر، اجرا و تکمیل شود، گفت: باید تمام قابلیت خود را صرف مدیریت مطلوب زمان و هزینه کرده و در آستانه فصل سرما، سه پروژه مرکز همایش‌های بین‌المللی، میدان آذربایجان و مقبره‌الشعرا را با شتاب بیشتر اجرا کنیم.

گفتنی است شهردار منتخب تبریز، در بازدید  خود، با مدیران فنی و اجرایی پروژه مرکز همایش‌ها دیدار کرده و ضمن بررسی پیشرفت پروژه، در جریان موانع و مشکلات طرح قرار گرفت.

ضرورت اجرای فازهای تکمیلی مرکز همایش‌ها طبق زمان‌بندی /شاخص‌های فنی پروژه، نباید فدای سرعت شود

ضرورت اجرای فازهای تکمیلی مرکز همایش‌ها طبق زمان‌بندی /شاخص‌های فنی پروژه، نباید فدای سرعت شود

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7399 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59171 بازدید ]
8 سال پيش [ 34325 بازدید ]
8 سال پيش [ 19661 بازدید ]
6 سال پيش [ 19264 بازدید ]
5 سال پيش [ 12978 بازدید ]
8 سال پيش [ 12747 بازدید ]
8 سال پيش [ 11553 بازدید ]
6 سال پيش [ 9848 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8734 بازدید ]
6 سال پيش [ 8340 بازدید ]
4 سال پيش [ 8085 بازدید ]
4 سال پيش [ 7597 بازدید ]
5 سال پيش [ 6943 بازدید ]
7 سال پيش [ 6941 بازدید ]
3 سال پيش [ 6812 بازدید ]
4 سال پيش [ 6636 بازدید ]
4 سال پيش [ 6619 بازدید ]
5 سال پيش [ 6617 بازدید ]
3 سال پيش [ 5320 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 473 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 238 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 477 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 74 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 2475 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 121 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 122 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 99 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 340 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 90 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 735 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 354 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 122 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 448 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 118 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 394 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 345 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 457 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید