چهارشنبه, ۱۸ تیر ۱۴۰۴ /
6678
۰۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۰
339 بازدید
۰

شهر تبریز به یک شهرساز سپرده شد

[ad_1] تبریز ما: اعضای شورای شهر تبریز کلید شهر را به یک متخصص شهرساز سپردند. به گزارش تبریز ما، منتخبین شورای شهر تبریز با بررسی دقیق و علمی برنامه کاندیداهای شهرداری پس از کش و قوص های فراوان و کارشناسی شده به مهم ترین و حساس ترین وظیفه خود عمل کردند . منتخبین شورا اسلامی […]



[ad_1]


شهر تبریز به یک شهرساز سپرده شد

تبریز ما: اعضای شورای شهر تبریز کلید شهر را به یک متخصص شهرساز سپردند.

به گزارش تبریز ما، منتخبین شورای شهر تبریز با بررسی دقیق و علمی برنامه کاندیداهای شهرداری پس از کش و قوص های فراوان و کارشناسی شده به مهم ترین و حساس ترین وظیفه خود عمل کردند .

منتخبین شورا اسلامی شهر تبریز در طی چند ماه گذشته با بررسی مشکلات کنونی شهر تبریز و شناسایی و دسته بندی و با قراردادن اولویت های کنونی و آینده نگری در خصوص طرح جامع شهری از بین افراد مورد نظر دکتر ایرج شهین باهر را ارجح تر از بقیه کاندیدا ها برای حل مشکلات دانستند.

شهین باهر به عنوان یک شهردار شهرساز و متخصص شهرسازی که سابقه درخشان مدیریتی، اجرایی و تصمیم گیری در مدیریت شهری دارد می تواند شهر را به سمت توسعه و آبادانی سوق دهد.

 نیم نگاهی به سوابق اجرایی و مدیریتی شهردار منتخب که در رزومه نه چندان دور وی رئیس کمیسیون عمران و توسعه شورای اسلامی شهر تبریز،  رئیس سازمان نظام مهندسی استان آذربایجان‌شرقی ۳ دوره، رئیس مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان آذربایجان‌شرقی ۲ دوره دیده میشود، امیدواری ها را در اداره ی همه جانبه و تخصصصی شهر چندین برابر می کند.

اکنون با قرار گرفتن در آستانه رویداد تبریز ۲۰۱۸ ، که برای مردم شهر تبریز جنبه حیثیتی دارد، با انتخاب متخصص شهرساز برای شهرداری انتظار می رود همه دست در دست هم و با برنامه ریزی ها و سیاست های هوشمندانه و تخصصی جناب آقای شهردار و با نظارت شورای اسلامی شهر تبریز این امر مهم به سر منزل مقصود که همانا سکوی پرتاب شهر اولین ها به جایگاه خود است، باشد.

با نگاهی به روزمه کاری شهردار منتخب و زکاوت و درایت به موقع شورای شهر تبریز در این برهه ی حساس فارغ از جبهه گیری های سیاسی خود که با انتخاب شهردار منتخب بر این گفته صحه گذاشتند  امیدواریم جایگاه واقعی شهرمان چه از لحاظ شهرسازی، فرهنگی، اجتماعی و … باز پس گرفته شود.

نگارنده: مهدیه فرج زاده

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 6678 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58505 بازدید ]
8 سال پيش [ 33730 بازدید ]
8 سال پيش [ 19059 بازدید ]
5 سال پيش [ 18674 بازدید ]
5 سال پيش [ 12418 بازدید ]
8 سال پيش [ 12079 بازدید ]
8 سال پيش [ 10980 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9274 بازدید ]
7 سال پيش [ 8156 بازدید ]
5 سال پيش [ 7778 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
4 سال پيش [ 7049 بازدید ]
5 سال پيش [ 6388 بازدید ]
6 سال پيش [ 6349 بازدید ]
2 سال پيش [ 6287 بازدید ]
4 سال پيش [ 6101 بازدید ]
4 سال پيش [ 6101 بازدید ]
4 سال پيش [ 6013 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 311 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 404 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 43 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 317 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 536 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 5 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 29 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 282 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 341 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 813 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 336 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 371 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید