سه شنبه, ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ /
72240
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
45 بازدید
۰

شهردار : بهره‌برداری از فاز یک خط دوم مترو در سال آینده 

شهردار تبریز گفت: ایستگاه‌های فاز اول خط ۲ متروی تبریز در مرحله ساخت است و تلاش داریم بر اساس برنامه‌ریزی موجود سال آینده به بهره‌برداری برسد.



شهردار تبریز گفت: ایستگاه‌های فاز اول خط ۲ متروی تبریز در مرحله ساخت است و تلاش داریم بر اساس برنامه‌ریزی موجود سال آینده به بهره‌برداری برسد.

به گزارش شهریار، یعقوب هوشیار در ادامه بازدید های جمعه های بدون تعطیل تبریز در بازدید از ایستگاه شماره سه خط ۲ متروی تبریز اظهار کرد: خط ۲ متروی تبریز به طول ۲۲/۴ کیلومتر و با ۲۰ ایستگاه غرب تبریز را به میدان بسیج متصل می‌کند.

وی با اشاره به اتمام حفاری فاز اول خط در سال گذشته، افزود: این خط در سه فاز تعریف و اجرایی شده است که تا کنون در فازهای اول و دوم ۱۵ کیلومتر حفاری انجام شده است.

شهردار : بهره‌برداری از فاز یک خط دوم مترو در سال آینده 

شهردار تبریز خاطرنشان کرد: حفاری فاز اول خط ۲ متروی تبریز به طول ۱۰ کیلومتر و با ۸ ایستگاه، از قراملک تا میدان دانشسرا به اتمام رسیده و عملیات احداث سازه اصلی ایستگاهها در حال انجام است که از این ۸ ایستگاه. پنج مورد بهره برداری و جذب مسافر خواهند داشت و سه ایستگاه در ابتدای بهره برداری عبوری خواهند بود که به مرور و همزمان با بهره برداری تکمیل خواهند شد.

هوشیار با تاکید بر تسریع عملیات اجرایی ایستگاه‌های خط ۲ تاکید کرد: برابر وعده‌ قبلی تلاش داریم سال آینده، فاز اول خط ۲ به بهره‌برداری برسد.

وی همچنین در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره آغاز عملیات حفاری خط ۳ متروی تبریز گفت: خط ۳ قطار شهری تبریز به طو۱۰ کیلومتر و با ۱۰ ایستگاه، فرودگاه تبریز را به پایانه مسافربری برون‌شهری متصل می‌کند.  

شهردار : بهره‌برداری از فاز یک خط دوم مترو در سال آینده 

شهردار تبریز ادامه داد: دستگاه‌های حفار خط یک مترو به نام‌های سهند و سبلان، در شفت خروجی خط ۳ واقع در پایانه مسافربری تبریز اورهال شده و از ماه آینده عملیات حفاری این خط به صورت دو تونله آغاز می‌شود.  

 وی خاطرنشان کرد: تکمیل خط یک متروی تبریز، بهره‌برداری از فاز اول خط ۲ در سال آینده و همچنین آغاز حفاری خط سه مترو در دوره فعلی مدیریت شهری، اقدامی بی‌سابقه در تاریخ عمرانی شهرداری تبریز است.    

هوشیار در پایان صحبت‌های خود ابراز امیدواری کرد دولت به تعهدات خود در قبال قطار شهری تبریز عمل کرده و با تسریع وصول فاینانس خارجی، خط ۲ متروی تبریز نیز در سریع‌ترین زمان ممکن به‌بهره‌برداری برسد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 72240 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57821 بازدید ]
7 سال پيش [ 33074 بازدید ]
8 سال پيش [ 18466 بازدید ]
5 سال پيش [ 18075 بازدید ]
5 سال پيش [ 11796 بازدید ]
7 سال پيش [ 11503 بازدید ]
8 سال پيش [ 10406 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8630 بازدید ]
7 سال پيش [ 7576 بازدید ]
5 سال پيش [ 7134 بازدید ]
3 سال پيش [ 6995 بازدید ]
3 سال پيش [ 6495 بازدید ]
4 سال پيش [ 5818 بازدید ]
2 سال پيش [ 5762 بازدید ]
6 سال پيش [ 5759 بازدید ]
4 سال پيش [ 5549 بازدید ]
3 سال پيش [ 5519 بازدید ]
4 سال پيش [ 5464 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 37 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 298 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 256 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 223 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1080 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 316 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 25 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 66 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 289 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 5 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 309 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 388 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 313 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 428 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 389 بازدید ]