پنجشنبه, ۹ بهمن ۱۴۰۴ /
10082
۰۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۰
459 بازدید
۰

شهرداری تبریز – سالوت تهران / بانوان والیبالیست تبریز میزبان تهرانی ها

تبریز ما: در هفته چهاردهم رقابتهای لیگ برتر والیبال بانوان کشور تیم شهرداری تبریز میزبان سالوت تهران است.  هفته چهارم لیگ برتر بانوان روز پنج شنبه با سه دیدار پیگیری می شود و هدف نخست تیم های پیکان تهران و ذوب آهن اصفهان در جدال با حریفان صدرنشینی در جدول است. به نقل از سایت […]




شهرداری تبریز – سالوت تهران / بانوان والیبالیست تبریز میزبان تهرانی ها

تبریز ما: در هفته چهاردهم رقابتهای لیگ برتر والیبال بانوان کشور تیم شهرداری تبریز میزبان سالوت تهران است.

 هفته چهارم لیگ برتر بانوان روز پنج شنبه با سه دیدار پیگیری می شود و هدف نخست تیم های پیکان تهران و ذوب آهن اصفهان در جدال با حریفان صدرنشینی در جدول است.

به نقل از سایت فدراسیون والیبال، هفته چهارم دور رفت مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه های برتر ایران جام شهید «محسن حججی» روز پنج شنبه هفتم دیماه با سه دیدار در شهرهای تهران، اصفهان و تبریز پیگیری می شود.

یکی از مسابقات هفته چهارم دور رفت لیگ برتر بانوان در سالن شهید اقدمی تبریز برگزار می شود و شهرداری این شهر به مصاف سالوت تهران می رود. سالوت با یک برد و سه امتیاز در رتبه پنجم جدول است و تیم شهرداری تبریز بدون برد و امتیاز در انتهای جدول هفت تیمه این رقابت ها قرار دارد.

 

سالوت در سومین مسابقه خود در این رقابت ها به مصاف شهرداری تبریز می رود که در سه مسابقه قبلی خود برد و امتیازی به دست نیاورده است.

سالن ملت اصفهان میزبان نخستین مسابقه این هفته است که تیم ذوب آهن اصفهان از ساعت ۱۴ میزبان آبنوس تهران خواهد بود. ذوب آهن که هفته پیش استراحت داشت و صدر جدول را از دست داد، در نخستین دیدار خانگی این فصل خود به دنبال کسب سه امتیاز کامل این مسابقه است.

 

ذوبی ها امیدوارند با شکست میهمان خود و شکست پیکان برابر بهنمیر مازندران مجدد صدر جدول را به دست آورند. البته در صورت کسب این نتایج، دو تیم ذوب آهن و پیکان سه برد و ۹ امتیاز خواهند داشت و صدرنشینی بر اساس معدل ست ها و پوئن ها مشخص می شود.

 

تیم آبنوس نیز در حال حاضر بدون برد و امتیاز در رتبه ششم جدول قرار دارد و در این مسابقه که چهارمین مسابقه این تیم در لیگ برتر امسال است، به دنبال کسب نخستین برد خود می باشد.

 

شاگردان میترا شعبانیان سرمربی تیم پیکان تهران این هفته در تهران میزبان بهنمیر مازندران خواهند بود تا با شکست این تیم به صدرنشینی خود تداوم بخشند. پیکانی ها فعلا با سه برد و ۹ امتیاز صدرنشین هستند و در صورت کسب حتی یک امتیاز از این مسابقه، بدون توجه به نتیجه دیدار اصفهان همچنان صدرنشین خواهند ماند.

 

حریف این هفته پیکانی ها در دومین مسابقه خود در این رقابت ها به دنبال کسب دومین برد است و هم اکنون با یک برد و سه امتیاز در جایگاه سوم جدول قرار دارد. تیم بهنمیر حریف ساده ای برای پیکان نیست و پیروزی این تیم در تهران نیز دور از ذهن نمی باشد.

 

برنامه کامل هفته چهارم لیگ برتر بانوان به قرار زیر است:

اصفهان، سالن ملت، ساعت ۱۴
ذوب آهن اصفهان – آبنوس تهران

تبریز، سالن شهید اقدمی، ساعت ۱۵
شهرداری تبریز – سالوت تهران

تهران، خانه والیبال، ساعت ۱۵
پیکان تهران – بهنمیر مازندران

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10082 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60186 بازدید ]
8 سال پيش [ 35380 بازدید ]
9 سال پيش [ 20684 بازدید ]
6 سال پيش [ 20307 بازدید ]
5 سال پيش [ 13981 بازدید ]
8 سال پيش [ 13696 بازدید ]
9 سال پيش [ 12606 بازدید ]
6 سال پيش [ 10843 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9720 بازدید ]
6 سال پيش [ 9262 بازدید ]
4 سال پيش [ 9040 بازدید ]
4 سال پيش [ 8582 بازدید ]
5 سال پيش [ 7899 بازدید ]
7 سال پيش [ 7891 بازدید ]
4 سال پيش [ 7780 بازدید ]
3 سال پيش [ 7771 بازدید ]
4 سال پيش [ 7531 بازدید ]
5 سال پيش [ 7507 بازدید ]
3 سال پيش [ 6911 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1074 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1342 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1385 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1104 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1098 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1385 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1076 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1073 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1368 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 933 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 996 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1063 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 926 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 969 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 969 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 903 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 855 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 905 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 853 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 436 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1325 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 560 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 530 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 33 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 454 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 513 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 463 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 577 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 32 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 453 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 25 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 436 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 43 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 416 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 704 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 567 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 538 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید