یکشنبه, ۳ اسفند ۱۴۰۴ /
10459
۱۴ دی ۱۳۹۶ - ۳:۲۲
355 بازدید
۰

سینمای مستند با ارزشترین گونه سینمای ایران است

تبریز ما: وحید موسائیان سیمانی مستندساز سینما معتقد است: سینمای مستند با ارزشترین گونه سینمای ایران است، چرا که واقعیت و حقیقت را بیان می کند.  وی گفت: جشنواره بین المللی سینما حقیقت جایگاه اصلی خودش را پیدا کرده است و حالا پس از گذشت چند دوره می توان با نگاهی آسیب شناسانه به بررسی […]




سینمای مستند با ارزشترین گونه سینمای ایران است

تبریز ما: وحید موسائیان سیمانی مستندساز سینما معتقد است: سینمای مستند با ارزشترین گونه سینمای ایران است، چرا که واقعیت و حقیقت را بیان می کند. 

وی گفت: جشنواره بین المللی سینما حقیقت جایگاه اصلی خودش را پیدا کرده است و حالا پس از گذشت چند دوره می توان با نگاهی آسیب شناسانه به بررسی آن پرداخت.
این مستند ساز افزود: از مشکلات مستند سازان در جشنواره های مختلف عدم احترام به ساختار و نگاه کارگردان است ؛ به این معنا که آنها فیلم را به دلیل فیلم بودنش و نه به دلیل نوع نگاه و تفکر کارگردان آن انتخاب کنند.
موسائیان ی ادامه داد: متاسفانه ما از نظر تحقیق و پژوهش در زمینه مستند سازی ضعیف هستیم و این مسئله فقط به دانش شخص فیلمساز برنمی گردد و عدم سرمایه گذاری مناسب روی پروژه های مستند، یکی از دالیل مهم این نقیصه است. 
وی اضافه کرد: برای مثال مستند سازی از مراحل خشک شدن یک مرداب، به چندین ماه فیلمبرداری نیاز دارد و کارگردانان به دلیل همین مشکل، از یک سری تحقیقات دست برمی دارند. 
این مستند ساز حرفه ای تاکید کرد: مشکل دیگر ما در این زمینه نداشتن آرشیو است، برای مثال اگر بخواهیم فیلمی در باره فلسطین بسازیم، با عدم دسترسی به آرشیو، ساخت آن غیر ممکن خواهد بود. وقتی ما به تصاویری مستند مثال از جریان پیروزی انقالب اسالمی نیاز داریم، اولین کاری که می کنیم مراجعه به مستندهایی است که در آن زمان ساخته شده اند.
وی این فیلمها بخصوص برای نسل فعلی که تجربه زندگی در آن دوره را نداشته اند، منابع بسیار با ارزشی است. اما پرسشی که در اینجا مطرح می شود این است که اگر این آرشیوها در دسترس ما نبود، چه اتفاقی می افتاد؟
این فیلم ساز در باره اهمیت سینمای مستند در دنیای کنونی اظهار کرد: وقتی فیلمی از کشور ما به دیگر کشورها می رود، نظر آنها در باره ما واقعی تر می شود. از سوی دیگر زمانی که فیلمساز خارجی با فیلمش به ایران می آید نیز همین اتفاق می افتد.
وحید موسائیان سیمانی ادامه داد: به همین دلیل اگر ما بتوانیم سینمای مستند را هر چه بیشتر توسعه بدهیم، بسیاری از مشکالتی که در سطح بین المللی با آنها روبه رو هستیم برطرف خواهد شد. به همین دلیل »سینمای مستند« با ارزشترین گونه سینما ایران است، چون واقعیتها را ارائه می کند؛ واقعیتهایی که می توانند مستند باشند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10459 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60447 بازدید ]
8 سال پيش [ 35657 بازدید ]
9 سال پيش [ 20925 بازدید ]
6 سال پيش [ 20545 بازدید ]
5 سال پيش [ 14232 بازدید ]
8 سال پيش [ 13962 بازدید ]
9 سال پيش [ 12846 بازدید ]
6 سال پيش [ 11097 بازدید ]
8 سال پيش [ 9996 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9478 بازدید ]
4 سال پيش [ 9255 بازدید ]
4 سال پيش [ 8821 بازدید ]
7 سال پيش [ 8139 بازدید ]
5 سال پيش [ 8125 بازدید ]
4 سال پيش [ 8049 بازدید ]
3 سال پيش [ 8014 بازدید ]
4 سال پيش [ 7750 بازدید ]
5 سال پيش [ 7719 بازدید ]
4 سال پيش [ 7309 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1423 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1781 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1816 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1453 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1788 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1412 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1432 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1775 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1239 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1311 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1387 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1217 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1287 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1207 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1139 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1171 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1118 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 588 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 521 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 610 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 745 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 439 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 744 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1069 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 832 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 474 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 644 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 5 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 72 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 209 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 528 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 506 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید