چهارشنبه, ۱۷ دی ۱۴۰۴ /
10459
۱۴ دی ۱۳۹۶ - ۳:۲۲
344 بازدید
۰

سینمای مستند با ارزشترین گونه سینمای ایران است

تبریز ما: وحید موسائیان سیمانی مستندساز سینما معتقد است: سینمای مستند با ارزشترین گونه سینمای ایران است، چرا که واقعیت و حقیقت را بیان می کند.  وی گفت: جشنواره بین المللی سینما حقیقت جایگاه اصلی خودش را پیدا کرده است و حالا پس از گذشت چند دوره می توان با نگاهی آسیب شناسانه به بررسی […]




سینمای مستند با ارزشترین گونه سینمای ایران است

تبریز ما: وحید موسائیان سیمانی مستندساز سینما معتقد است: سینمای مستند با ارزشترین گونه سینمای ایران است، چرا که واقعیت و حقیقت را بیان می کند. 

وی گفت: جشنواره بین المللی سینما حقیقت جایگاه اصلی خودش را پیدا کرده است و حالا پس از گذشت چند دوره می توان با نگاهی آسیب شناسانه به بررسی آن پرداخت.
این مستند ساز افزود: از مشکلات مستند سازان در جشنواره های مختلف عدم احترام به ساختار و نگاه کارگردان است ؛ به این معنا که آنها فیلم را به دلیل فیلم بودنش و نه به دلیل نوع نگاه و تفکر کارگردان آن انتخاب کنند.
موسائیان ی ادامه داد: متاسفانه ما از نظر تحقیق و پژوهش در زمینه مستند سازی ضعیف هستیم و این مسئله فقط به دانش شخص فیلمساز برنمی گردد و عدم سرمایه گذاری مناسب روی پروژه های مستند، یکی از دالیل مهم این نقیصه است. 
وی اضافه کرد: برای مثال مستند سازی از مراحل خشک شدن یک مرداب، به چندین ماه فیلمبرداری نیاز دارد و کارگردانان به دلیل همین مشکل، از یک سری تحقیقات دست برمی دارند. 
این مستند ساز حرفه ای تاکید کرد: مشکل دیگر ما در این زمینه نداشتن آرشیو است، برای مثال اگر بخواهیم فیلمی در باره فلسطین بسازیم، با عدم دسترسی به آرشیو، ساخت آن غیر ممکن خواهد بود. وقتی ما به تصاویری مستند مثال از جریان پیروزی انقالب اسالمی نیاز داریم، اولین کاری که می کنیم مراجعه به مستندهایی است که در آن زمان ساخته شده اند.
وی این فیلمها بخصوص برای نسل فعلی که تجربه زندگی در آن دوره را نداشته اند، منابع بسیار با ارزشی است. اما پرسشی که در اینجا مطرح می شود این است که اگر این آرشیوها در دسترس ما نبود، چه اتفاقی می افتاد؟
این فیلم ساز در باره اهمیت سینمای مستند در دنیای کنونی اظهار کرد: وقتی فیلمی از کشور ما به دیگر کشورها می رود، نظر آنها در باره ما واقعی تر می شود. از سوی دیگر زمانی که فیلمساز خارجی با فیلمش به ایران می آید نیز همین اتفاق می افتد.
وحید موسائیان سیمانی ادامه داد: به همین دلیل اگر ما بتوانیم سینمای مستند را هر چه بیشتر توسعه بدهیم، بسیاری از مشکالتی که در سطح بین المللی با آنها روبه رو هستیم برطرف خواهد شد. به همین دلیل »سینمای مستند« با ارزشترین گونه سینما ایران است، چون واقعیتها را ارائه می کند؛ واقعیتهایی که می توانند مستند باشند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10459 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60171 بازدید ]
8 سال پيش [ 35359 بازدید ]
8 سال پيش [ 20666 بازدید ]
6 سال پيش [ 20288 بازدید ]
5 سال پيش [ 13956 بازدید ]
8 سال پيش [ 13673 بازدید ]
8 سال پيش [ 12587 بازدید ]
6 سال پيش [ 10823 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9698 بازدید ]
6 سال پيش [ 9246 بازدید ]
4 سال پيش [ 9029 بازدید ]
4 سال پيش [ 8556 بازدید ]
5 سال پيش [ 7880 بازدید ]
7 سال پيش [ 7877 بازدید ]
4 سال پيش [ 7756 بازدید ]
3 سال پيش [ 7755 بازدید ]
4 سال پيش [ 7512 بازدید ]
5 سال پيش [ 7488 بازدید ]
3 سال پيش [ 6876 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1043 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1302 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1347 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1074 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1072 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1344 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1052 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1037 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1343 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 912 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 957 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1031 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 903 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 941 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 944 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 872 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 831 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 879 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 829 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 427 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 118 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 605 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 413 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 495 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 35 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 408 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 88 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 495 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 533 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 682 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 666 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 454 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 24 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید