شنبه, ۲ اسفند ۱۴۰۴ /
31840
۰۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۲
1392 بازدید
۰

دکتر شهرام حسین نژاد دانشور مسئول پهنه غرب و شمال غرب حزب همت: شرکت پرشور مردم در انتخابات،قدرت چانه زنی نظام را در عرصه های بین المللی بالا می برد

مسئول پهنه غرب و شمال غرب حزب همدلی مردم تحول خواه (همت) اظهار داشت: انتخابات فرصتی طلایی است که حرف‌های جدی‌تر زده شود و گامی موثر در جهت آینده کشور برداشته شود. دکتر شهرام دانشور با بیان این مطلب که انتخابات مجلس را در اسفند ماه سال جاری پیش رو داریم ابراز داشت: هر رأی […]



مسئول پهنه غرب و شمال غرب حزب همدلی مردم تحول خواه (همت) اظهار داشت: انتخابات فرصتی طلایی است که حرف‌های جدی‌تر زده شود و گامی موثر در جهت آینده کشور برداشته شود.
دکتر شهرام دانشور با بیان این مطلب که انتخابات مجلس را در اسفند ماه سال جاری پیش رو داریم ابراز داشت: هر رأی مردم می‌تواند در پایداری و مقاومت نظام مقدس جمهوری اسلامی در برابر توطئه‌های استکبار جهانی ،آمریکا و هم پیمانانش ،نقش تعیین‌کننده‌ای را ایفا نموده و قدرت چانه‌زنی نظام را در عرصه‌های بین‌المللی افزایش دهد.
رییس شورای سیاستگذاری حزب همت در غرب و شمال غرب حزب همت ادامه داد:مردم باید در صحنه حضور یابند چرا که هر گونه کوتاهی در انتخابات به ضرر میهن عزیزمان و جامعه تمام می‌شود.
دانشور خاطر نشان کرد:در شرایط کنونی کشور باید آگاهانه رای داد و در این دوره، باید ضمن در نظر گرفتن شایسته سالاری افرادی باید وارد مجلس شوند که اهل نزاع و درگیری نباشند و روحیه همکاری و تعامل داشته باشند، و اهل مچ‌گیری و مقصریابی نباشند، و روحیه خدمت به مردم را داشته باشند.
مشاور مجمع نمایندگان آ.ش در ادامه اظهار داشت : این انتخابات بهترین فرصت است که حرف‌های جدی‌تر زده شود و در جهت حل مشکلات اساسی کشور گامهای موثری برداشته شود ،لذا باید برنامه ریزی کرد که مشارکت سیاسی در انتخابات بالا رود.شرکت در انتخابات و مشارکت سیاسی در آن، نوعی ادای وظیفه و مسئولیت پذیری فردی و اجتماعی است که افزون بر مسائل سیاسی در حوزه های مختلف به ویژه اقتصاد تاثیرگذار است. لذا نباید موضوعاتی از قبیل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را به صورت منفک از هم دید، چرا که با دیدی عمیق به موضوع و در نگرشی نظام مند آنها بر هم تاثیر می گذارند و از هم تاثیر می پذیرند.
از مهمترین بحث های تاثیر گذار در انتخابات ،فعالیت مستمر احزاب در راه دستیابی به مشارکت است. در واقع با ورود به احزاب می توان در زمینه سیاسی پرورش پیدا کرده و به موازات این پرورش کارهای بزرگی انجام داد.
و از فواید دیگر عملکرد احزاب آن است که در نظام حزبی از حضور نامزدهای انتخاباتی کاسته میشود و‌ این اقدام موجب کاهش هزینه های ناشی از تعدد کاندیدا های انتخاباتی و افزایش قدرت تشخیص مردم می گردد.احزاب بر خلاف افراد در کنار ارائه برنامه دقیق افراد معتمد خود را جهت احراز مسئولیت های مختلف در معرض انتخاب مردم قرار می دهند و مردم میتوانند با شناختی که از طریق احزاب از کاندیداها پیدا میکنند آگاهانه تصمیم بگیرند و در این راستا حزب همت تمام تلاش خود را بکار خواهد بست تا بتواند گامی موثر در کشور بردارد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 31840 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60440 بازدید ]
8 سال پيش [ 35648 بازدید ]
9 سال پيش [ 20922 بازدید ]
6 سال پيش [ 20544 بازدید ]
5 سال پيش [ 14229 بازدید ]
8 سال پيش [ 13957 بازدید ]
9 سال پيش [ 12840 بازدید ]
6 سال پيش [ 11088 بازدید ]
8 سال پيش [ 9991 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9471 بازدید ]
4 سال پيش [ 9251 بازدید ]
4 سال پيش [ 8815 بازدید ]
7 سال پيش [ 8129 بازدید ]
5 سال پيش [ 8123 بازدید ]
4 سال پيش [ 8042 بازدید ]
3 سال پيش [ 8007 بازدید ]
4 سال پيش [ 7745 بازدید ]
5 سال پيش [ 7709 بازدید ]
4 سال پيش [ 7300 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1414 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1769 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1805 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1448 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1405 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1782 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1405 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1419 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1769 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1229 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1301 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1375 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1209 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1276 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1283 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1204 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1127 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1161 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1113 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 584 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 111 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 596 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 161 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 652 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1332 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 669 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1286 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1472 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 1037 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 871 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1241 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 2208 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 468 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 649 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 128 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 733 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 724 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 2191 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1342 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 2601 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید