شنبه, ۱ آذر ۱۴۰۴ /
8365
۱۷ آبان ۱۳۹۶ - ۹:۵۰
422 بازدید
۰

حسین (ع) ما را باخود خواهد برد

[ad_1] تبریز ما: تنها اگر یک بار راه نجف تا کربلا را پیموده باشی خوب می فهمی زندگی اربعینی زندگی است از جنسی دیگر. از جنس دود و آهن و بتن و ماشین و بانک و پول و جنگ نیست. اصلا  انگار زندگی اربعینی برای این دوران نیست برای دورانی که همه چیز و همه […]



[ad_1]


حسین (ع) ما را باخود خواهد برد

تبریز ما: تنها اگر یک بار راه نجف تا کربلا را پیموده باشی خوب می فهمی زندگی اربعینی زندگی است از جنسی دیگر. از جنس دود و آهن و بتن و ماشین و بانک و پول و جنگ نیست. اصلا  انگار زندگی اربعینی برای این دوران نیست برای دورانی که همه چیز و همه چیز در استیلای یک تمدن بزرگ و تمامیت خواه است؛ تمدن غرب.

اربعین و زندگی اربعینی انگار آمده است ما را با خود ببرد و خودش را با تمام قدرت بر مشهورات زمانه مدرن غلبه بدهد. بر هر چیزی که این زمانه را ساخته است، از منفعت طلبی و سود محوری گرفته تا خود خواهی و جنگ طلبی.آنهم نه با توپ و تانک و جنگنده، که با لشکری از پیاده های عاشق و عاشقانی که با تمام وجود از پیاده ها پذیرایی می کنند.
جنس زندگی در اربعین و جاده بهشتی نجف تا کربلا جنس دیگری است، زندگی که شاید هیچوقت تجربه نکرده باشی و تجربه نکنی؛ زندگی که در بزرگان دین ما در زمان موعود وعده اش را داده اند.
برای غذایی که می خوری پولی نباید پرداخت کنی، بلکه از تو خواهش می کنند و گاهی کار به التماس می کشد که سر سفره شان بنشینی.لازم نیست هزینه ای برای اسکان بپردازی، از روزها قبل آمده اند و در مسیر حرکتت موکب براه انداخته اند تا براحتی شب را استراحت کنی، برای آنکه به موکبشان بروی از تو خواهش می کنند، اگر که کار به التماس نکشد.کفش هایت را واکس می زنند، لباس هایت را می شویند، بر زخم هایت مرهم می گذارند و همزمان اشک می ریزند، اشک شوق برای خدمت به زائر اباعبدالله.
هیچ کس حس فقر ندارد و هیچ کس خود را غنی تر از دیگران نمی داند، در راه اربعین همه یکی هستند، یکسانند، باهم هستند و در مسابقه و سبقت از هم برای خدمت و کمک به دیگران.
خادمی این زوار و این خیل عاشق قصه ای دیگر است و انگار وجه دیگری از زندگی اربعینی است که هر چه در طبق اخلاص داری بیاور و اسمت را بنویس در جمع اسامی خادمین حضرت دوست.
خادمان اینجا تنها به عشق حسین از یکدیگر سبقت می‌گیرند، خادم مسنی که مشغول پخت نان است، در پاسخ به تشکر فردی که از او نانی گرفته است می‌گوید: اینکه بیای و در کربلا خادمی کنی سعادتی است که نصیب هرکسی نمی‌شود.

خیل عظیمی از خادمینی که اینجا حضور دارند کسب‌وکارشان را در شهر خود رها کرده‌اند و به کربلا، پایتخت معنوی این روزهای جهان آمده‌اند تا به‌رایگان به زائران حسینی خدمت‌رسانی کنند و اجرشان را از صاحب این روزها بگیرند.

می شنوم خادم دیگری به زائران می‌گوید: هدف افرادی که به‌عنوان خادم به این مکان متبرک آمده‌اند این است که شما زائران اباعبدالله الحسین با خیال راحت به زیارت بپردازید و ذهنتان مشغولیتی جز زیارت نداشته باشد.

و سرانجام به بین‌الحرمین رسیدم، هوای اینجا هوایی دیگر است، جنس خاکش گویی زمینی نیست، بین‌الحرمین یعنی جایی میان فرق شکافته حسین (ع) و گلوی تشنه ابوالفضل عباس (ع)، به اینجا که برسی دیگر حواست به سمت چیزی جز دو حرم نمی‌رود، به چهره افرادی که در ازدحام جمعیت با چشم‌هایی اشک‌بار ایستاده‌اند نگاهی می‌کنم، هرکسی با کوله‌بار دل‌تنگی‌اش به اینجا آمده است.

و چه زود اربعین از راه رسید، همان اربعینی که زینب را به برادرش رساند، همان برادری که همچون جاذبه‌ای پیر و جوان، کوچک و بزرگ و حتی مسیحی را به‌سوی خود، به همان‌جایی که با ریختن خونش اسلام را زنده نگه‌داشته است می‌کشاند.

 اینجا کربلا، میعادگاه عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) است، عاشقانی از سراسر عالم هرساله به اینجا می‌آیند، رنج سفر را بر خود هموار می‌کنند آن‌هم فقط برای امضای سند حسینی بودنشان، برای اینکه بگویند اسلام هنوز زنده است.

آری اینجا کربلاست، جایی که غوغای شور حسینی در آنجا برپاست. اینکه کربلا بیایی و بروی مهم نیست، اینکه از کربلا چه درسی را با خود به یادگار ببری و در زندگی به کارش بگیری مهم است.
و همه تکاپوها ختم می شود به سلامی در بین الحرمین رو به ضریح سید الشهدا (علیه السلام) و سقای بی دست دشت کربلا.
و باز هم این حسین بن علی است که باید معجزه کند و زندگی اربعینی همان معجزه است، معجزه ای بزرگ و ۲۰ میلیونی در وسط این زندگی خسته کننده و ماشینی مدرن، معجزه ای که نوید می دهد آن زندگی موعود را در عصر ظهور امام دوازدهم.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 8365 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59669 بازدید ]
8 سال پيش [ 34850 بازدید ]
8 سال پيش [ 20156 بازدید ]
6 سال پيش [ 19740 بازدید ]
5 سال پيش [ 13461 بازدید ]
8 سال پيش [ 13196 بازدید ]
8 سال پيش [ 12073 بازدید ]
6 سال پيش [ 10354 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9210 بازدید ]
6 سال پيش [ 8806 بازدید ]
4 سال پيش [ 8549 بازدید ]
4 سال پيش [ 8087 بازدید ]
5 سال پيش [ 7441 بازدید ]
7 سال پيش [ 7414 بازدید ]
3 سال پيش [ 7279 بازدید ]
4 سال پيش [ 7099 بازدید ]
4 سال پيش [ 7075 بازدید ]
5 سال پيش [ 7051 بازدید ]
3 سال پيش [ 6076 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 400 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 503 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 482 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 387 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 388 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 501 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 389 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 379 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 496 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 323 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 361 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 347 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 309 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 348 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 356 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 315 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 322 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 317 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 303 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 163 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 692 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 388 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 820 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 574 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 151 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 419 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 420 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 780 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 425 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 419 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 456 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 522 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 406 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 675 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1926 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید