به گزارش تبریز ما، علی مدبر با اشاره اینکه این حیوانات پس از اجرای عملیات پیشگیرانه، واکسیناسیون و انگل تراپی می شوند افزود: اجرای این طرح توسط شهرداری تبریز با هدف کنترل جمعیت سگ های ولگرد، از سال ۹۲ آغاز و با همکاری گروه های مردم نهاد حامیان حیوانات نگهداری می شوند.
وی آهک گذاری جوب ها و کانال های آب رو را از دیگر عملیات بهداشت محیطی برشمرد و اظهار داشت: در راستای اجرای برنامه های جامع پیشگیری از بیماری های واگیردار، با همکاری اداره مرکز بهداشت تبریز برای جلوگیری از شیوع احتمالی بیماری “وبا” تمامی کانال های تبریز آهک گذاری شدند.
مدبر از مهمترین اقدامات معاونت خدمات شهری شهرداری تبریز برای ارتقای بهداشت محیطی، شستشوی تمامی خیابان های شهرعنوان و خاطر نشان کرد: از سه ماهه اول سال جاری تمامی باکس های زباله در داخل شهر به طور مکرر شستشو و رنگ آمیزی می شوند.
معاون خدمات شهری شهردار تبریز جلوگیری از زنده فروشی طیور در راستای مصوبات مبارزه با آنفلوآنزای پرندگان، جمع اوری دستفروشان دوره گرد مواد غذایی فاسد شدنی، لایروبی و سم پاشی معابر برای مقابله با حیوانات فاضلابی را از دیگر اقدامات بهداشت شهری شهرداری تبریز برشمرد.
علی مدبر متذکر شد: طعمه گذاری علیه موش های فاضلابی به متراژ ۳۴۳ هزار و ۲۳۷ متر مربع از کانال های روباز و ۱۶۲ هزارو ۵۵۶ متر مربع از کانال های سرپوشیده شهری تبریز صورت گرفته است.