پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۴۰۴ /
8777
۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۷:۱۴
444 بازدید
۰

توجه به تفکر بسیجی بهترین راه حل برای رفع مشکلات مردم است

[ad_1] تبریز ما: شهردار کلانشهر تبریز توجه به تفکر و روحیه بسیجی را بهترین راهکار برای رفع مشکلات مردم و شهروندان دانست. به گزارش تبریز ما،مهندس شهین باهر در دیدار با مسئولان سازمان بسیج شهرداری و حوزه های بسیج مناطق و سازمانهای شهرداری تبریز با تبریک هفته بسیج گفت: یکی از افتخارات بنده این است […]



[ad_1]


توجه به تفکر بسیجی بهترین راه حل برای رفع مشکلات مردم است

تبریز ما: شهردار کلانشهر تبریز توجه به تفکر و روحیه بسیجی را بهترین راهکار برای رفع مشکلات مردم و شهروندان دانست.

به گزارش تبریز ما،مهندس شهین باهر در دیدار با مسئولان سازمان بسیج شهرداری و حوزه های بسیج مناطق و سازمانهای شهرداری تبریز با تبریک هفته بسیج گفت: یکی از افتخارات بنده این است که یکی از بنیانگذاران بسیح مهندسین استان بوده ام و اکنون نیز افتخار حضور در بسیج اساتید استان را دارم. 

شهردار تبریز با تاکید بر اینکه تفکر بسیجی در پیشبرد امور شهرداری راهگشاست افزود: تفکر بسیجی بهترین راه حل برای رفع مشکلات مردم و کشور است و در حقیقت این تفکر بسیجی است که کشور و نظام ما را از گزندها حفظ کرده است.

مهندس شهین باهر با اشاره به اینکه بزرگترین آفت تمامی حوزه های کاری روزمرگی است اظهار داشت: شاید برخی مواقع شکل روزمرگی تغییر یابد اما آنچه که گاها باعث می شود ما به اهداف تعریف شده دست نیابیم عوض شدن مسیر حرکت در نیمه راه است.

وی افزود: بسیج یک چارت اداری نیست بلکه بسیج نوعی تفکر است و نمی توان تفکر بسیجی را در قالب سازمانی ترسیم کرد بلکه باید سعی و تلاش همه ما این باشد که تفکر بسیجی و روحیه بسیجی در بین بین تمامی کارکنان شهرداری تبریز نهادینه شود و رسالت اصلی بسیج شهرداری وارد کردن این نوع تفکر به بدنه شهرداری تبریز است. 

شهردار تبریز با تاکید بر اینکه مشکلات شهر و شهرداری با وارد شدن تفکر بسیجی حل شدنی است افزود: ورود تفکر بسیجی و روحیه بسیجی به بدنه شهرداری می تواند روحیه تازه ای به شهرداری تبریز بخشیده و تحول مورد انتظار مردم در مجموعه مدیریت شهری را پرسرعت کند.

مهندس باهر کم هزینه ترین و راحت ترین راه مواجه به مسائل و مشکلات سازمانی را تزریق روحیه بسیجی و تفکر بسیجی دانست و گفت: بسیج شهرداری باید در تمامی حوزه ها فعال بوده و برای حوزه های مختلف برنامه ریزی داشته باشد. اجرای برنامه های ترویجی و فرهنگی، دیدار و گفتگوی رو در رو با همکاران، و لمس مشکلات آنان می تواند حرکت تاثیرگذاری از سوی بسیج شهرداری تبریز باشد.

شهردار تبریز در ادامه سخنانش با تاکید بر اینکه نباید به بسیج به عنوان ساختار و چارت اداری نگاه داشته باشیم افزود: باید در بخش های مختلف به دنبال تحقق روحیه بسیجی بین همکاران باشیم، لازمه ایجاد تحول در ارائه خدمت به شهروندا تقویت روحیه بسیج و تفکر بسیجی در بین کارکنان شهرداری تبریز است.

وی با تاکید بر اینکه اصطلاح حرکت بسیجی وار بار معنای مثبت و تاثیرگذاری در بین مردم دارد افزود: باید در تحلیل و آنالیز اصطلاح حرکت بسیجی وار تامل کنیم امروز در شهرداری با توجه به واقعیت موجود شاخص های حرکت بسیجی وار و بسیجی بودن را مشخص و پردازش کنیم. 

شهردار تبریز در پایان سخنانش با اشاره به اینکه تبریز اولین پایتخت جهان تشیع است گفت: توجه به شاخص های فرهنگی و مذهبی این شهر در راستای تبریز ۲۰۱۸ و همچنین معرفی پتانسیل های این شهر باید مورد توجه باشد.

 

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 8777 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58508 بازدید ]
8 سال پيش [ 33733 بازدید ]
8 سال پيش [ 19063 بازدید ]
5 سال پيش [ 18680 بازدید ]
5 سال پيش [ 12422 بازدید ]
8 سال پيش [ 12083 بازدید ]
8 سال پيش [ 10990 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9281 بازدید ]
7 سال پيش [ 8161 بازدید ]
5 سال پيش [ 7781 بازدید ]
4 سال پيش [ 7568 بازدید ]
4 سال پيش [ 7054 بازدید ]
5 سال پيش [ 6390 بازدید ]
6 سال پيش [ 6354 بازدید ]
2 سال پيش [ 6294 بازدید ]
4 سال پيش [ 6109 بازدید ]
4 سال پيش [ 6107 بازدید ]
4 سال پيش [ 6021 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 559 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 446 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 496 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 360 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 25 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 331 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 333 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 275 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 314 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 296 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 34 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 416 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 27 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 343 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید