تبریز ما: شهردار منطقه ۶ کلانشهر تبریز، از تسریع اجرای قطعات دوم تا پنجم پروژه باند کندرو ورودی غرب تبریز خبر داد.
به گزارش شهرداری منطقه ۶ تبریز، سامان احمدزاده، ضمن بازدیدشبانه از محل پروژه قطعات دوم تا پنجم باند کندرو ورودی غرب تبریز، در جریان آخرین اقدامات انجام شده در پروژه یاد شده قرار گرفته و دستورات لازم را برای تسریع در پروژه مذکور صادر کرد.
وی در این بازدید با تاکید بر اهمیت اجرای پروژه باندهای کندرو جاده تبریز – مرند، اظهار داشت: این پروژه در کاهش حجم ترافیک، تسهیل عبور و مرور و نیز افزایش ایمنی تردد وسائط نقلیه مفید خواهد بود.
شهردارمنطقه ۶، با بیان اینکه شهرداری تبریز برای اجرای این پروژه ۲۰ میلیارد ریال اعتبار در سال جاری اختصاص داده است، تصریح کرد: پروسه مسیرگشایی باند کندرو به دلیل وجود املاک شخصی، دولتی، عمومی و نیز تاسیسات شهری دارای حساسیت و پیچیدگی خاصی بود که با همکاریهای بین بخشی در کمترین زمان ممکن به نتیجه می رسد.

احمدزاده همچنین به صورت شبانه از اجرای عملیات آسفالت و ساماندهی معابر در کوی گلستان راه آهن و معابر غرب تبریز بازدید کرد.


[ad_2]
منبع خبر «
آژانس خبری تبریز ما» است و
آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (
12803 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره
0989142578922 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه
آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.