دوشنبه, ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / 2:28:27
51310
۱۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۰
287 بازدید
۰

تست ۲۵ دقیقه‌ای در بیمارستان ها ممنوع است

وزیر بهداشت، در ارتباط شرایط کرونایی کشور بعد از آغاز تعطیلی دو هفته ای در شهرهای قرمز، نکاتی را توضیح داد و گلایه هایی را نیز مطرح کرد.



تست ۲۵ دقیقه‌ای در بیمارستان ها ممنوع است

وزیر بهداشت، در ارتباط شرایط کرونایی کشور بعد از آغاز تعطیلی دو هفته ای در شهرهای قرمز، نکاتی را توضیح داد و گلایه هایی را نیز مطرح کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید نمکی، صبح دوشنبه در اجلاس مجازی روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، با عنوان این مطلب که طوفان سهمگینی از کرونا را پشت سر گذاشتیم، گفت: خوشبختانه در اکثر استان ها داریم به حالت تعادل بر می گردیم.

وی افزود: من از مردم خواهش می کنم که این روند کاهشی بیماری را به حساب عادی شدن شرایط نگذارند و ما را از اجرای دقیق پروتکل ها دور نکنند.

نمکی ادامه داد: اگر توانستیم به حالت تعادل برگردیم، فقط در سایه رعایت دقیق پروتکل ها و زحمات شبانه روزی مدافعان سلامت بوده است.

وی با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در محدودیت های جدید کرونایی، گفت: در این طرح، محور اصلی و مهم، آموزش است. اگر نتوانیم آموزش همگانی را به عنوان اصلی ترین عامل تاثیرگذار در کنترل بیماری نهادینه کنیم، قطعاً شرایط سخت خواهد شد.

وزیر بهداشت خطاب به روسای دانشگاه های علوم پزشکی، افزود: با تکیه بر طرح هر خانه یک پایگاه سلامت و تکمیل تعداد سفیران سلامت، آموزش ها را با شیوه های مختلف به خانواده ها منتقل کنید.

وی گفت: روسای دانشگاه ها به عنوان اصلی ترین مدیران این طرح از ظرفیت های رسانه ای استفاده کنند و کمیته ویژه آموزش را تشکیل دهند تا بتوانیم سطح آگاهی مردم را نسبت به بیماری بالا ببریم.

نمکی بر نظارت مستمر بر اجرای پروتکل ها تاکید کرد و افزود: با هیچکس مماشات نکنید، پیک زمستانه ای را پیش رو داریم و تقاضا می کنم بر پروتکل ها بیشتر نظارت کنید.

وزیر بهداشت بر ضرورت توسعه مراکز سرپایی و مراکز ۱۶ ساعته و ۲۴ ساعته به خصوص در حاشیه شهرهای بزرگ تاکید کرد و گفت: افراد حاشیه نشین در زیر پوست شهر در تردد هستند که باید مراقب سلامت آنها بود.

وی ادامه داد: از ظرفیت فضاهایی همچون مدرسه ها و…، در حاشیه شهرها برای ارائه خدمات سرپایی استفاده کنید. اگر مراکز سرپایی را نداشته باشیم بار آن با تاخیر در بیمارستان ها مشاهده خواهد شد.

نمکی گفت: در شهرهای بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار نفر جمعیت به فکر مراکز سرپایی باشید.

وزیر بهداشت در عین حال از مراکز جامع سلامت یا پایگاه های سلامت که برخی دانشگاه ها از آنها دو منظوره استفاده کرده اند، به شدت انتقاد کرد و افزود: اینکه بیاییم این مراکز را با دو مسیر جداگانه برای بیماران کرونایی و غیر کرونایی استفاده کنیم، کار عالمانه ای نیست. زیرا، این بیماران حتماً با هم برخورد خواهند داشت.

وی ادامه داد: مراکز سرپایی بیماران کرونایی و غیر کرونایی حتماً باید جدا شود و این موضوع شامل بیمارستان ها نیز می شود که حتماً باید مجزا شوند.

وزیر بهداشت با اشاره به توزیع تست های تشخیص سریع (رپید)، گفت: بعضی دانشگاه ها فکر می کنند وقتی از تست های تشخیص سریع استفاده می کنند، باید تست های پی سی آر را کنار بگذراند که اشتباه است.

وی افزود: ظرفیت ۱۰۰ هزار تست روزانه مجموعه ای از تست های رپید و پی سی آر است که ۴۰ هزار تست پی سی آر و بین ۶۰ تا ۸۰ هزار تست رپید را شامل می شود.

نمکی گفت: در بیمارستان ها اجازه ندارید از تست رپید استفاده کنید و فقط در مراکز سرپایی تست رپید استفاده شود.

۵۰۸۴۱۹۸

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 51310 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57626 بازدید ]
7 سال پيش [ 32883 بازدید ]
8 سال پيش [ 18255 بازدید ]
5 سال پيش [ 17866 بازدید ]
5 سال پيش [ 11568 بازدید ]
7 سال پيش [ 11305 بازدید ]
8 سال پيش [ 10201 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8451 بازدید ]
7 سال پيش [ 7364 بازدید ]
5 سال پيش [ 6941 بازدید ]
3 سال پيش [ 6825 بازدید ]
3 سال پيش [ 6304 بازدید ]
4 سال پيش [ 5622 بازدید ]
6 سال پيش [ 5586 بازدید ]
2 سال پيش [ 5565 بازدید ]
4 سال پيش [ 5366 بازدید ]
3 سال پيش [ 5324 بازدید ]
3 سال پيش [ 5290 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 527 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 237 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 237 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 228 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 700 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 674 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 403 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 217 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 739 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 509 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1255 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 249 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 195 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 259 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 436 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 216 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 277 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 282 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 248 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 909 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید