یکشنبه, ۲ آذر ۱۴۰۴ /
6606
۰۱ مهر ۱۳۹۶ - ۵:۳۲
474 بازدید
۰

احتمال بازگشایی دو مرز جدید برای اربعین

[ad_1] تبریز ما: وزیر کشور با تاکید بر بهره گیری از تجربیات سه سال گذشته در برگذاری مراسم اربعین و برنامه ریزی جامع‌ تر برای امسال افزود: با کشور عراق مذاکراتی داشتیم تا دو مرز جدید دهلران و خسروی در اربعین حسینی بازگشایی شود که اگر موافقت شود امسال می‌توانیم با آرامش و شرایط بهتری […]



[ad_1]


احتمال بازگشایی دو مرز جدید برای اربعین

تبریز ما: وزیر کشور با تاکید بر بهره گیری از تجربیات سه سال گذشته در برگذاری مراسم اربعین و برنامه ریزی جامع‌ تر برای امسال افزود: با کشور عراق مذاکراتی داشتیم تا دو مرز جدید دهلران و خسروی در اربعین حسینی بازگشایی شود که اگر موافقت شود امسال می‌توانیم با آرامش و شرایط بهتری زائرین را به کشور عراق ببریم.

به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی، درباره اقدامات وزارت کشور در برگزاری مراسم اربعین حسینی، گفت: سه سال است که توفیق انجام این کار را پیدا کرده‌ایم. در سال قبل دو میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در تمام طول سفرشان از درب خانه‌ها تا مقصد نهائی، امنیت‌شان، حمل و نقل، بهداشت و درمانشان تامین شد و به داخل کشور دیگری رفتند و به سلامت به کشور بازگشتند و در این مسیر هیچ مشکلی ایجاد نشد. تحقق این امر با همکاری همه دستگاه‌ها از جمله سپاه، بسیج، قوه قضاییه، شهرداری‌ها و سایر دستگاهها انجام شد.
وی افزود: برای امسال برنامه ریزی جامعتری انجام و تجربه سه سال گذشته نیز به کار گرفته شده است براین اساس با کشور عراق مذاکراتی داشتیم تا دو مرز جدید دهلران و خسروی در اربعین حسینی بازگشایی شود که اگر موافقت شود امسال می‌توانیم با آرامش و شرایط بهتری زائرین را به کشور عراق ببریم.
وی با تاکید بر لطف خداوند در برگزاری مراسم اربعین حسینی گفت: ما در این مراسم نیازمند ۵۰ هزار اتوبوس هستیم که برای این مهم اتوبوس‌های دستگاه‌ها و شهرداری‌ها بکار گرفته می‌شوند.
وزیر کشور با تاکید بر لزوم رعایت تذکراتی که توسط ستاد اربعین به زائرین داده می‌شود خاطرنشان کرد: بهتر است زائرین در قالب کاروان به کشور عراق بروند و حتما به دستورالعمل‌های امنیتی توجه کنند. بی تردید زائران باید فرهنگ کشور مقابل را در نظر داشته باشند و برای برگشت عجله نکنند. زائرین طی ۲۰ روز به کشور عراق می‌روند اما در برگشت همه می‌خواهند یک شبه برگردند که شاهد تشکیل ترافیک‌های عظیم هستیم. امیدواریم خداوند در انجام این مسئولیت به وزارت کشور کمک کند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 6606 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59681 بازدید ]
8 سال پيش [ 34855 بازدید ]
8 سال پيش [ 20163 بازدید ]
6 سال پيش [ 19750 بازدید ]
5 سال پيش [ 13469 بازدید ]
8 سال پيش [ 13203 بازدید ]
8 سال پيش [ 12083 بازدید ]
6 سال پيش [ 10365 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9216 بازدید ]
6 سال پيش [ 8815 بازدید ]
4 سال پيش [ 8556 بازدید ]
4 سال پيش [ 8098 بازدید ]
5 سال پيش [ 7449 بازدید ]
7 سال پيش [ 7421 بازدید ]
3 سال پيش [ 7290 بازدید ]
4 سال پيش [ 7111 بازدید ]
4 سال پيش [ 7087 بازدید ]
5 سال پيش [ 7060 بازدید ]
3 سال پيش [ 6096 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 410 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 522 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 499 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 403 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 403 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 517 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 401 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 392 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 507 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 335 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 374 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 356 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 317 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 359 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 365 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 330 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 331 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 329 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 316 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 166 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 393 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 454 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 860 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 380 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 845 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 447 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 361 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 397 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 418 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 540 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 645 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 429 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 396 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 369 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 64 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 775 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید