سه شنبه, ۲۷ آبان ۱۴۰۴ /
31840
۰۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۲
1315 بازدید
۰

دکتر شهرام حسین نژاد دانشور مسئول پهنه غرب و شمال غرب حزب همت: شرکت پرشور مردم در انتخابات،قدرت چانه زنی نظام را در عرصه های بین المللی بالا می برد

مسئول پهنه غرب و شمال غرب حزب همدلی مردم تحول خواه (همت) اظهار داشت: انتخابات فرصتی طلایی است که حرف‌های جدی‌تر زده شود و گامی موثر در جهت آینده کشور برداشته شود. دکتر شهرام دانشور با بیان این مطلب که انتخابات مجلس را در اسفند ماه سال جاری پیش رو داریم ابراز داشت: هر رأی […]



مسئول پهنه غرب و شمال غرب حزب همدلی مردم تحول خواه (همت) اظهار داشت: انتخابات فرصتی طلایی است که حرف‌های جدی‌تر زده شود و گامی موثر در جهت آینده کشور برداشته شود.
دکتر شهرام دانشور با بیان این مطلب که انتخابات مجلس را در اسفند ماه سال جاری پیش رو داریم ابراز داشت: هر رأی مردم می‌تواند در پایداری و مقاومت نظام مقدس جمهوری اسلامی در برابر توطئه‌های استکبار جهانی ،آمریکا و هم پیمانانش ،نقش تعیین‌کننده‌ای را ایفا نموده و قدرت چانه‌زنی نظام را در عرصه‌های بین‌المللی افزایش دهد.
رییس شورای سیاستگذاری حزب همت در غرب و شمال غرب حزب همت ادامه داد:مردم باید در صحنه حضور یابند چرا که هر گونه کوتاهی در انتخابات به ضرر میهن عزیزمان و جامعه تمام می‌شود.
دانشور خاطر نشان کرد:در شرایط کنونی کشور باید آگاهانه رای داد و در این دوره، باید ضمن در نظر گرفتن شایسته سالاری افرادی باید وارد مجلس شوند که اهل نزاع و درگیری نباشند و روحیه همکاری و تعامل داشته باشند، و اهل مچ‌گیری و مقصریابی نباشند، و روحیه خدمت به مردم را داشته باشند.
مشاور مجمع نمایندگان آ.ش در ادامه اظهار داشت : این انتخابات بهترین فرصت است که حرف‌های جدی‌تر زده شود و در جهت حل مشکلات اساسی کشور گامهای موثری برداشته شود ،لذا باید برنامه ریزی کرد که مشارکت سیاسی در انتخابات بالا رود.شرکت در انتخابات و مشارکت سیاسی در آن، نوعی ادای وظیفه و مسئولیت پذیری فردی و اجتماعی است که افزون بر مسائل سیاسی در حوزه های مختلف به ویژه اقتصاد تاثیرگذار است. لذا نباید موضوعاتی از قبیل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را به صورت منفک از هم دید، چرا که با دیدی عمیق به موضوع و در نگرشی نظام مند آنها بر هم تاثیر می گذارند و از هم تاثیر می پذیرند.
از مهمترین بحث های تاثیر گذار در انتخابات ،فعالیت مستمر احزاب در راه دستیابی به مشارکت است. در واقع با ورود به احزاب می توان در زمینه سیاسی پرورش پیدا کرده و به موازات این پرورش کارهای بزرگی انجام داد.
و از فواید دیگر عملکرد احزاب آن است که در نظام حزبی از حضور نامزدهای انتخاباتی کاسته میشود و‌ این اقدام موجب کاهش هزینه های ناشی از تعدد کاندیدا های انتخاباتی و افزایش قدرت تشخیص مردم می گردد.احزاب بر خلاف افراد در کنار ارائه برنامه دقیق افراد معتمد خود را جهت احراز مسئولیت های مختلف در معرض انتخاب مردم قرار می دهند و مردم میتوانند با شناختی که از طریق احزاب از کاندیداها پیدا میکنند آگاهانه تصمیم بگیرند و در این راستا حزب همت تمام تلاش خود را بکار خواهد بست تا بتواند گامی موثر در کشور بردارد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 31840 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59620 بازدید ]
8 سال پيش [ 34803 بازدید ]
8 سال پيش [ 20104 بازدید ]
6 سال پيش [ 19687 بازدید ]
5 سال پيش [ 13412 بازدید ]
8 سال پيش [ 13160 بازدید ]
8 سال پيش [ 12010 بازدید ]
6 سال پيش [ 10306 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9154 بازدید ]
6 سال پيش [ 8763 بازدید ]
4 سال پيش [ 8504 بازدید ]
4 سال پيش [ 8043 بازدید ]
5 سال پيش [ 7398 بازدید ]
7 سال پيش [ 7364 بازدید ]
3 سال پيش [ 7223 بازدید ]
4 سال پيش [ 7060 بازدید ]
4 سال پيش [ 7034 بازدید ]
5 سال پيش [ 7021 بازدید ]
3 سال پيش [ 5988 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 342 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 416 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 402 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 331 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 333 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 426 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 339 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 323 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 407 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 267 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 299 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 289 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 258 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 305 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 302 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 262 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 261 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 274 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 262 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 145 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 306 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 68 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1265 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1175 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 939 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1223 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 759 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1638 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1101 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 2579 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 249 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 699 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 471 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 217 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 669 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1166 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1899 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 790 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 956 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 74 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید