پنجشنبه, ۹ بهمن ۱۴۰۴ /
31840
۰۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۲
1361 بازدید
۰

دکتر شهرام حسین نژاد دانشور مسئول پهنه غرب و شمال غرب حزب همت: شرکت پرشور مردم در انتخابات،قدرت چانه زنی نظام را در عرصه های بین المللی بالا می برد

مسئول پهنه غرب و شمال غرب حزب همدلی مردم تحول خواه (همت) اظهار داشت: انتخابات فرصتی طلایی است که حرف‌های جدی‌تر زده شود و گامی موثر در جهت آینده کشور برداشته شود. دکتر شهرام دانشور با بیان این مطلب که انتخابات مجلس را در اسفند ماه سال جاری پیش رو داریم ابراز داشت: هر رأی […]



مسئول پهنه غرب و شمال غرب حزب همدلی مردم تحول خواه (همت) اظهار داشت: انتخابات فرصتی طلایی است که حرف‌های جدی‌تر زده شود و گامی موثر در جهت آینده کشور برداشته شود.
دکتر شهرام دانشور با بیان این مطلب که انتخابات مجلس را در اسفند ماه سال جاری پیش رو داریم ابراز داشت: هر رأی مردم می‌تواند در پایداری و مقاومت نظام مقدس جمهوری اسلامی در برابر توطئه‌های استکبار جهانی ،آمریکا و هم پیمانانش ،نقش تعیین‌کننده‌ای را ایفا نموده و قدرت چانه‌زنی نظام را در عرصه‌های بین‌المللی افزایش دهد.
رییس شورای سیاستگذاری حزب همت در غرب و شمال غرب حزب همت ادامه داد:مردم باید در صحنه حضور یابند چرا که هر گونه کوتاهی در انتخابات به ضرر میهن عزیزمان و جامعه تمام می‌شود.
دانشور خاطر نشان کرد:در شرایط کنونی کشور باید آگاهانه رای داد و در این دوره، باید ضمن در نظر گرفتن شایسته سالاری افرادی باید وارد مجلس شوند که اهل نزاع و درگیری نباشند و روحیه همکاری و تعامل داشته باشند، و اهل مچ‌گیری و مقصریابی نباشند، و روحیه خدمت به مردم را داشته باشند.
مشاور مجمع نمایندگان آ.ش در ادامه اظهار داشت : این انتخابات بهترین فرصت است که حرف‌های جدی‌تر زده شود و در جهت حل مشکلات اساسی کشور گامهای موثری برداشته شود ،لذا باید برنامه ریزی کرد که مشارکت سیاسی در انتخابات بالا رود.شرکت در انتخابات و مشارکت سیاسی در آن، نوعی ادای وظیفه و مسئولیت پذیری فردی و اجتماعی است که افزون بر مسائل سیاسی در حوزه های مختلف به ویژه اقتصاد تاثیرگذار است. لذا نباید موضوعاتی از قبیل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را به صورت منفک از هم دید، چرا که با دیدی عمیق به موضوع و در نگرشی نظام مند آنها بر هم تاثیر می گذارند و از هم تاثیر می پذیرند.
از مهمترین بحث های تاثیر گذار در انتخابات ،فعالیت مستمر احزاب در راه دستیابی به مشارکت است. در واقع با ورود به احزاب می توان در زمینه سیاسی پرورش پیدا کرده و به موازات این پرورش کارهای بزرگی انجام داد.
و از فواید دیگر عملکرد احزاب آن است که در نظام حزبی از حضور نامزدهای انتخاباتی کاسته میشود و‌ این اقدام موجب کاهش هزینه های ناشی از تعدد کاندیدا های انتخاباتی و افزایش قدرت تشخیص مردم می گردد.احزاب بر خلاف افراد در کنار ارائه برنامه دقیق افراد معتمد خود را جهت احراز مسئولیت های مختلف در معرض انتخاب مردم قرار می دهند و مردم میتوانند با شناختی که از طریق احزاب از کاندیداها پیدا میکنند آگاهانه تصمیم بگیرند و در این راستا حزب همت تمام تلاش خود را بکار خواهد بست تا بتواند گامی موثر در کشور بردارد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 31840 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60184 بازدید ]
8 سال پيش [ 35375 بازدید ]
9 سال پيش [ 20681 بازدید ]
6 سال پيش [ 20305 بازدید ]
5 سال پيش [ 13979 بازدید ]
8 سال پيش [ 13696 بازدید ]
9 سال پيش [ 12604 بازدید ]
6 سال پيش [ 10840 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9717 بازدید ]
6 سال پيش [ 9260 بازدید ]
4 سال پيش [ 9040 بازدید ]
4 سال پيش [ 8577 بازدید ]
5 سال پيش [ 7893 بازدید ]
7 سال پيش [ 7889 بازدید ]
4 سال پيش [ 7778 بازدید ]
3 سال پيش [ 7771 بازدید ]
4 سال پيش [ 7531 بازدید ]
5 سال پيش [ 7504 بازدید ]
3 سال پيش [ 6907 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1073 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1335 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1379 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1103 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1095 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1382 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1074 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1069 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1364 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 931 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 991 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1058 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 922 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 963 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 966 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 900 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 854 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 903 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 850 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 436 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 80 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 617 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 102 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 82 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 2624 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 2196 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1694 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1212 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 2302 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 803 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 719 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1592 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1027 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 158 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 638 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 581 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 203 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1236 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1045 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 848 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید