سه شنبه, ۴ آذر ۱۴۰۴ /
6517
۲۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۹:۱۲
450 بازدید
۰

جزئیات واریز سود سهام عدالت ۳۲ میلیون ایرانی در هفته آینده

[ad_1] تبریز ما: از میان ۴۹ میلیون و ۲۰۰ هزار نفری که مشمول دریافت سود سهام عدالت هستند ،۳۲ میلیون نفر شماره شبای خود را اعلام کرده و سود سهام خود را طی هفته آینده دریافت می کنند و ۱۷ میلیون نفر هنوز برای اعلام شماره شبای خود اقدام نکرده اند. به گزارش تبریز ما، […]



[ad_1]


جزئیات واریز سود سهام عدالت ۳۲ میلیون ایرانی در هفته آینده

تبریز ما: از میان ۴۹ میلیون و ۲۰۰ هزار نفری که مشمول دریافت سود سهام عدالت هستند ،۳۲ میلیون نفر شماره شبای خود را اعلام کرده و سود سهام خود را طی هفته آینده دریافت می کنند و ۱۷ میلیون نفر هنوز برای اعلام شماره شبای خود اقدام نکرده اند.

به گزارش تبریز ما، با نزدیک شدن روزهای آخر شهریور به “الوعده وفای ” دولت نزدیک می شویم و بزرگترینش که ۳۰ میلیون ایرانی منتظر آن هستند واریز سود سهام عدالت است که باید طی روزهای اخیر به حساب مشمولان واریز شود.

از اسفند سال گذشته که برای مشمولان صورت حساب تولید شد تا امروز حدود هفت ماه می گذرد تا مشمولان سهام عدالت بر اساس شماره شبای خود سود ۶۵ تا ۱۳۰ هزار تومان واریز سود خواهند داشت که این مبلغ ظاهرا در فروردین ماه سال آینده تکرار خواهد شد.

بر اساس اصلاعات سازمان خصوصی ۴۹ میلیون نفر مشمول سود سهام عدالت هستند که در این میان دو میلیون نفر متوفی هستند که وارثین آنها با پشت سر گذاشتن مراحل اداری می توانند سود سهام عدالت فرد فوت شده را دریافت کنند.

 سید جعفر سبحانی در برنامه «روی خط بازار» با اشاره به ثبت افزون بر ۳۲ میلیون شماره شبا حساب بانکی در سامانه سهام عدالت، از مشمولان سهام عدالت که تاکنون موفق به ثبت کد شبای خود در سامانه مزبور نشده اند، خواست هرچه سریعتر اقدام کنند.

وی در ادامه با اعلام اینکه طرح ساماندهی سهام عدالت از جمله طرح های بزرگ ملی در دولت یازدهم بود، اظهار داشت: هفدهم اسفند ماه سال گذشته طرح ساماندهی یا سامانه سهام عدالت در کشور رونمایی و برای تمامی مشمولان صورت حساب تولید شد.

مشاور رئیس کل سازمان خصوصی سازی گفت: امکان مراجعه به سامانه و دریافت صورت حساب برای مشمولان سهام عدالت از همان روز در کشور فراهم شده است.

وی همچنین تعداد جمعیت مشمول سهام عدالت در ایران را ۴۹ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر اعلام کرد و افزود: نزدیک به دو میلیون نفر افراد متوفی هستند.

سبحانی با بیان اینکه در حال حاضر باکسر افراد متوفی ۴۷ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر مشمول سهام عدالت هستند، اظهار داشت: از هفدهم اسفند ماه سال گذشته تاکنون جمعیتی بالای ۳۷ میلیون و ۵۰۰ نفر از مشمولان برای دریافت صورت حساب خود به سامانه سهام عدالت مراجعه کرده اند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با علام اینکه مرحله دوم طرح ساماندهی سهام عدالت از سی ام فروردین سال جاری آغاز شده است، گفت: از آنجائیکه سود عملکرد سال ۹۵ شرکت های سرمایه پذیر باید به حساب مشمولان واریز شود از تمامی مشمولان سهام عدالت خواسته شد شماره شبا خود را در سامانه سهام عدالت ثبت کنند.

مشاور رئیس کل سازمان خصوصی سازی افزود: از سی ام فروردین ماه سال جاری تا کنون بیش از ۳۲ میلیون نفر از مشمولان شماره شبا خود را در سامانه مزبور ثبت کرده اند.

وی در مصاحبه با رادیو اقتصاد تاکید کرد: تمامی مشمولان در هر گروه سنی باید یک شماره شبای حساب بانکی در سامانه سهام عدالت ثبت کنند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 6517 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59702 بازدید ]
8 سال پيش [ 34889 بازدید ]
8 سال پيش [ 20188 بازدید ]
6 سال پيش [ 19773 بازدید ]
5 سال پيش [ 13493 بازدید ]
8 سال پيش [ 13223 بازدید ]
8 سال پيش [ 12110 بازدید ]
6 سال پيش [ 10388 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9236 بازدید ]
6 سال پيش [ 8843 بازدید ]
4 سال پيش [ 8580 بازدید ]
4 سال پيش [ 8120 بازدید ]
5 سال پيش [ 7480 بازدید ]
7 سال پيش [ 7439 بازدید ]
3 سال پيش [ 7313 بازدید ]
4 سال پيش [ 7131 بازدید ]
4 سال پيش [ 7104 بازدید ]
5 سال پيش [ 7080 بازدید ]
3 سال پيش [ 6145 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 445 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 558 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 545 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 445 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 446 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 559 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 429 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 416 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 549 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 374 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 402 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 392 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 344 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 400 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 394 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 361 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 362 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 339 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 176 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 500 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 472 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 585 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 368 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 459 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 493 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 450 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 434 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 549 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 500 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 353 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 828 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 388 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 644 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 157 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید