جمعه, ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ /
8599
۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۷:۵۰
355 بازدید
۰

استفاده از ظرفیت آرامستان‌ها در جذب گردشگر /گردشگرانی زیادی تمایل به زیارت قبور شهدا دارند

[ad_1] تبریز ما: مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری تبریز گفت: برخی کشورهای اروپایی و آسیایی از ظرفیت آرامستان‌ها در جذب گردشگر استفاده می‌کنند که برای تبریز ۲۰۱۸ از این ظرفیت بهره خواهیم برد. به گزارش تبریز ما، احد فلاحی با اشاره به وجود ۱۲ آرامستان محلی در تبریز اظهار داشت: در سال آتی برنامه ساماندهی این […]



[ad_1]


استفاده از ظرفیت آرامستان‌ها در جذب گردشگر /گردشگرانی زیادی تمایل به زیارت قبور شهدا دارند

تبریز ما: مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری تبریز گفت: برخی کشورهای اروپایی و آسیایی از ظرفیت آرامستان‌ها در جذب گردشگر استفاده می‌کنند که برای تبریز ۲۰۱۸ از این ظرفیت بهره خواهیم برد.

به گزارش تبریز ما، احد فلاحی با اشاره به وجود ۱۲ آرامستان محلی در تبریز اظهار داشت: در سال آتی برنامه ساماندهی این آرامستان‌ها را در برنامه کاری قرار داده‌ایم.

وی افزود: با توجه به فرارسیدن تبریز ۲۰۱۸ نباید از ظرفیت آرامستان‌ها در این رویداد غافل شد زیرا ما شهدای زیادی در تبریز داریم که در هشت آرامستان سطح شهر مدفون شده‌اند و مسلماً گردشگرانی زیادی تمایل به زیارت قبور آنها خواهد داشت.

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری تبریز با بیان اینکه در برخی کشورهای اروپایی و آسیایی آرامستان‌ها محلی برای کسب درآمد گردشگری است، ادامه داد: برای نمونه در کشور فرانسه مقبره چندین مشاهیر وجود دارد که محلی برای گردشگری شده است.

وی بیان داشت:برخی از قبور شهدا در حال تخریب بوده که برنامه پیشنهادی جهت بازسازی آنها به شهرداری تبریز داده شده که جزو برنامه‌های عمرانی سال آینده در نظر گرفته‌ایم.

فلاحی با تاکید به اینکه هزینه آرامستان‌ها به صورت خودگردان بوده و بودجه از شهرداری برای آرامستان تخصیص داده نمی‌شود، گفت: برای بازسازی برخی از آرامستان‌ها از شهرداری خواستیم دستورات لازم برای لحاظ بودجه به آرامستان‌ها را لحاظ کنند.

وی با اشاره به اینکه طبق طرح مصوب شده جامع در شورای عالی شهرسازی یک آرامستان در شمال شهر در ۵۰۰ هکتار ساخته می‌شود، گفت: این آرامستان قابلیت افزایش تا هزار هکتار را نیز خواهد داشت و هیچ برنامه‌ای برای افزایش آرامگاه محلی نخواهیم داشت.

مدیرعامل سازمان آرامستان‌ها ادامه داد: طبق سیاست پیش گرفته سعی بر متمرکز کردن آرامستان‌ها را داشته و طبق این سیاست و دستور شهرداری و شورای شهر از هرگونه افزایش آرامستان خودداری خواهد شد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 8599 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58040 بازدید ]
7 سال پيش [ 33267 بازدید ]
8 سال پيش [ 18645 بازدید ]
5 سال پيش [ 18234 بازدید ]
5 سال پيش [ 11979 بازدید ]
7 سال پيش [ 11681 بازدید ]
8 سال پيش [ 10580 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8828 بازدید ]
7 سال پيش [ 7758 بازدید ]
5 سال پيش [ 7305 بازدید ]
3 سال پيش [ 7168 بازدید ]
3 سال پيش [ 6659 بازدید ]
4 سال پيش [ 5992 بازدید ]
6 سال پيش [ 5937 بازدید ]
2 سال پيش [ 5918 بازدید ]
4 سال پيش [ 5717 بازدید ]
4 سال پيش [ 5685 بازدید ]
4 سال پيش [ 5623 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 36 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 25 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 395 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 304 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 275 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 419 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 319 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 520 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 288 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 313 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 336 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 298 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 683 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 534 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 707 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 280 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 488 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 36 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید