یکشنبه, ۷ دی ۱۴۰۴ /
7122
۱۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۶
541 بازدید
۰

از مراجع قانونی پیگیری های لازم را انجام می دهیم/ باید صلاحیت فردی رانندگان اینترنتی توسط ادارات ذیربط تایید شود

[ad_1] تبریز ما: سازمان تاکسیرانی تبریز در خصوص اظهارات و توضیحات منتسب به گردانندگان یک شرکت تاکسی اینترنتی پاسخ گفت. به گزارش تبریز ما، دوابیه تاکسیرانی تبریز بدین شرح است: سازمان تاکسیرانی تبریز با در نظر گرفتن وظیفه ذاتی خود که همانا مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی در کلانشهر تبریز است در صورت مشاهده مسافربر […]



[ad_1]


از مراجع قانونی پیگیری های لازم را انجام می دهیم/ باید صلاحیت فردی رانندگان اینترنتی توسط ادارات ذیربط تایید شود

تبریز ما: سازمان تاکسیرانی تبریز در خصوص اظهارات و توضیحات منتسب به گردانندگان یک شرکت تاکسی اینترنتی پاسخ گفت.

به گزارش تبریز ما، دوابیه تاکسیرانی تبریز بدین شرح است:
سازمان تاکسیرانی تبریز با در نظر گرفتن وظیفه ذاتی خود که همانا مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی در کلانشهر تبریز است در صورت مشاهده مسافربر های فاقد پروانه تاکسیرانی( تحت هر عنوان ) قاطعانه و قانونی اقدام لازم را انجام داده و از طریق مراجع قانونی پیگیری های لازم را درخصوص شرکتهای غیرمجاز انجام خواهد داد .
 مدیرعامل سازمان تاکسیرانی تبریز در خصوص عدم صدور مجوز تاکسی های اینترنتی که با واکنش و جوابیه یکی از این شرکت ها همراه شد جوابیه ای را  صادر کرد.

متن جوابیه بدین شرح است:

باسلام

پیرو مصاحبه ۹۶/۷/۱۲مدیرعامل محترم سازمان تاکسیرانی شهرداری تبریز با تیتر(نوسازی ۳۵۰۰ دستگاه تاکسی فرسوده تبریز/ تاکسی‌های اینترنتی مجوز رسمی فعالیت ندارند ) و درج توضیحات یکی از شرکتهای تاکسی اینترنتی، موارد ذیل جهت تنویرافکار عمومی به حضورارائه میگردد.

۱- بررسی های کارشناسی برای اقدام به کاری به معنی مقاومت و به تاخیر انداختن ورود تکنولوژی وبروکراسی های غیر ضروری اداری نیست بلکه به اعتقاد سازمان دقت نباید فدای سرعت شده و بررسی دقیق تمامی تبعات موضوع و استفاده از تجربیات مثبت و منفی سایرشهرها ضروریست. در خصوص تاکسی اینترنتی نیز با توجه به حساسیت موضوع که وسایط حمل و نقل عمومی با جان و مال مردم سروکار دارند لزوم بررسی های چند باره ضروری به نظر میرسد.

۲- باتوجه به اینکه تاکسیرانان از زحمتکش ترین اقشار جامعه هستند و بسیاری از آنها نیز ماهانه علاوه بر اجاره مسکن و هزینه های تعمیر و نگهداری خودرو و معاش زندگی و سایر اقساط ، ۵۷۰ الی ۷۴۰ هزارتومان قسط تبدیل به احسن تاکسی فرسوده نیز پرداخت میکنند ، صدور مجوز تاکسی اینترنتی با استفاده از خودروهای شخصی معقول به نظر نرسیده و صرفه و صلاح تاکسیرانان نیز در این زمینه باید لحاظ گردد لذا درصورت صدور مجوزتاکسی اینترنتی استفاده از تاکسی در این شرکتها ضروری به نظر میرسد.

۳- برابر متن صریح ماده ۹ قانون توسعه حمل ونقل و مدیریت مصرف سوخت و ماده ۳۲ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی ، شهرداری متولی ساماندهی کلیه امور حمل ونقل بوده که آژانس های عمومی بار و مسافرنیز جزئی از آن هستند لذا کلیه آژانس های حمل ونقل عمومی بار و مسافر موظفند علاوه براخذ پروانه کسب از اتحادیه مربوطه که صرفآ برای دفترکارخود میباشد،نسبت به اخذ پروانه بهره برداری برای فعالیت (بطور حقوقی) و پروانه فعالیت برای وسیله نقلیه و پروانه اشتغال برای راننده مربوطه از شهرداری میباشند.

۴- باتوجه به موارد ذکر شده حال سئوال اینجاست که درصورت صحت ارائه روزانه ۷۰۰۰ سرویس که در توضیح تاکسی اینترنتی پا سخ دهنده قید گردیده ، آیا این ۷۰۰۰ سرویس حق رانندگان تاکسی نیست که دارای کارت شهری معتبر بوده و صلاحیت آنها برای جابجایی مسافر توسط مراجع ذیصلاح تایید گردیده است؟ آیا رانندگانی که این سرویس ها را از طریق تاکسی اینترنتی ارائه میدهند ، پروانه اشتغال دارند وآیا صلاحیت فردی آنها توسط ادارات ذیربط تایید گردیده است؟ آیا برای خودرو آنها پروانه فعالیت صادر گردیده و آیا این حق شهروندان نیست که در قبال پرداخت کرایه از تاکسی های قانونی دارای پروانه فعالیت با رانندگانی دارای پروانه اشتغال که صلاحیت آنها بررسی وتایید گردیده استفاده کنند؟

۶- سازمان تاکسیرانی تبریز با در نظر گرفتن وظیفه ذاتی خود که همانا مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی در کلانشهر تبریز است در صورت مشاهده مسافربر های فاقد پروانه تاکسیرانی( تحت هر عنوان ) قاطعانه و قانونی اقدام لازم را انجام داده و از طریق مراجع قانونی پیگیری های لازم را درخصوص شرکتهای غیرمجاز انجام خواهد داد .

۵- درپایان مجددآ تاکید میگردد که تاکنون توسط سازمان تاکسیرانی شهرداری تبریز هیچگونه مجوزی جهت راه اندازی تاکسی اینترنتی برای فعالیت در حمل ونقل عمومی درون شهری صادر نگردیده ولی درخواستهایی وصول شده که با رعایت صرفه و صلاح تاکسیرانان در آینده ای نزدیک اقدام خواهد شد. 

روابط عمومی سازمان تاکسیرانی تبریز

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7122 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60065 بازدید ]
8 سال پيش [ 35261 بازدید ]
8 سال پيش [ 20573 بازدید ]
6 سال پيش [ 20171 بازدید ]
5 سال پيش [ 13860 بازدید ]
8 سال پيش [ 13576 بازدید ]
8 سال پيش [ 12476 بازدید ]
6 سال پيش [ 10711 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9587 بازدید ]
6 سال پيش [ 9157 بازدید ]
4 سال پيش [ 8943 بازدید ]
4 سال پيش [ 8450 بازدید ]
5 سال پيش [ 7803 بازدید ]
7 سال پيش [ 7775 بازدید ]
3 سال پيش [ 7660 بازدید ]
4 سال پيش [ 7614 بازدید ]
4 سال پيش [ 7410 بازدید ]
5 سال پيش [ 7402 بازدید ]
3 سال پيش [ 6703 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 912 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1111 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1173 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 930 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 938 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1174 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 916 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 889 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1162 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 799 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 833 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 910 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 775 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 823 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 823 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 758 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 736 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 750 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 737 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 385 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 506 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 668 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 25 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 413 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 590 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 663 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 743 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 488 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 663 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 438 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 511 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 250 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 480 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 576 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید