چهارشنبه, ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ /
32764
۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۶
1297 بازدید
۰

دکتر شهرام حسین نژاد دانشور مسئول پهنه غرب و شمال غرب حزب همت: انتخابات سالم و آزاد، گامی بزرگ برای مردم سالاری دینی

انتخابات به عنوان یکی از ابزارها و راه‌های مشارکت مردم در سرنوشت خود و با شرکت گروههای مختلف سیاسی برگزار می شود. انتخابات به عنوان نماد به شفافیت و راستی در انتخاب مدیران و مسئولان کشور است که از بدو استقلال نظام جمهوری اسلامی ایران از سوی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران انقلاب امام راحل […]



انتخابات به عنوان یکی از ابزارها و راه‌های مشارکت مردم در سرنوشت خود و با شرکت گروههای مختلف سیاسی برگزار می شود.
انتخابات به عنوان نماد به شفافیت و راستی در انتخاب مدیران و مسئولان کشور است که از بدو استقلال نظام جمهوری اسلامی ایران از سوی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران انقلاب امام راحل مورد تاکید بود.
امام راحل بلافاصله پس از پیروزی انقلاب کار انتخاب نوع حکومت را به مردم سپرد و با رای مردم پایه های اساسی نظام را بنیان نهاد و با رای قاطع مردم ایران نظام جمهوری اسلامی انتخاب شد.
به دستور امام راحل بلافاصله نهادهای مختلف همچون مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری و… با رای مردم انتخاب و نظام تازه تاسیس پایه های حکومتی خود را با رای مستقیم مردم بنا نهاد و حقیقتاً هم نظام جمهوری اسلامی با قیام مردمی به پیروزی رسید و بر پایه رای مردم بوده و هست.
یکی از مولفه های اساسی برای نشان دادن مشروعیت و مقبولیت هر نظام و اندیشه ای، حضور مردم در پای صندوق ها و مشارکت در سرنوشت کشورشان برای انتخاب رئیس جمهور، نمایندگان مجلس و دیگر مسئولان می باشد.
کشور ایران که از گذشته های بسیار دور نوع حکومت آن همیشه سلطنت و شاهنشاهی بود و انتخاباتی هم که از اواخر دولت قاجار با تصویب مجلس و بعدها در زمان رضاخان و سپس پسرش محمدرضا شاه پهلوی برگزار می شد همگی به صورت کاملاً فرمایشی و به نوعی می‌توان گفت انتصابی بود و هواداران و حامیان رژیم اکثریت انتخاب می‌شدند و رئیس هیئت دولت به عنوان نخست وزیر نیز از سوی شاه انتصاب می شد که عملاً تحت حمایت و زیر نظر شخص شاه بود و مقام نخست وزیری جنبه عروسک خیمه‌شب‌بازی داشت.
الحمدالله با پیروزی انقلاب شکوهمند به ایران اسلامی با جانفشانی فرزندان غیور، حکومت الله در کشور با رهبری حضرت امام(ره) استقرار گردید و با درایت ایشان کشتی انقلاب به سلامت از تمامی طوفان ها گذشت و هدایت کشور به نایب بر حق ایشان یعنی حضرت امام خامنه‌ای رسید و الحمدالله با رهبری حکیمانه معظم‌له کشور در اوج اقتدار و شکوه قرار دارد و چهل و یکمین سالگرد انقلاب را نیز به صورت چشمگیر جشن می‌گیریم.
انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری به عنوان دو انتخابات مهم مورد توجه بوده و از اهمیت خاصی برخوردار است.
بعد از برگزاری موفقیت آمیز انتخابات متعدد در ایران اسلامی، امسال نیز در آستانه برگزاری یک انتخابات موفق دیگر هم هستیم که انشالله مردم همیشه در صحنه با شرکت گسترده خود بار دیگر حماسه‌ای دیگر را خلق خواهند کرد.
انتخابات مجلس شورای اسلامی به عنوان یک امتحان بزرگ برگزار خواهد شد یک انتخابات سالم و آزاد با شرکت گسترده مردم رقم خواهد خورد به نمایندگان منتخب مجلس شورای اسلامی در جهت آسایش مردم انتخاب خواهند شد،
امید است، مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی مثل همیشه با شرکت گسترده خود و انتخاب افراد اصلح حماسه سیاسی را رقم زده و مشتی بر علیه یاوه گویان و دشمنان ایران عزیزمان باشند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32764 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60548 بازدید ]
8 سال پيش [ 35776 بازدید ]
9 سال پيش [ 21016 بازدید ]
6 سال پيش [ 20626 بازدید ]
6 سال پيش [ 14330 بازدید ]
8 سال پيش [ 14054 بازدید ]
9 سال پيش [ 12952 بازدید ]
6 سال پيش [ 11181 بازدید ]
8 سال پيش [ 10105 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9580 بازدید ]
5 سال پيش [ 9340 بازدید ]
5 سال پيش [ 8938 بازدید ]
6 سال پيش [ 8215 بازدید ]
7 سال پيش [ 8211 بازدید ]
5 سال پيش [ 8189 بازدید ]
3 سال پيش [ 8103 بازدید ]
5 سال پيش [ 7855 بازدید ]
5 سال پيش [ 7811 بازدید ]
4 سال پيش [ 7462 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 51 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1547 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1954 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1981 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1582 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1513 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1955 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1540 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1568 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1927 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1368 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1432 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1509 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1310 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1403 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1419 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1291 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1225 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1259 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1213 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 284 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 692 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 660 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 629 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1253 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1596 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 968 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 3435 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1250 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1151 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 645 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 171 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 642 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 770 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 116 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 894 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 220 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 695 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1126 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 649 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید