شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۵ /
32268
۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۶
1180 بازدید
۰

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی: پنج نفر از نمایندگان کنونی آذربایجان شرقی نام نویسی نکردند

به گزارش تبریزما ، علیار راستگو در این نشست خبر داد : بررسی صلاحیت داوطلبان نمایندگی مجلس از روز گذشته در هیات های اجرایی فرمانداری های استان شروع شده و فرایند استعلام از مراجع چهارگانه درحال انجام است. وی افزود : فرایند نام نویسی از داوطلبان نمایندگی مجلس در آذربایجان شرقی در برنامه زمان بندی […]



به گزارش تبریزما ، علیار راستگو در این نشست خبر داد : بررسی صلاحیت داوطلبان نمایندگی مجلس از روز گذشته در هیات های اجرایی فرمانداری های استان شروع شده و فرایند استعلام از مراجع چهارگانه درحال انجام است.

وی افزود : فرایند نام نویسی از داوطلبان نمایندگی مجلس در آذربایجان شرقی در برنامه زمان بندی خود و بدون هیج گونه مشکلی انجام شد و در مجموع ۷۹۴ نفر از این استان داوطلب نمایندگی مجلس شدند.

وی گفت :  از این تعداد ۸۳ نفر زن و بقیه مرد هستند.

به گفته وی حوزه انتخابیه تبریز ،‌ اسکو و آذرشهر با ۳۳۶ نفر، مرند و جلقا با ۷۱ نفر ،‌ مراغه و عجب شیر با ۵۸ نفر ،‌میانه با ۴۹ نفر و اهر و هریس با ۴۷ نفربه ترتیب بیشترین و حوزه انتخابیه بناب با ۱۴ نفر کمترین ثبت نام کننده را داشتند.

رییس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی اعلام کرد: فرایندهای اجرایی انتخابات یازدهمین دوره مجلس در استان با تعامل و هماهنگی با هیات های نظارت به خوبی پیش می رود و افزایش نام تویسی داوطلبان نسبت به دوره قبل از حضور پر شور مردم دراین انتخابات را نوید می دهد.

وی گفت : تحلیل آماری عدد ۷۹۴ نشان می دهد که برای هر کرسی این استان در مجلس ۴۱ نفر و در حوزه انتخابیه تبریز برای هرکرسی ۵۶ نفر نام نویسی کردند.

رییس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی ادامه داد : از نظر سنی ، رده سنی ۳۶ الی ۴۰ بیشترین داوطلب و گروه سنی ۷۱ الی ۷۵ با دو نفر کمترین داوطلب را دارد.

به گفته راستگو ، از میان ۷۹۴ داوطلب ‌۶۳۵ نفر دارای تحصیلات فوق لیسانس ، ۹۸ نفر دکترا و ۲۰ نفر حوزوی هستند.

وی اضافه کرد : ۱۶۸ نفر از ثبت نام کنندگان استان برای نمایندگی مجلس ایثارگر و ۳۲ نفر داری سابقه نمایندگی مجلس هستند.

راستگو این را هم یاد آوری کرد که ۱۷۲ نفر از ثبت نام کنندگان در دوره های قبلی هم داوطلب نمایندگی مجلس شده بودند.

رییس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی تاکید کرد کاندیداهای تعیین صلاحیت شده به جز ایام قانونی که از ۲۴ بهمن ماه تا هشت صبح اول اسفند ۹۸ است حق هیچ گونه تبلیغات زود هنگام ندارند و با هرگونه فعالیت پیش تبلیغاتی آنان مطابق قانون جدید انتخابات برخورد خواهد شد.

وی گفت : تجمع های غیر متعارف ماننند سد معبر ، راه اندازی کارناوال های تبلیغاتی ، تخریب رقیب و استفاده از بلند گوی سیار خلاف است و تصریح کرد که  اندازه تصاویر نامزدها نباید از ده در ۱۵ و ابعاد بقیه آقلام تبلیغاتی آن ها  ۵۰ در ۷۰ بزرگتر باشد.

رییس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی با اشاره به شرایط حساس بین المللی و داخلی ضرورت مشارکت گسترده مردم در انتخابات دوم اسفند را مورد تاکید قرار داد و گفت :  استان از هر نظر آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات سالم و رقابتی را دارند.

وی اضافه کرد : بیش از ۵۰ هزار نیرو و عوامل اجرایی و ستادی و نیز انتظامی در برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس در استان آذربایجان همکاری دارند.

پنج نفر از نمایندگان کنونی آذربایجان شرقی نام نویسی نکردند

پنج نفر از نمایندگان کنونی آذربایجان شرقی نام نویسی نکردند

پنج نفر از نمایندگان کنونی آذربایجان شرقی نام نویسی نکردند

پنج نفر از نمایندگان کنونی آذربایجان شرقی نام نویسی نکردند

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32268 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60563 بازدید ]
9 سال پيش [ 35804 بازدید ]
9 سال پيش [ 21036 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14349 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12988 بازدید ]
6 سال پيش [ 11199 بازدید ]
8 سال پيش [ 10122 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9605 بازدید ]
5 سال پيش [ 9364 بازدید ]
5 سال پيش [ 8977 بازدید ]
6 سال پيش [ 8241 بازدید ]
7 سال پيش [ 8231 بازدید ]
5 سال پيش [ 8230 بازدید ]
3 سال پيش [ 8133 بازدید ]
5 سال پيش [ 7880 بازدید ]
5 سال پيش [ 7826 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 90 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1588 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2020 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1614 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1537 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1986 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1568 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1613 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1959 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1331 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1432 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 456 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 482 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 545 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 177 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 600 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 436 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 442 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 473 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 411 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 776 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 739 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 198 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 176 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 784 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 605 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 914 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 735 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 730 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 455 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید