جمعه, ۱۹ تیر ۱۴۰۵ /
66252
۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۶
1431 بازدید
۰

هیچ وقت از تراکتور بازی بزدلانه نخواهید دید

سرمربی تراکتور در نشست خبری پیش از دیدار مقابل ذوب آهن؛ دراگان اسکوچیچ گفت: تیم من نشان داده لایق حمایت است و هواداران به حضور پرشورشان ادامه دهند. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، دراگان اسکوچیچ در نشست خبری پیش از دیدار با ذوب آهن اصفهان، اظهار داشت: خوشحالم که پس از […]



سرمربی تراکتور در نشست خبری پیش از دیدار مقابل ذوب آهن؛

هیچ وقت از تراکتور بازی بزدلانه نخواهید دید
هیچ وقت از تراکتور بازی بزدلانه نخواهید دید

دراگان اسکوچیچ گفت: تیم من نشان داده لایق حمایت است و هواداران به حضور پرشورشان ادامه دهند.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، دراگان اسکوچیچ در نشست خبری پیش از دیدار با ذوب آهن اصفهان، اظهار داشت: خوشحالم که پس از بازی‌های تیم ملی به مسابقات بازگشتیم. دیدار بسیار حساسی با ذوب‌آهن داریم. حریف بسیار قابل احترام و سرسختی است. ذوب آهن نشان داده که خط دفاعی مستحکمی دارد و قطعاً بازی محکمی مقابل ما انجام خواهد داد.

وی ادامه داد: تیم ما کاملاً آماده بود و کاش وقفه‌ای در برگزاری مسابقات ایجاد نمی‌شد. اما چاره‌ای وجود ندارد. بازیکنان ملی پوش ۷۲ ساعت قبل از بازی به اردوی تیم اضافه می‌شوند که موضوعِ نگران کننده‌ای است. به هر حال شرایط برای تمامی تیم‌ها یکسان است.

سرمربی تراکتور با بیان اینکه هواداران به حضور پرشورشان ادامه دهند، گفت: تیم من نشان داده لایق حمایت بوده و نیازمند حمایت و دلگرمی است. هر مسابقه شرایط خاص خودش را دارد و می‌توان گفت فوتبال حافظه ندارد.

وی در خصوص جریمه تراکتور به دلیل حضور بیش از ظرفیت تماشاگرانش در دیدار با پرسپولیس، بیان کرد: اطلاعی از این موضوع نداشتم. هر چقدر تعداد تماشاگر زیاد باشد، انرژی بیشتری به تیم تزریق می‌شود و ارتقای کیفیت مسابقه را هم به دنبال دارد.

اسکوچیچ در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به دنبال برد اقتصادی هستید یا چشم به گل‌های بیشتر دارید؟ خاطرنشان کرد: هیچ وقت از تراکتور بازی محافظه کارانه و بزدلانه نخواهید دید.

وی در خصوص زمان کم بازیکنان ملی پوش برای ریکاوری و احتمال استفاده از بازیکنان نیمکت نشین به جای آنان، بیان کرد: بازیکنان نیمکت نشین همواره مورد اعتماد من هستند و روی آنان حساب می‌کنم. ۷۲ ساعت برای ریکاوری بازیکنان ملی‌پوش زمان اندکی است. ما برنامه‌ای برای ریکاوری آنان تدارک دیده‌ایم. این هم واقعیت است که اگر بازی کنند، فرصت اندکی برای ریکاوری خواهند داشت.

سرمربی تراکتور در پاسخ به سوال خبرنگار تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) مبنی بر اینکه تراکتور همواره بعد از مسابقات ملی دچار اُفت می‌شود، ابراز کرد: همان طور که گفتم از دست رفتن ریتم بازی‌ها اتفاق مثبتی نیست. همه تیم‌ها این شرایط را داشتند و در اروپا نیز این مشکلات وجود دارد. سعی کردیم این مشکل را با برنامه‌ریزی برطرف کنیم. ما در طول هفته بازی درون تیمی داشتیم تا فشار روی بازیکنان حفظ شود و از شرایط مسابقه دور نشویم.

وی در خصوص عملکرد تیم ملی، گفت: من صرفاً برای تیم ملی آرزوی موفقیت دارم.

اسکوچیچ در خصوص میزان مصدومیت سجاد آشوری، توضیح داد: پیش بینی من این است که روند درمان آشوری تا دو هفته ادامه داشته باشد. او در اردوی پیش فصل شرایط بسیار خوبی داشت و می‌تواند به تیم کمک کند.

سرمربی تراکتور در خصوص وضعیت محمد قنبری نیز بیان داشت: قنبری از مصدومیت طولانی مدت بازگشته و تمریناتش را با تیم شروع کرده است. با گذشت زمان می‌توان تصمیم بهتری در خصوص او گرفت که آیا می‌تواند به ما کمک کند یا نه.

وی در رابطه با کیفیت چمن ورزشگاه یادگار امام(ره)، اظهار داشت: شرایط استادیوم یادگار امام (ره) خوب بوده و مشکلی ندیدم. شرایط اگر رو به بهبود برود من را خوشحال می‌کند. اکنون شرایط این ورزشگاه مطلوب است.

 

  • خبرنگار: سجاد جمال زاده
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 66252 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60562 بازدید ]
9 سال پيش [ 35801 بازدید ]
9 سال پيش [ 21035 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14349 بازدید ]
9 سال پيش [ 14067 بازدید ]
9 سال پيش [ 12986 بازدید ]
6 سال پيش [ 11198 بازدید ]
8 سال پيش [ 10121 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9604 بازدید ]
5 سال پيش [ 9362 بازدید ]
5 سال پيش [ 8976 بازدید ]
6 سال پيش [ 8239 بازدید ]
7 سال پيش [ 8230 بازدید ]
5 سال پيش [ 8229 بازدید ]
3 سال پيش [ 8131 بازدید ]
5 سال پيش [ 7879 بازدید ]
5 سال پيش [ 7825 بازدید ]
4 سال پيش [ 7501 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 88 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1588 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1987 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2020 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1614 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1536 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1986 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1568 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1612 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1957 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1477 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1330 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1431 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1322 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1241 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 91 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 117 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 247 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 2011 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 198 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 166 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 145 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 190 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 165 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 114 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 114 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 146 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 237 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 168 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 71 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 267 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 154 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 240 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 143 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید