جمعه, ۱۷ مهر ۱۴۰۵ /
54115
۰۲ دی ۱۳۹۹ - ۰:۲۰
487 بازدید
۰

تمهیدات کرونایی باید زودتر اعمال می شد/تامین واکسن حیاتی است

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، بر ضرورت اهمیت تعیین محدودیت های کرونایی و تامین واکسن، تاکید کرد.



تمهیدات کرونایی باید زودتر اعمال می شد/تامین واکسن حیاتی است

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، بر ضرورت اهمیت تعیین محدودیت های کرونایی و تامین واکسن، تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا ظفرقندی، روز دوشنبه در نشست خبری به تشریح وضعیت حوزه سلامت کشور در دوران کرونا پرداخت.

وی با عنوان این مطلب که خوشحالم با تمهیداتی که انجام شد و کمکمردم، بیماری کرونا شیب نزولی گرفته است، گفت: این موضوع نشان می دهد اگر تصمیمات درست گرفته شود و مردم هم همکاری کنند، شرایط بهبود خواهد یافت.

ظفرقندی ادامه داد: خوب بود این تمهیدات به عنوان تصمیمات راهبردی از مدت ها قبل انجام می شد. یعنی اگر به این نتیجه می رسیدیم که تعداد مبتلایان در هر شهر و تعداد مرگ و میر در هر شهر نسبت به جمعیت برای اعمال محدودیت ها تعیین کننده باشد، در یک پروتکل برنامه ای دیده می شد و اگر اینگونه بود، در پیک های قبلی هم نتایج بهتری را به دست می آوردیم.

وی با بیان اینکه ایران جزو ۵ کشور بالا از نظر مرگ و میر کرونا در جهان بودیم، گفت: در حال حاضر وضعیت ما بهبود یافته است. بنابراین اگر از ابتدا پروتکل درستی وجود داشت، نتایج بهتری می گرفتیم.

ظفرقندی افزود: طبق آمار دیروز میزان مرگ در امریکا ۱۲۶۲ نفر، روسیه ۵۸۵ نفر، انگلیس ۵۳۴ نفر، ایتالیا ۵۳۳ نفر، مکزیک ۷۶۲، آلمان ۳۳۳ نفر و ترکیه ۲۴۱ نفر و هند ۳۴۲ نفر مرگ و میر داشته اند. بنابراین ایران دیگر جزو ۱۰ کشور اول هم از نظر میزان مرگ ها نیست.

وی در ادامه به موضوع تامین واکسن کرونا اشاره کرد و گفت: حرف ما این است که تامین واکسن برای مردم‌ یک اولویت حیاتی، قهری و قطعی است و باید در ابعاد وسیع و در بازه زمانی مشخص و محدود برای مردم فراهم شود. 

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، تاکید کرد: تامین ۵۰ میلیون دوز واکسن در طول ۸ ماه خیلی موثر نیست، بلکه این مقدار باید در عرض سه ماه تامین و تزریق شود. زیرا اگر فاصله بیافتد، زنجیره ویروسی قطع نمی شود.

ظفرقندی افزود: این واکسن که تزریق آن در دنیا شروع شده، به سرعت به میزان کافی و در مدت زمان مشخص برای مردم ایران با اولویت اقشار آسیب پذیر و کادر درمان تامین شود. البته طبیعی است که در این بخش همه امکانات کشور باید بسیج شود. فقط بخش دولتی نمی تواند در این حوزه اقدام کند، بلکه نهادها و بخش خصوصی باید در تهیه و توزیع واکسن ورود کنند و پیشنهاد سازمان هم در این زمینه کتبا به وزیر بهداشت منعکس شده و ما هم آمادگی سازماندهی آن را داریم مانند توزیع واکسن آنفلوانزا تا این اتفاق خوب برای مردم بیافتد.

وی ادامه داد: بسیاری از کشورها تلاش می کنند تا زودتر تمام مردم خودشان را واکسینه کنند و بعد گشایش اقتصادی و رفت و آمدی را اعلام کنند و طبیعتا به شرایط عادی باز می گردند.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، ضمن تبریک روز پرستار، گفت: تیم درمان باید با هم دیده شوند و رشد کنند. خوشحالیم در روز پرستار مطالبی برای حمایت از جامعه پرستاری مطرح شد. طبیعتا باید این ابعاد اقتصادی به صورت پایدار از سوی مجلس و دولت فراهم و دنبال شود.

۵۱۰۱۰۴۰

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 54115 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21148 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14449 بازدید ]
9 سال پيش [ 14137 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7898 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 6 روز پيش [ 43 بازدید ]
ادمین تبریز ما 15 روز پيش [ 69 بازدید ]
ادمین تبریز ما 22 روز پيش [ 61 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 55 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 57 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 63 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1694 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2110 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2183 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1755 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1562 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 445 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 592 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 298 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 924 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 607 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1093 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 531 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 518 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 496 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 458 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1197 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 591 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 461 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 927 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 869 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 94 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 540 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 739 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1429 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید