شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۵ /
50777
۰۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۸
463 بازدید
۰

عوامل مدیریت بحران آذربایجان‌شرقی آماده باش هستند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: همزمان با شروع فصل سرما و بارش‌های پاییزی تمامی عوامل این مجموعه در بخش‌ها و شهرستان‌های ۲۱ گانه استان به حالت آماده باش درآمده‌اند.


عوامل مدیریت بحران آذربایجان‌شرقی آماده باش هستند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: همزمان با شروع فصل سرما و بارش‌های پاییزی تمامی عوامل این مجموعه در بخش‌ها و شهرستان‌های ۲۱ گانه استان به حالت آماده باش درآمده‌اند.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایرنا، محمدباقر هنربر، افزود: با شروع فصل سرما، دستورالعمل آمادگی مقابله با مخاطرات طبیعی به خصوص در فصول پاییز و زمستان از سوی مدیریت بحران مرکز به تمامی استان ها و همین دستورالعمل عینا” به تمامی فرمانداری ها و شهرداری های مستقر در آذربایجان شرقی ارسال شده است تا آمادگی خود را برای مقابله با هر گونه مخاطرات احتمالی حفظ کنند.

وی به جلسه اخیر مدیریت بحران آذربایجان شرقی با حضور تمامی فرمانداران و اعضای مدیریت های بحران شهرستانی به صورت ویدئوکنفرانس اشاره و اضافه کرد: در این جلسه تمامی موارد برای مقابله با بارش های پاییزی و زمستانی مورد کنکاش قرار گرفت و بر آمادگی کامل نیروهای امدادی، راهداری، پلیس راه ها، جمعیت هلال احمر و اورژانس تاکید شد.

هنربر با بیان اینکه هشدارهای اداره کل هواشناسی استان نیز به طور کامل رصد شده و موارد اعلامی به فرماداران و شهرداران ابلاغ می شود، اظهار داشت: در این خصوص تمامی دستگاه های اقدامی و عملیاتی در سطح استان به طور کامل آماده بوده  و برای مقابله با هر گونه حوادث احتمالی از آمادگی کامل برخوردارند.

به گفته وی با آغاز بارندگی های اخیر به اداره کل راهداری آذربایجان شرقی هشدارهای لازم داده شده است تا عوامل و ماشین آلات خود را در مناطق کوهستانی، گردنه های برف گیر و بهمن گیر مستقر کرده و گرمخانه های خود را برای پذیرایی از مسافران احتمالی در راه مانده، مجهز و آماده نگه دارند.

این مقام مسئول ادامه داد: به جمعیت هلال احمر استان نیز جهت تهیه بسته های غذایی مناسب جهت ارایه به مسافران در راه مانده طی فصل سرما در قالب ابلاغیه های جداگانه ارسال شده است.

هنربر اضافه کرد: بر همین اساس به سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی نیز اعلام شده است به منظور بهره مندی از ماشین آلات بخش معدن برای مسیرگشایی، این تجهیزات و امکانات در اختیار اداره کل راهداری استان قرار بگیرد تا در صورت لزوم از این امکانات  نیز استفاده شود.

وی به بارش های اخیر برف و باران در سطح استان اشاره کرد و با بیان اینکه این بارش ها تاکنون منجر به حادثه نشده است، گفت: تعدادی از راه های روستایی در شهرستان های مراغه و چاراویماق بسته شده است که با تلاش عوامل راهداری بازگشایی آنها مراحل پایان خود را طی می کند.

 

هنربر اولویت اصلی مدیرت بحران آذربایجان شرقی هنگام وقوع بارش برف و باران را بازگشایی راه های اصلی و سپس راه های فرعی و روستایی اعلام کرد.

وی از رسانه های گروهی به دلیل ایجاد حساسیت در میان مردم برای جلوگیری از حوادث احتمالی در فصر سرما قدردانی کرد و یادآور شد: بدون یاری رسانه ها، مدیریت بحران آذربایجان شرقی در انجام ماموریت های خود موفق  نخواهد شد.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 50777 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60563 بازدید ]
9 سال پيش [ 35803 بازدید ]
9 سال پيش [ 21036 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14349 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12988 بازدید ]
6 سال پيش [ 11199 بازدید ]
8 سال پيش [ 10122 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9605 بازدید ]
5 سال پيش [ 9364 بازدید ]
5 سال پيش [ 8977 بازدید ]
6 سال پيش [ 8240 بازدید ]
7 سال پيش [ 8231 بازدید ]
5 سال پيش [ 8230 بازدید ]
3 سال پيش [ 8133 بازدید ]
5 سال پيش [ 7880 بازدید ]
5 سال پيش [ 7826 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 90 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1588 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2020 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1614 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1537 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1986 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1568 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1613 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1959 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1331 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1432 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 129 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 121 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 284 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 503 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 234 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 517 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 503 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 756 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 3478 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 878 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 550 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 591 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 455 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 511 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 663 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 565 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 215 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 534 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 700 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 651 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید