یکشنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۵ /
59794
۲۲ تیر ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۵
866 بازدید
۰

پلمپ ۱۹ باشگاه ورزشی در آذربایجان‌شرقی

به گزارش تبریز ما، ابراهیم فیروزی با اعلام این خبر گفت: با انتشار گزارش بازرسی‌های انجام یافته از باشگاه‌های ورزشی سراسر استان در سه ماهه اول سال ۱۴۰۰ و با توجه به میزان فراوانی باشگاه‌های ورزشی استان در شهرستان تبریز، ۱۳ باشگاه در این شهرستان و سه باشگاه در اهر، یک باشگاه در شبستر و […]



به گزارش تبریز ما، ابراهیم فیروزی با اعلام این خبر گفت: با انتشار گزارش بازرسی‌های انجام یافته از باشگاه‌های ورزشی سراسر استان در سه ماهه اول سال ۱۴۰۰ و با توجه به میزان فراوانی باشگاه‌های ورزشی استان در شهرستان تبریز، ۱۳ باشگاه در این شهرستان و سه باشگاه در اهر، یک باشگاه در شبستر و یک باشگاه دیگر در مراغه به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده یا عدم رعایت آیین‌نامه‌های ابلاغی، پس از صدور اخطار و اعلام به مدیر و مالک باشگاه، پلمپ شده‌اند.

وی اعلام کرد: تعداد ۱۰۸۶ باشگاه در سطح استان به صورت خصوص فعالیت می‌کنند که مجوز فعالیت خود را از اداره کل دریافت کرده‌اند و براساس قانون ما مکلف به بازرسی‌های ادواری هستیم تا در صورت بروز مشکل و تخلف، حسب مورد با تذکر، اخطار و یا پلمپ از بروز نارضایتی شهروندان جلوگیری شود.

معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی ادامه داد: در بخش اماکن ورزشی ماده ۲۷ تعداد ۲۱ باشگاه ورزشی فعال در استان داریم که شبستر و میانه با ۷،مرند و جلفا با ۲ و اسکو با ۳ باشگاه ورزشی از محل ماده ۲۷ خدمات ورزشی به شهروندان ارائه می‌کنند و مشارکت کنندگان در بحث ماده ۲۷ در تعامل با اداره کل ورزش و جوانان خدمات شایانی به شهروندان می‌دهند که جای بسی قدردانی دارد.

فیروزی همچنین با اشاره به صدور ۱۱۸ اخطار به باشگاه‌های سطح استان بیان داشت: طبعاً رفتار مناسب و رعایت حقوق ورزشکاران و استفاده کنندگان از خدمات باشگاهها جزء خطوط قرمز سیستم بازرسی است و ۱۱۸ اخطاری که به باشگاهها داده شده در راستای تامین ایمنی و امنیت فیزیکی و روانی ورزشکاران است.

وی مطرح کرد: بخش دیگری از اماکن ورزشی را هم سالن‌های ورزشی یا استخرهایی تشکیل می‌دهند که زیرساخت آن‌ها متعلق به اداره کل است ولی براساس قانون ماده ۸۸ به بخش خصوصی واگذار شده تا درآمدهای برگشتی ناشی از آن در جهت توسعه ورزش هزینه شود.

این مقام مسئول افزود: در این بخش در حال حاضر ۴۱۳ باشگاه در سطح استان فعال هستند که روند نظارت بر عملکرد آنها از دو حیث قابل بررسی است یکی اینکه سالن و فضای ورزشی متعلق به اداره کل است و بهداشت و حفظ این اماکن یک مقوله مهم است و دوم از این حیث که ورزشکاران و شهروندان از انها استفاده می‌کنند.

ابراهیم فیروزی در خاتمه اظهار کرد: همه تلاش خود را به کار می‌بندیم تا فضایی تعاملی بین باشگاه‌ها و ورزشکاران شکل گیرد تا خطاها و تخلفات به کمترین حد خود برسد و میزان رضایت‌مندی در جامعه افزایش یابد.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=22521

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 59794 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60568 بازدید ]
9 سال پيش [ 35804 بازدید ]
9 سال پيش [ 21037 بازدید ]
6 سال پيش [ 20640 بازدید ]
6 سال پيش [ 14352 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12989 بازدید ]
6 سال پيش [ 11201 بازدید ]
8 سال پيش [ 10125 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9606 بازدید ]
5 سال پيش [ 9365 بازدید ]
5 سال پيش [ 8980 بازدید ]
6 سال پيش [ 8244 بازدید ]
5 سال پيش [ 8234 بازدید ]
7 سال پيش [ 8233 بازدید ]
3 سال پيش [ 8135 بازدید ]
5 سال پيش [ 7883 بازدید ]
5 سال پيش [ 7827 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 95 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1590 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1990 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2022 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1616 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1539 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1570 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1618 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1960 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1479 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1553 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1333 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1433 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1255 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 537 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1616 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 303 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 513 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 938 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 212 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 227 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 402 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 538 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1552 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 604 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 364 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 607 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 858 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 3046 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 233 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 580 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 379 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 805 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 659 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید