یکشنبه, ۱۸ آبان ۱۴۰۴ /
1168
۰۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۸
676 بازدید
۰

جنبش اصلاحی مردم ایران ۲۰ ساله شد/ یاد داشتی از : حسن دشتی

دوم خرداد یادآور آغاز جنبش و حرکتی است که از آن بعنوان ” جنبش دوم خرداد ” نام برده می شود . ۲۰ سال پیش در چنین روزی ، مردم ایران با رای خود ، این جنبش و حرکت عظیم را پایه گذاری کردند . شعار ” توسعه سیاسی ” توانست ، اتحاد بزرگی را […]



دوم خرداد یادآور آغاز جنبش و حرکتی است که از آن بعنوان ” جنبش دوم خرداد ” نام برده می شود . ۲۰ سال پیش در چنین روزی ، مردم ایران با رای خود ، این جنبش و حرکت عظیم را پایه گذاری کردند .
شعار ” توسعه سیاسی ” توانست ، اتحاد بزرگی را برای آزادی های مشروع ، که پیش آن در سایه سار برخی تعصبات مذهبی و یا انقلابی گری افراطی فراموش شده بود ، بوجود آورد .
دوم خرداد ، روزی است که ” گفتمان صداقت ” در دنیای پر از نیرنگ سیاست طلوع کرد و طراح آن گفتمان ” سید محمد خاتمی بود .
او اثبات کرد که رمز موفقیت در سپهر سیاست ، نیرنگ بازی و حیل گوناگون نیست .
جنیش اصلاحی مردم ایران ، مدلی نو از علم سیاست بود که توانست ، با تکیه بر صداقت ، گذشت ، مدارا ، احترام به مخالفان ، پرهیز از زیاده گویی و زیاده خواهی ، توهین و افترا ، بر جریان مقابل ، که هیچگونه انعطاف در برابر عزم و اراده ملت از خود نشان نمی داد ،
فایق آید و آن را به چالش بزرگی کشیده و در نهایت به تسلیم وادارد ، به سخن دیگر : ” دوم خرداد ” سالروز شکفتن گل خوشبوی صداقت و راستی در عالم پر طمطراق سیاست بود .
با آغاز جنبش اصلاحی مردم ، حرکت های تخریبی از جانب تندروهای افراطی جهت عقیم گذاشتن این جنبش نو پا شروع شد ، اما به فضل پروردگار یکتا و با حضور همیشگی مردم ، اکنون این جنیش با ورود به دهه سوم ، همچنان بی رقیب است و این در حالی است که جریان ضد اصلاحات ، سالهاست که با بکارگیری تمام توان خود که در سیطره نهادهای غیر پاسخگوست ، سعی در به شکست کشاندن این جنبش بزرگ و مردمی دارد .
انتخابات ۲۹ اردیبهشت نشان داد ، مردم فهیم ، آگاه و با بصیرت ایران همچنان خواهان اصلاحات بیشتر و شکست انحصار و تمامیت خواهی است . جریان اصولگرایی باید دانسته باشد که جبهه گیری در برابر خواست مردم هزینه های سنگینی بر این جریان تحمیل کرده و خواهد کرد و زمان آن فرا رسیده تا عقلای اصولگرایی با اقرار به شکست و بررسی راه های برون رفت از این وضعیت ، سر تعظیم در پیشگاه ملت فرود آورده و تسلیم اراده مردم شوند .
تمامیت خواهان که با اتکا به برخی نهادها و با تصور اینکه بتوانند راس جنبش اصلاحی را از بدنه آن جدا کرده و آن را با شکست مواجه سازند ، اقدام به بازداشت ، زندانی ، ممنوع التصویری غیر قانونی و حصر افراد تاثیر گذار این جنبش کرده و انواع اهانت ها ، تهمت ، افترا و دروغ هایی را نسبت به آنان روانه داشته اند ، اما هنوز این جنبش در مسیر خود در حال حرکت است و سدهای پوشالی ایجاد شده را درهم می شکند .
کلام آخر : بایستی یادی از آیت الله هاشمی کرد که در ادامه حرکت ” جنبش دوم خرداد ” نقش بسزایی داشته است و انتخابات اخیر که در فقدان آن عزیز سفر کرده برگزار شد و اولین انتخابات بی حضور ایشان بود ، الحق که مردم به شایستگی و با حضور در پای صنذوق های رای ، تداوم راه ایشان را خواستار شدند .

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 1168 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59533 بازدید ]
8 سال پيش [ 34715 بازدید ]
8 سال پيش [ 20001 بازدید ]
6 سال پيش [ 19592 بازدید ]
5 سال پيش [ 13320 بازدید ]
8 سال پيش [ 13058 بازدید ]
8 سال پيش [ 11909 بازدید ]
6 سال پيش [ 10188 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9056 بازدید ]
6 سال پيش [ 8651 بازدید ]
4 سال پيش [ 8403 بازدید ]
4 سال پيش [ 7929 بازدید ]
5 سال پيش [ 7298 بازدید ]
7 سال پيش [ 7271 بازدید ]
3 سال پيش [ 7118 بازدید ]
4 سال پيش [ 6948 بازدید ]
4 سال پيش [ 6932 بازدید ]
5 سال پيش [ 6921 بازدید ]
3 سال پيش [ 5845 بازدید ]
عصر تبریز 11 روز پيش [ 195 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 254 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 232 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 195 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 198 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 243 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 179 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 183 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 232 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 158 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 177 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 159 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 155 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 185 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 162 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 161 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 140 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 164 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 158 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 93 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 427 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 456 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1076 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 447 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 269 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 347 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 375 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 427 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1906 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 566 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 470 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 993 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1782 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 388 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 525 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1673 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 436 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 360 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 374 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 47 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید