پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
9418
۱۸ آذر ۱۳۹۶ - ۷:۲۵
522 بازدید
۰

تبریز میزبان دهمین اجلاس بین المللی رشد و توسعه شهری و حفاظت از بافت تاریخی حوزه اوراسیا

[ad_1] تبریز ما: همزمان با رویداد ۲۰۱۸ تبریز میزبان دهمین اجلاس بین المللی رشد و توسعه شهری و حفاظت از بافت تاریخی حوزه اوراسیا خواهد بود. به گزارش تبریز ما، به دنبال قطعی شدن میزبانی تبریز برای برگزاری دهمین اجلاس بین المللی رشد و توسعه شهری و حفاظت از بافت تاریخی در حوزه اوراسیا، در […]



[ad_1]


تبریز میزبان دهمین اجلاس بین المللی رشد و توسعه شهری و حفاظت از بافت تاریخی حوزه اوراسیا

تبریز ما: همزمان با رویداد ۲۰۱۸ تبریز میزبان دهمین اجلاس بین المللی رشد و توسعه شهری و حفاظت از بافت تاریخی حوزه اوراسیا خواهد بود.

به گزارش تبریز ما، به دنبال قطعی شدن میزبانی تبریز برای برگزاری دهمین اجلاس بین المللی رشد و توسعه شهری و حفاظت از بافت تاریخی در حوزه اوراسیا، در  نهمین اجلاس، نشست مشترک قائم مقام و معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز با رئیس شورای سیاست گذاری فروم شهرهای اوراسیا برگزار شد.
در نشست مشترک قائم مقام شهردار تبریز، معاون فنی و عمرانی شهردار و رئیس دبیرخانه ستاد تبریز۲۰۱۸  و رئیس شورای سیاستگذاری (AIJ) ژاپن با هدف بررسی نحوه برگزاری این رویداد، شهریورماه سال آینده زمان برگزاری این رویداد بین المللی اعلام شد.
رسول موسایی قائم مقام شهردار تبریز در این نشست گفت: برگزاری اجلاس بین المللی حفاظت از بافت های تاریخی حوزه اوراسیا در تبریز در سال ۲۰۱۸ فرصت مناسبی برای استفاده از تجربیات کشورهای دیگر در نحوه برخورد با بافت های تاریخی شهر خواهد بود ضمن اینکه حضور میهمانان و متخصصان حوزه شهری و بافت های تاریخی و گردشگری فرصت مغتنمی برای انتقال تجربیات کشورهای مختلف به شهر خواهد بود.
محمد حسین اسحقی معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز نیز در این دیدار با تاکید بر اینکه ارتباطات تخصصی با شهرهای داخل و خارج کشور می تواند موجب استفاده از تجربیات این شهرها شود افزود: برگزاری ۹ اجلاس بین المللی در شهرهای مختلف اوراسیا، و خروجی این اجلاس ها در نحوه مواجه شهرهای تاریخی با بافت های تاریخی شهرها تاثیر گذار بوده است. 
در این نشست همچنین پروفسور دیچی میاکه استاد تمام دانشگاه توکیور و رئیس شوراسی سیاست گذاری فروم بین المللی رشد و توسعه شهری و حفاظت از بافت تاریخی حوزه اوراسیا با اشاره به حضور چندین باره خود در تبریز برای بررسی بافت های تاریخی و بافت قدیمی تبریز و آَشنایی به این شهر گفت: در طول ۹ دوره قبلی برگزاری این اجلاس حضور ده ها کارشناس، متخصص و مدیر شهری در سمینار و بحث وبررسی علمی مشکلات، پتانسیل ها و مسائل شهرهای تاریخی توانسته است در حفظ و نگهداری بافت های تاریخی شهرها تاثیر گذار باشد.
بر اساس تصمیمات اتخاذ شده و همچنین برنامه ریزی مرکزیت این فروم که در ژاپن قرار دارد، دهمین اجلاس بین المللی رشد و توسعه شهری و حفاظت از بافت تاریخی حوزه اوراسیا به میزبانی تبریز شهریورماه سال ۱۳۹۷ برگزار خواهد شد.
انستیتو معماری ژاپن (AIJ) با همکاری بنیاد ژاپن و تعدادی از دانشگاه های مطرح از کشورهای آسیایی و اروپایی از سال ۲۰۰۱ اقدام به برگزاری سالانه اجلاس بین المللی در حوزه مدیریت شهری و حفاظت بافت تاریخی با عنوان اجلاس بین المللی رشد و توسعه شهری و حفاظت بافت تاریخی در حوزه اوراسیا در کشورهای ژاپن،چین ، روسیه ،ترکیه نموده است و دهمین اجلاس نیز در شهر تبریز برگزار خواهد شد.  
این اجلاس با هدف حفاظت، مرمت و احیاء بناها و بافتهای تاریخی، شناخت ابزارهای کنترل و حفاظت شهرهای تاریخی، بررسی ضوابط مقررات و آئین نامه های اجرایی مترصد بر مقوله حفاظت در بافتهای تاریخی شهرهای ایران؛ نقش مشارکت نهادها و سازمانهای کشور در مقوله و چند سرفصل مهم مرتبط برگزار خواهد شد.
 

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9418 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35760 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20614 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7842 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7438 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1964 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1501 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1936 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1528 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1200 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 552 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 530 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 510 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 473 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 559 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 485 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 548 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 540 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 889 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 493 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 539 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 1202 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 862 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 595 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 31 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید