جمعه, ۱۸ مهر ۱۴۰۴ /
9258
۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۹:۱۸
466 بازدید
۰

تبلیغات «داربست و بنر» ممنوع شد

[ad_1] تبریز ما: اعضای شورای اسلامی شهر تبریز، در جلسه علنی امروز، پس از بحث در مورد پیامدهای تبلیغات «داربست و بنر»، توقف این شیوه تبلیغاتی را تصویب کردند. به گزارش تبریز ما، ممنوعیت تبلیغات «داربست و بنر»،  با توجه به آشفتگی بصری، مخاطرات ایمنی و تاثیرات مخرب زیست‌محیطی در صحن علنی شورای اسلامی شهر […]



[ad_1]


تبلیغات «داربست و بنر» ممنوع شد

تبریز ما: اعضای شورای اسلامی شهر تبریز، در جلسه علنی امروز، پس از بحث در مورد پیامدهای تبلیغات «داربست و بنر»، توقف این شیوه تبلیغاتی را تصویب کردند.

به گزارش تبریز ما، ممنوعیت تبلیغات «داربست و بنر»،  با توجه به آشفتگی بصری، مخاطرات ایمنی و تاثیرات مخرب زیست‌محیطی در صحن علنی شورای اسلامی شهر مطرح و کلیات آن مورد موافقت قرار گرفت؛ با این‌حال  اعضای شورا، در مورد این‌که ممنوعیت نصب بنر، در ایام محرم چگونه خواهد بود، بحث کردند.
 محمدباقر بهشتی، عضو شورای اسلامی شهر، در این مورد خاطرنشان کرد: پیشنهاد بنده این است که بنرهای داربستی، حتی در ایام محرم نیز جمع‌آوری شود.
وی خاطرنشان کرد: مردم در ایام عزاداری، به شوق ائمه اطهار(ره) روانه دستجات می‌شوند؛ نه به خاطر جذابیت داربست‌ها و بنرها؛ به همین خاطر از کمیسیون فرهنگی و اجتماعی می‌خواهم در این خصوص طرح‌های جایگزین را بررسی کند.

سونیا اندیش، دیگر عضو شورا، با اشاره به این‌که بنرهای پلاستیکی، از آلوده‌ترین مواد شیمایی است که منشا بسیاری از بیماری‌های سرطانی است، گفت: حفظ محیط زیست، از مهم‌ترین تاکیدات دینی است و این صحیح نیست که به خاطر مسایل مذهبی و مساجد، بنرها و داربست‌هایی نصب کنیم که سلامت و ایمنی شهروندان را به خطر بیندازد؛ خواهشمندم نصب بنرهای تبلیغاتی را دست‌کم  تا فاصله زمانی ۲۰۱۸ متوقف کنیم.

فریدون بابایی‌اقدم، نیز در سخنانی با تاکید بر این‌که بنرهای داربستی، موضوعی نیست که به یکباره قابل‌جمع‌آوری باشد، گفت: روش‌‌های جایگزین باید در این خصوص مطالعه شود.
وی اظهار داشت: خواهش می‌کنم شورا را درگیر این قبیل مسایل حاشیه‌ای نکنیم. یک رویکرد کلی در این خصوص توصیه کنیم و سایر جزئیات اجرایی و سامان‌دهی را به شهرداری بسپاریم.
شهرام دبیری نیز تاکید کرد که این شیوه تبلیغاتی را نمی‌توان به صورت ناگهانی جمع کرد و باید روش‌های جایگزین برای آن در نظر گرفت.
پس از پایان بررسی‌ها، با تصویب شورای اسلامی شهر،  تبلیغات محیطی با بنر داربستی، توسط  افراد حقیقی و حقوقی ممنوع شده و سازمان زیباسازی نیز موظف به ممانعت از آن شد. همچنین مقرر شد موارد استثنا برای نصب بنرهای تبلیغاتی، تنها با مجوز سازمان زیباسازی ممکن شود.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9258 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59194 بازدید ]
8 سال پيش [ 34349 بازدید ]
8 سال پيش [ 19681 بازدید ]
6 سال پيش [ 19281 بازدید ]
5 سال پيش [ 12985 بازدید ]
8 سال پيش [ 12770 بازدید ]
8 سال پيش [ 11577 بازدید ]
6 سال پيش [ 9864 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8747 بازدید ]
6 سال پيش [ 8364 بازدید ]
4 سال پيش [ 8103 بازدید ]
4 سال پيش [ 7619 بازدید ]
7 سال پيش [ 6964 بازدید ]
5 سال پيش [ 6961 بازدید ]
3 سال پيش [ 6834 بازدید ]
4 سال پيش [ 6656 بازدید ]
4 سال پيش [ 6644 بازدید ]
5 سال پيش [ 6639 بازدید ]
3 سال پيش [ 5346 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 506 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 550 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 613 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 327 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 4 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 378 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 450 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 347 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 525 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 360 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 414 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 406 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 355 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 468 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 425 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 422 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 729 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید