جمعه, ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ /
8214
۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۴:۲۱
214 بازدید
۰

احیای دریاچه ارومیه یکی از اصلی‌ترین مطالبات مردم است

تبریز ما: تبریز- استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه احیای دریاچه ارومیه نیازمند ۲۰ هزار میلیارد تومان است، گفت: ساخت سدها با وجود مشاوران و وضعیت امروز دریاچه از عجایب است. مجید خدابخش در نشست شورای فرهنگی اجتماعی ستاد احیای دریاچه ارومیه بابیان اینکه در نشستی که رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست داشتیم مطرح شد که […]




احیای دریاچه ارومیه یکی از اصلی‌ترین مطالبات مردم است

تبریز ما: تبریز- استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه احیای دریاچه ارومیه نیازمند ۲۰ هزار میلیارد تومان است، گفت: ساخت سدها با وجود مشاوران و وضعیت امروز دریاچه از عجایب است.

مجید خدابخش در نشست شورای فرهنگی اجتماعی ستاد احیای دریاچه ارومیه بابیان اینکه در نشستی که رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست داشتیم مطرح شد که برای احیای دریاچه حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است، اظهار داشت: احیای دریاچه ارومیه یکی از اصلی‌ترین مطالبات مردم باید پیگیری شود، برای پیشگیری از اثرات خشک شدن دریاچه ارومیه تمام تلاشمان را باید بکنیم.

وی تصریح کرد: از سال ۶۵ تا ۷۰ که در آذربایجان غربی توفیق خدمت در سمت معاون استانداری را داشتم آن روز مسئله ما پیشروی آب دریاچه بود اما امروز پس از گذشت ۲۵ سال اوضاع متحول شده است.

استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: بخشی از دلایل وضعیت امروز دریاچه ارومیه مربوط به بحث تغییر اقلیم بوده و بخشی نیز ناشی از مسائل و اقدامات انسانی است، اگر برای حل مشکلات نگاهی جامع نداشته باشیم چنین وضعیتی پیش خواهد آمد.

وی خاطرنشان کرد: برای زندگی در دنیا یک استانداردهایی وجود دارد که باید بر اساس آن استانداردها زندگی کنیم همچون بحث حفظ محیط‌زیست و اگر به این استانداردها بی‌توجهی کنیم به‌شدت ضربه خواهیم خورد.

خدابخش با اشاره به بحث تأثیر سدها در خشک شدن دریاچه ارومیه گفت: همه سدها بر اساس مشاوره مشاوران ساخته‌شده اما امروز به این وضعیت دچار شده‌ایم و این بسیار عجیب است، باید علت‌ها و دلایل مشخص شود چراکه این سدها را مردم نساختند دولت‌ها ساخته‌اند و مشاوران بابت این سدها هزینه دریافت کرده‌اند، دانشگاه‌ها باید ورود کنند تا مشخص شود مبانی گزارش‌های مشاوران چه بوده است.

وی بابیان اینکه زمانی موضوع ما پیشروی دریاچه بود و امروز وضعیت به این شکل است، گفت: اینکه زمانی چاه غیرمجازی زده شود می‌گوییم آگاهی نداشته اما اینکه یک سدی ساخته شود با توجه به اینکه در همه مراحل ساخت، نظارت و اجرای سد مشاورانی حضورداشته‌اند وضعیت به این شکل باشد همه از عجایب بوده و نشان‌دهنده این است که در همه حوزه‌های مدیریت باید علمی شود.

استاندار آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: اگر در مقابل علم و استانداردها بایستیم حتماً شکست خواهیم خورد و اگر به مسائل به‌صورت جامع نگاه نشود دچار مشکل خواهیم شد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 8214 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57730 بازدید ]
7 سال پيش [ 32987 بازدید ]
8 سال پيش [ 18364 بازدید ]
5 سال پيش [ 17975 بازدید ]
5 سال پيش [ 11696 بازدید ]
7 سال پيش [ 11399 بازدید ]
8 سال پيش [ 10310 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8547 بازدید ]
7 سال پيش [ 7475 بازدید ]
5 سال پيش [ 7032 بازدید ]
3 سال پيش [ 6917 بازدید ]
3 سال پيش [ 6408 بازدید ]
4 سال پيش [ 5742 بازدید ]
6 سال پيش [ 5681 بازدید ]
2 سال پيش [ 5663 بازدید ]
4 سال پيش [ 5467 بازدید ]
3 سال پيش [ 5417 بازدید ]
3 سال پيش [ 5384 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 246 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 416 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 339 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 289 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 867 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 485 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 23 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 397 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 335 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 335 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 647 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 726 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 342 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 785 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 234 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 649 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 252 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید