چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
8214
۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۴:۲۱
450 بازدید
۰

احیای دریاچه ارومیه یکی از اصلی‌ترین مطالبات مردم است

تبریز ما: تبریز- استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه احیای دریاچه ارومیه نیازمند ۲۰ هزار میلیارد تومان است، گفت: ساخت سدها با وجود مشاوران و وضعیت امروز دریاچه از عجایب است. مجید خدابخش در نشست شورای فرهنگی اجتماعی ستاد احیای دریاچه ارومیه بابیان اینکه در نشستی که رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست داشتیم مطرح شد که […]




احیای دریاچه ارومیه یکی از اصلی‌ترین مطالبات مردم است

تبریز ما: تبریز- استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه احیای دریاچه ارومیه نیازمند ۲۰ هزار میلیارد تومان است، گفت: ساخت سدها با وجود مشاوران و وضعیت امروز دریاچه از عجایب است.

مجید خدابخش در نشست شورای فرهنگی اجتماعی ستاد احیای دریاچه ارومیه بابیان اینکه در نشستی که رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست داشتیم مطرح شد که برای احیای دریاچه حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است، اظهار داشت: احیای دریاچه ارومیه یکی از اصلی‌ترین مطالبات مردم باید پیگیری شود، برای پیشگیری از اثرات خشک شدن دریاچه ارومیه تمام تلاشمان را باید بکنیم.

وی تصریح کرد: از سال ۶۵ تا ۷۰ که در آذربایجان غربی توفیق خدمت در سمت معاون استانداری را داشتم آن روز مسئله ما پیشروی آب دریاچه بود اما امروز پس از گذشت ۲۵ سال اوضاع متحول شده است.

استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: بخشی از دلایل وضعیت امروز دریاچه ارومیه مربوط به بحث تغییر اقلیم بوده و بخشی نیز ناشی از مسائل و اقدامات انسانی است، اگر برای حل مشکلات نگاهی جامع نداشته باشیم چنین وضعیتی پیش خواهد آمد.

وی خاطرنشان کرد: برای زندگی در دنیا یک استانداردهایی وجود دارد که باید بر اساس آن استانداردها زندگی کنیم همچون بحث حفظ محیط‌زیست و اگر به این استانداردها بی‌توجهی کنیم به‌شدت ضربه خواهیم خورد.

خدابخش با اشاره به بحث تأثیر سدها در خشک شدن دریاچه ارومیه گفت: همه سدها بر اساس مشاوره مشاوران ساخته‌شده اما امروز به این وضعیت دچار شده‌ایم و این بسیار عجیب است، باید علت‌ها و دلایل مشخص شود چراکه این سدها را مردم نساختند دولت‌ها ساخته‌اند و مشاوران بابت این سدها هزینه دریافت کرده‌اند، دانشگاه‌ها باید ورود کنند تا مشخص شود مبانی گزارش‌های مشاوران چه بوده است.

وی بابیان اینکه زمانی موضوع ما پیشروی دریاچه بود و امروز وضعیت به این شکل است، گفت: اینکه زمانی چاه غیرمجازی زده شود می‌گوییم آگاهی نداشته اما اینکه یک سدی ساخته شود با توجه به اینکه در همه مراحل ساخت، نظارت و اجرای سد مشاورانی حضورداشته‌اند وضعیت به این شکل باشد همه از عجایب بوده و نشان‌دهنده این است که در همه حوزه‌های مدیریت باید علمی شود.

استاندار آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: اگر در مقابل علم و استانداردها بایستیم حتماً شکست خواهیم خورد و اگر به مسائل به‌صورت جامع نگاه نشود دچار مشکل خواهیم شد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 8214 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11170 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9326 بازدید ]
5 سال پيش [ 8915 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8167 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1491 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 504 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 147 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 170 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 599 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 139 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 176 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 458 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 477 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 173 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 41 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 465 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 218 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 24 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 575 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 271 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 601 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 446 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید